Cel mai bun umidificator si purificator de camera Meaco

Probabil una din cele mai noi dispozitive pe care le folosesc la mine în casa este umidificatorul de aer de la Meaco. Am ales acest tip de dipozitiv pentru simplul fapt că nu aveam umiditatea corespunzătoare în apartament, deoarece are orientate spre soare iar aerul este uscat pe perioada verii și nu numai.

După foarte multe cătuări pe internet cu privire la cel mai bun umidificator de aer, am decis sa ma îndrept spre firma/brandul Meaco, deoarece am citit foarte multe review-uri pozitive despre produsele lor, iar prin urmare este un brand bun, iubit și folosit de foarte multă lume.

Prin urmare, mi-am cumparat umidificatorul de aer Meaco Deluxe 2020. În cele ce urmează, am decis să îmi scriu părerea despre acest umidificator, deoarece consider că este util pentru cei care caută un umidificator de aer bun, potrivit pentru casa și apartament.

Părerea mea despre umidificatorul și purificatorul de aer Meaco Mist Deluxe 2020

După cum spuneam mai sus, aveam nevoie pentru a menține o umiditate mai ridicată în apartamentul meu. L-am selectat pentru că avea recomandarea pentru o suprafață de 30 m2, fapt ce se încadra perfect în zona de living unde îmi petrec mai toată ziua.

Pot spune că pe sistem automat, reglat la timer sau cu telecomanda, umidificatorul face treabă bună chiar și în dormitor, dacă nu stau cu geamurile deschise pe timpul funcționării. Are sistem de oprire automată, deci nu îmi fac griji dacă adorm sau plec de acasă și uit să îl opres.

Umidificator de aer perfect pentru apartament

Desigur, acesta nu poate modifica temperatura într-un timp foarte scurt și nici nu cred că o poate face nici un aparat (poate în condiții ideale și spațiu mic); ca și timp de așteptare pentru a simți umiditatea evaporată de acest Meaco Mist Deluxe 2020 este undeva la 30 de minute.

Pentru acest timp de așteptare, mă declar foarte mulțumit că îl pot regla să elimite vapori reci, având o capacitate de 300ml/h. Ca și capacitate a rezervorului de apă, acesta are 5, 3 litri, suficient pentru o zi întreagă și nu numai. Eu refac rezerva de apă o dată la doua zile, plus și minus funcție de temperatura exterioară.

Având toate acestea, pot spune că imi este de foarte mare folos în creșterea umidității din apartament. Pe lângă acestea, aparatul Meaco Deluxe 2020 are și funcție de purificare a aerului cu sistemele de ionizare, filtru HEPA și lampa UV-C.

Umidificator de aer cu sistem de purificare a aerului Meaco

Această configurație reprezintă defapt un sistem complet care trebuie să îl aibă fiecare umidificator de aer; adică să fie echipat cu un sistem de purificare a aerului în același timp.

Aerul umed rezultat de la acesta este perfect respirabil, deoarece are filtru HEPA și filtru de carbonat de cacliu, care au un efect benefic asupra sănătății și nu numai; practic ești asigura de un aer pur, plăcut la inspirație și ferit de diversele bacterii care pot produce unele afecțiuni respiratorii sau chiar alergii.

Recomandare umidificator de aer

Cred că după un an și jumătate, mă declar mulțumit de alegerea făcută. Uneori stau și mă gândesc cât de greu îmi era să stau in aerul uscat și fierbint din apartament, fără să știu că există un astfel de aparat care îți reglează umiditatea după cum dorești.

Îmi place foarte mult acest aparat încăt îl recomand mai departe. Are un preț accesibil, dimensiuni reduse de depozitate și de amplasare în living/cameră, toate funcții utile și necesare pentru un umidificator din punctul meu de vedere și peste toate, își face treaba foarte bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *