Am folosit Manuka MGO 250+Manuka Health

După ce am căutat pe internet cea mai bună miere de manuka, am ajuns la o singură concluzie și anume: există o mulțime de site-uri care comercializează miere de manuka, dar care nu este certificată sub nici o formă sau cel mai grav, cu certificat fals sau contrafăcut/copiat de la alți producători.

Miere de Manuka este cea mai bună miere naturală care se regăsește în starea ei și care are un efect foarte puternic asupra organismului uman. Eu am avut ani buni la rând care i-am trăit cu imunitatea foarte scăzută și nici un produs testat până în momentul de față nu mi-a dat rezultate la fel de bune ca și Manuka MGO 250+Manuka Health. Am să îți spun povestea mea în continuare, pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere în căutarea celui mai bun produs de miere de Manuka MGA adevărată, originală, certificată și testată de mine.

Afla pretul aici – cu discount
Afla pretul aici – cu discount

Părerea mea despre Manuka MGO 250+Manuka Health

După cum am spus mai sus, sistemul meu imunitar era la pământ; racelile erau frecvente, iar corpul era predispus la infecții virale imediat; făceam tratemente de tot felul de la medicamente în cazurile mai grele de răceală, până la infecții la nivelul plămânilor. Nici una din ele nu mai făceau față pentru că corpul îmi era deja distrus de chimicalele din medicamente și nu numai. În gândul meu am zis că trebuie să încerc ceva serios, rapid și căt mai natural.

După ce am citit păreri și am discutat cu mai mulți doctori specializați, toți mi-au recomand să folosesc miere de manuka, deoarece este cel mai bun produs pentru imunitate și nu numai. Am căutat cea mai bună miere de manuka, să fie originală, cu certificat de producător și produsă în Noua Zeelandă. Așa am descoperit mierea Manuka MGO 250+ Manuka Health. După ce mi-am comandat-o de pe siteul oficial (aici), am început să o folosesc în fiecare zi, conform prescripției.

Rezultatele mele după ce am consumat miere de Manuka Health 250+

De la prima linguriță de miere, am simțit că este un produs natural; miros, textură, gust și efect puternic în toată cavitatea bucală. Corpul meu a început să reacționeze la acest supliment și să văd efectele la un interval de o săptămână, timp în care luam miere de manuka de 3 ori pe zi, uneori chiar și mai mult.

La început, mi-am comandat doar un borcan de miere Manuka 250+, iar la a doua comandă mi-am luat 4 borcane, pentru a ajunge și la restul familiei, mai exact la soție și la copil; pentru copil, există variantă mai potrivită de 100+(recomandată pentru copii). Deși este foarte scump, am decis să trebuie să am mai multă canitate, pentru a putea folosi miere pe termen lung și pentru un efect benefic foarte puternic. Se poate face pauză de câteva zile, dacă consideri, la un interval de 1 – 2 luni.

Cea mai bună miere de Manuka MGO Health

Din propria experiență, pot spune că este cel mai benefic supliment/produs natural pe care l-am folosit pentru sistemul imunitar. La nici 2-3 luni, am simțit că corpul meu este mult mai pregătit, răcelile au devenit mai rare, iar starea de bine a crescut considerabil. Copilul este mult mai activ, nu se mai răcește, iar starea de bine se vede pe zâmbetul lui.

Un borcan de 250gr ajunge undeva la 1 lună, dacă este folosit doar de o singură persoană; plus sau minus câteva zile. Se mai poate aduga în blender, dacă vrei să o combini.

Miere de Manuka MGO cu Certificat Autentic Noua Zeelanda

Miere pe care o consum, o coman direct de la importatorul oficial în România produsului miere de Manuka Health produsă în Noua Zeelandă. Este de departe cea mai sigură variantă pentru a fi sigur că ceea ce cumperi este un produs 100% original, nu contrafăcut și care se comercializează cu certificat de autenticitate.

Dacă intri pe siteu-ul menționat mai sus, vei descoperi că ei sunt importator direct în România, iar prețurile sunt pe măsura acestui fapt. Eu am să comand în continuare de la ei, fiindcă am încredere maximă în ei, iar livrarea se face rapid și în siguranță.

Cea mai pura miere de Manuka

Datorită faptului că este unic distribuitor în România, miere de Manuka Health are cel mai pur conținut de pe piață. Trebuie să știm că această miere se face doar în regiuni destul de mici din Noua Zeelandă, fapt ce se reflectă imediat în prețul acesteia. Conform producătorului, avem miere cu cel mai mare indice de purtate, testat, verificat și aprobat de Noua Zeelandă.

Dacă ai mai consumat miere de Manuka d ela alt producător și o vei gusta pe aceasta, vei simți imediat diferența de calitate, gust și textură. Desigur și folosirea ei pe termen lung se va vedea în rezultatele obținute. Conform analizelor, aceasta este mai pură decât indicele de pe borcan, fie el de 250+ sau 100+; semnul plus indifcă faptul că este mai pură decât orice alt produs de miere manuka de pe piață.

Cum se administreaza mierea de Manuka

Eu mi-am format un mode de aministrare foarte simplu, de 3 ori pe zi, fără să mănânc ceva înainte cu 15 minute și după. Așa am simțit că am cel mai bun efect asupra organismului. Se poate administra chiar și de 4 ori pe zi, dar cu reprize de pauză, la câteva zile.

Pentru copii se poate lua miere de manuka tot de 3 ori pe zi, la intervale de câteva ore. Eu și familia de obicei luam câte o linguriță de miere înainte de masă cu 15-20 min, funcție de timpul disponibil.

Uneori, pentru gust și pentru a înlocui chetiile dulci la copil, îi mai dau miere de manuka în plus (1 -2 lingurițe mici pe zi)

Ce concentratie sa aleg la mierea de Manuka ?

Alegerea concetrației pentru mierea de Manuka este destul de simplă și se face în baza a două mari categorii. Mierea de Manuka 100+ este recomandată pentru copii, mierea Manuka 250+ pentru adulți, iar Manuka 400 și 550+ tot pentru adulți, dar pentru diferite afecțiuni și necesar. Eu am considerat că este suficient Manuka 250+ MGO, iar medicul mi-a recomandat și el această variantă.

Care sunt efectele benefice la mierea de Manuka ?

Pe lângă întărirea sistemului imunitar la adulți și copii, aceasta mai are o mulțime de beneficii unice și anume: este foarte bună pentru tractul respirator, pentru cavitatea bucală, pentru stomac și pentru diverși viruși și bacterii foarte puternice care ne provoacă foarte mult rău și pot fi ucise doar cu antibiotice puternice.

Soția mea folosește mierea de Manuka pentru tratamente faciale, pentru corp și de fiecare dată când îi apare ceva urmă pe piele sau zgărieturi. Este foarte bună, vindecă repede iar ea mi-a spus că a renunța destul de mult la produsele cosmetice toxice. Despre alte efecte benefice te invit să accesezi linkurile din acest articol, care te vor duce pe siteul oficial.

În concluzie, pot spune că sunt foarte mulțumit de trecerea la mierea de manuka, fiindcă am simțit pr propriul corp ce efecte benefice are. Acestea se vor simți și se vor vedea pe termen lung, pentru că calitatea este cea mai bună. Dacă ai probleme de sănătate, de răceli frecvente, dacă copilul tău se răcește foarte des, îți recmand să încerci mierea de Manuka Health MGO, fiindcă probleme vor dispărea garantat. Familia mea este mai sănătoasă de când am început să folosesc astfel de miere.

Miere de Manuka MGO 100+

 • cea mai bună miere de Manuka pentru copii
 • recomandată de la 6 ani +
 • recomandat 500 grame pentru 2 luni de folosire
 • perfectă pentru sistemul imunitar
 • gust foarte bun – copiilor le va plăcea 100%
 • efect antioxidant rapid
 • util pentru durerile ușoare de gât
 • produs în Noua Zeelandă
 • pentru copii mai mari, recomand și MGO 250+
 • află prețul aici

Miere de Manuka MGO 250+

 • recomandată pentru adulți peste 10 ani
 • cel mai bun raport preț calitate
 • produs cu certificat de autenticitate 100%
 • cea mai cumpărată miere Manuka
 • foarte bună cu rezultate rapide și vizibile
 • se poate folosi și pentru tratament piele
 • omoară bacteriile rezistente din gât
 • perfect pentru safilococi și bacterii
 • foarte util pentru arsuri, răni, julituri
 • află prețul aici

Miere de Manuka MGO 550+

 • cea mai valoroasă miere Manuka MGO
 • efect antioxidant foarte puternic
 • foarte utilă pentru acnee
 • extrem de bună pentru regenrare țesuturi
 • excelentă pentru tuse uscată și productivă
 • se poate folosi și de cei vărstinici
 • tratament bun pentru infecții respiratorii
 • randament foarte rapid – efect vizibile imediate
 • remediu natural pentru alergii de tot felul
 • află prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *