Cele mai bune plafoniere Xiaomi

Plafonierele Xiaomi au devenit foarte populare la categoria corpuri de iluminat de tip aplicate, datorită faptului că au un raport preț calitate foarte bun, sunt ușor de montat iar durata lor de viață este foarte bună.

Plafonierele pentru tavan pot fi de două tipuri: plafoniere clasice sau plafoniere cu conexiune prin Bluethoot. Xiaomi are în oferte ambele tipuri de plafoniere, acoperind astfel nevoile fiecăruia. Eu mi-am cumpărat pentru cele două apartamente ale mele, doar plafoniere Xiaomi, deoarece am considerat că sunt cele mai bune de pe piață.

Din acest articol vei afla cum să alegi cea mai bună plafoniere, care sunt cele mai bune plafoniere Xiaomi cât și alte recomandări de care trebuie să ții cont la alegerea unei plafoniere pentru tavan.

Cum alegem cea mai bună plafonieră ?

Plafoniera trebuie aleasă în funcție de dimensiunile spațiului în care este poziționată. Pentru a face un raport de putere și suprafață, recomandarea mea este să alegi o plafonieră de minim 15W pentru un spațiu de 5 mp. Dacă spațiul crește, recomand să crească direct proporțional cu acesta, pentru a avea un randament maxim.

Spre exemplu, o plafoniere de 15W este perfectă pentru baile mici, cu maxim 5-6 mp suprafață. Dacă alegi să cumperi o plafonieră LED pentru HOl, aceasta să fie de minim 20W, deoarece spațiul poate varia.

Plafonieră Xiaomi în funcție de putere

Plafonierele Xiaomi au puteri cuprins între 10W și peste 45W. Acestea se pot folosi în spații precum living, camera copilului sau orice altă destinație unde crezi că se poate instala. În living, se poate monta o plafonieră Xiaomi de peste 35W, care va fi suficient de puternică pentru o luminare corectă și plăcută ochiului.

Datorită faptului că au tehonlogia de tip LED, consumul energetic la plafonierele Xiaomi este foarte mic. Factura de energie poate fi redusă considerabil dacă folosești astfel de plafoniere în întregul apartament sau casă.

Plafoniere Xiaomi în funcție de temperatura luminii

Din acest punct de vedere, xiaomi acoperă tot spectrul de temperatură. Începând de la lumina caldă la lumina rece, avem toate de la 2000K la 6000K. Lumina caldă este recomandată pentru a aduce liniște și echilibru, iar lumian rece pentru o precizie bună și o stare de focus foarte bună.

Recomandarea mea pentru baie, este să folosești o temperatură medie spre rece, iar pentru living, o temperatură medie, temperată de mijloc. Este cea mai indicată temperatură din punctul de vedere al specialiștilor, care crește randamentul peste zi.

Plafonieră cu durată mare de viață

Față de alte plafoniere existente pe piață, aceste modele de la Xiaomi au o durată foarte mare de viață. conform producătorului durata de viață la plafonierele Xiaomi este de peste 25.000 ore. Eu am folosit deja palnofiere de 2 ani și nu am nici cea mai mică problemă cu ele.

Pot spune că au o durată foarte mare de viață, iar asta mă face să le cumpăr din nou. Cred că cea mai veche plafonieră din apartament este de 2 ani și jumătate, timp în care a funcționat pe hol, fiind o zonă foarte intens circulată.

Plafonieră Xiaomi cu Bluethoot

Îmi place foarte mult că avem plafoniere cu Bluethoot și fără. Eu am ales plafoniere cu Bluethoot, deoarece se pot regla rapid și ușor, direct din aplicație. Având această conexiune, se poate modifica rapid culoarea sau intensitatea.

Modelele alese de mine au tehnologia de Bluethoot 4.2, iar aici vă pot spune că se conectează de fiecare dată fără probleme. Nu am avut niciodată probleme cu partea de conexiune, la nici una din plafoniere.

Plafonierele Xiaomi se pot folosi în sistemele Google Home, Alexa sau Apple HomeKit. Eu le folosesc cu succes prin Google Home.

Calitatea plafonierelor Xiaomi

Eu sunt foarte mulțumit de plafonierele Xiaomi. Calitatea este foarte bună, considerabil mai bune față de alte modele testate pe piață. Carcasa este fabricată din plastic de bună calitate, care permite luminei să iasă uniform, ceea ce oferă o calitate net superioară față de altele. Materialul este de tip ABS plastic.

Instalarea plafonierelor se face foarte simplu, deoarece Xiaomi are un sistem ușor și precis de prindere în tavan. Ai nevoie de o mașină de găurit pentru a realiza 2 găuri în tavan, respectiv o șurubelniță pentru a înfileta șuruburile. Se prind foarte rapid și ușor, fără să fie nevoie de un ajutor specializat. Mufele de prindere a cablurilor este simplu, și nu necesită un electrician.

Cele mai bune plafoniere Xiaomi – recomandările mele

Plafoniera Xiaomi Yeelight Galaxy Ceiling Light 480 White 0754YA

Una din cele mai recomandate plafoniere Xiaomi pentru spațiile mari. Este perfectă pentru zona de living, deoarece are o putere de 32W. Se poate folosi prin aplicația dedicată Xiaomi și conectată la sistemele inteligente de acasă. Află prețul aici.

Xiaomi Plafoniera Mi LED Ceiling Light Smart

Recomandată pentru baie, spații mari, living sau hol. Una din cele mai bine vândute plafoniere la ora actuală, având review-uri foarte bune și păreri excelente. Avem certificat IP 50 pentru praf și insecte, pentru o durată mare de viață. Temperatură reglabilă funcție de preferințe. Află prețul aici.

Yeelight Plafoniera LED pentru tavan YLXD12YL

Este singurul model de la Xiaomi care poate fi controlat prin telecomandă. Aceasta are un design deosebit, certificare IP60 și conexiune directă la Wi-Fi. Este una din cele mai complexe plafoniere Xiaomi existente pe piață. Culorile sunt redate foarte bine, iar calitatea se vede imediat. Află prețul aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *