Bomboane miere de Manuka pentru copii

După ce am urmat un tratament foarte benefic cu miere de Manuka, am considerat că trebuie să le ofer copiilor mei bomboane cu miere de Manuka pentru întărirea sistemului imunitar și pentru ai face să consume o cantiate de miere naturală Manuka, fără sa își dea seama. Am probleme mari cu ei, atunci când încerc să le ofer produse natuarle pentru răceală sau alte afecțiuni.

Eu am făcut un 3-4 luni de tratament cu miere de Manuka iar rezultatele sunt foarte bune. Sistemul imunitar este pus pe picioare, iar noul virus nu mai poate să ne atace sub nici o formă. Miere de Manuka este considerată cea mai bună armă împotriva răcelilor de orice tip și pentru întărirea sistemului imunitar.

După ce mi-am comandat miere de Manuka cu certificat de producător original și am citit acest articol în care cineva a povestit experiența despre mierea de Manuka, am urmat și eu o perioadă de folosire a acestui tip de miere atât de apreciată.

Pentru cei doi copii ai mei, cu vârsta de 5, respectiv 6 ani, am tot încercat să îi conving să ia și eu câte o linguriță de miere Manuka în fiecare zi, dar de fiecare dată a eșuat. După ce am descoperit că există bomboane de miere Manuka originale MGO, testate și cu certificat de autenticitate, pe siteul oficial aici.

Bomboane de miere Manuka pentru copii

Mi-am comandat la fiecare copil câte 2 cutiuțe de bomboane cu miere de Manuka pentru ca aceștia să facă un tratament de 1 lună, iar ulterior urma să le prelungesc dacă vor avea nevoie de mai mult. Imediat după ce am dat comanda, produsele au sosit la 2 zile distanță.

Îndată ce au văzut copii că le-am comandat ceva bomboane frumos ambalate, mi-au ceurt din prim, fără nici cea mai mică ezitare. Doar la baiatul cel mare i-am spus ce sunt aceste bomboane de miere Manuka, la celălalat nu.

Spre suprinderea mea, la ambii copii le-au plăcut gustul, forma și au început să le consume aproape de 3-4 ori pe zi. Ideea era să le folosească de 2 o pe zi, fiindcă bomboanele sunt recomandate doar peste copii de 6 ani; la cel mare este bine 3 pastile, dar la cel mic 1 sau 2 maxim pe zi. Cred că dacă îi lăsam de capul lor, îmi terminau bomboanele imediat, într-o singură zi.

Ambii aveau probleme destul de dese cu răceala, iar după nici 2 saptămâni, am constatat că secrețiile nazale au început să dispară, copii erau mai activi pe durata zilei și starea lor per total de sănătate s-a schimbat vizibil. Transpirațiile au început să fie mai rare, iar gripa sau raceala de sezon a încetat să mai apară; cred că nu au mai fost răciți de  2-3 saptămâni, aproape deloc.

Rezultate bune la 1 lună de folosire a bomboanelor cu miere de Manuka la copii

La nici 1 lună, pot spune că copii mei nu mai au probleme de respirație, nici de răceală sau viroză. Copii sunt mai sănătoși, aleargă mai mult, culoarea pielii parcă s-a schimbat și sunt roșii și frumoși în obraji. Eu chiar sunt foarte mulțumit de ce le-am cumpărat, iar ei s-au obișnuit cu gustul și consumă bomboanele cu miere de Manuka în fiecare zi. Cel mic îmi cere ceva dulce iar eu de fiecare dacă îi ofer o bomboană cu miere de Manuka MGO.

Dacă vrei să schimbi și tu ceva la modul de administrare a unei doze cu miere de Manuka MGO, eu îți recomand să le cumperi bomboane de miere cu Manuka de aici și vei observa că totul se va schimba în bine și în ceea ce îți dorești.

Copii tăi să nu mai fie răciți tot timpul și să la întărești sistemul imunitar. Dacă cumperi pentru tine miere de Manuka, le poți oferi pe linguriță, dar nu prea cred că o să funcționeze la ei; cel puțin la copii mei nu a funcționat, până nu au văzut bomboanele.

Bomboanele de miere Manuka MGO sunt disponibile în combinație cu extract natural de vitamina C, ghimbir, coacăze sau lămâie. Fiecare din ele au gusturi perfecte pentru a putea fi administrate copiilor. Eu le recomand cu mare încredere; uneori mai fur și eu câte o bomboane, după buna dispoziție a mea; sunt chiar delicioase și fără coloranți sau produse chimice.

Pasta de dinti fara fluor, cu miere de Manuka MGO 400+ Propolis BIO30

După ce am observat că pe siteul lor există și pastă de dinți cu miere de Manuka, am considerat că sănătatea orală a copiilor inclusiv a mea trebuie să fie dusă la maximum. În această oridine de ideii, mi-am comandat 4 cutiii de pastă de dinți cu miere de Manuka MGO 400+ și Propolis Bio.

Este cea mai naturală combinație pentru o pastă de dinți care să îți ofere cea mai bună sănătatea orală ever.

Eu deja folosesc și acest tip de pastă de dinți și pot spune că nu voi mai folosi vreodată o pastă de dinți clasică, plină de fluor și plină de chimicale; de când am început să folosesc pasta de dinți cu miere de Manuka, respirația, sănătatea gingiilor și a tot compelxului ORL a început să se simtă. Dinții sunt mai curați, mai sănătoși, iar copii adoră să folosească această pastă naturală cu miere de Manuka.

Cele mai bune bomboane cu miere Manuka pentru copii

În concluzie, pot spune că bomboanele cu miere de Manuka MGO sunt foarte bune pentru copii, aceștia le vor îndrăgii și le vor folosi chiar de mai multe ori pe zi. Sunt foarte gustoase și au un efect vizibil al numai câteva zile după folosirea lor la copii.

Eu recomand să cumperi 2-4 pachețele de bomboane cu miere de Manuka pentru fiecare copil, fiindcă acestea sunt în număr de 15 per cutie.

Le poți folosi pentru întărirea sistemului imunitar la copii, pentru a prevenii răcelile și virozele, precum și pentru a asigura o stare de bine pe toată durata zilei. Copii vor simți imediat efectele acestui tip de miere Manuka și vei observa că vor avea tot mai puține probleme pe zi ce trece.

Mai recomand să nu le mai oferi dulciuri în afară de aceste bomboane cu miere de Manuka, cel puțin la început, până se obișnuiesc cu ele.

Bomboane miere de Manuka MGO 400+, propolis+vitC

 

 • dipsonibil pe 4 variante de gusturi
 • cel mai apreciat supliment pentru copii
 • miere de Manuka MGO cu certificat de autenticitate
 • recomandate pentru imunitate puternică
 • eficientă pentru viroze respiratorii la copii
 • produse în Noua Zeelandă – 100%
 • adaos de Propolis + Vitamina C
 • antiinflamator natural pentru copii
 • preferabil pentru copii 6 ani plus
 • află prețul aici

Pasta de dinti fara fluor, cu miere de Manuka MGO 400+ Propolis BIO30

 • cea mai naturală pastă de dinți
 • preferabilă la copii pentru gust dulce de miere
 • recomandată pentru toată familia
 • pastă de dinți 100% fără fluor
 • recomand să nu mai folosești pastă cu flour niciodată
 • pastă cu ulei de Manuka original 100%
 • foarte bună pentru dinți sensibili
 • perfectă pentru dinții de lapte la copii
 • oferă și menține o prospețime de lungă duragă
 • află prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *