Masina de spalat vase Hotpoint LSB 5B019 X EU dupa 1 luna de utilizare

Acum 1 luna și câteva zile prietenul meu și-a montat mașina de spălat vase în noul apartament proaspăt cumpărat. În ziua aceea eram și eu la montarea acestei mașini unde am fost câteva faze funny în care ne-am distrat frumos. Pe lângă acestea, pot să îți spun că acest model de la Hotpoint se montează foarte rapid. Trebuie doar să ai alimentarea cu apă și o sursa pentru canalizare, separată de cea de la bucătărie. Furtunele sunt la ea și toate accesoriile pentru montare, incluse în pachet. Mașina a fost cumpărată de la acest magazin, care livrează întotdeauna electrocasnice cu toate piesele la ele.

Review mașina de spălat vase Hotpoint LSB 5B019 X EU

Ceea ce vreau să transmit prin acest articol, este partea de mulțumire pe care a primit-o prietenul meu de la această mașina de spălat vase Hotpoint LSB 5B019 X EU. La început mi-a spus că nu credea că îi va fi de folos și că nu o va folosi fiindcă nu are timp de ea. Iată că a venit ziua în care mi-a spus că fără ea nu poate să mai spele vasele ce se adună în fiecare zi; în fiecare seara încarcă mașina cu vasele  de peste zi și le pune un program de curățare intesivă sau un program rapid, funcție de câte vase sunt necesare pentru clătire/spălare. Mașina nu este una din cele mai sofisticate când vine vorba de programe, ci una simplă cu progrmae utile pe care le folosești cu adevărat.

Există unele persoane care își cumpără mașină de spălat cu zeci de programe dar care nu sunt utile sau nu le folosesc deloc; de ce sa dai banii mai multi pe ceva ce nu folosești ? pentru o familie de 3-5 persoane, această mașină de la Hotpoint 5B019 este perfectă din toate punctele de vedere. Este un model parțial încorporabil, ceea ce înseamnă că poate fi lăsată la vedere sau pot fi acoperite anumite zone cu bucăți de mobilă. Mai face parte din seria mașinilor de spălat vase cu o lățime de 60 cm, ceea ce înseamnă că este o mașină cu o capacitate mare; mai multe poți citi aici despre mașinile de spălat vase.

Trecând mai departe, prietenul meu îmi spune că este și a fost o alegere foarte bună pe care o poate recomanda la orice familie sau la cei care își doresc să cumpere o mașină de spălat vase nouă și nu știu ce să aleagă. Mașina are 4 programe speciale pe care le poți folosi ori de câte ori ai nevoie de ele. Mai amintim sistemul de uscare natural al vaselor, care este un must-have la ele, fiindcă după spălare ai nevoie de vase uscate uniform; poate spune să această mașina le uscă foarte bine, garantat.

Din păcate mașina nu are filtru de auto-curățare, care ar fi destul de util la acet tip de mașină. Din ceea ce mi-a spus prietenul meu, accentul se pune pe calitate și pe ceea ce poate face mașina. Pe partea de zgomot, mașina este la un nivel acceptabil și uneori nici nu o auzi atunci când televizorul este pornit sau au ceva musafiri și sunt discuții mai zgomotoase. La acest capitol, mașina este bine izolată, ceea ce i-a plăcut foarte mult prietenului meu, fiindcă are 2 băieții mici, care au nevoie de linișite în noul lor cămin.

Cât despre consumul de apă, pretenul meu spune că ar putea asemăna consumul cu cel al unei jumătăți de mașini de spălat haine. Nu consumă mult, pentru că are sistem de pulverizare la interior și sistem de curățare economic cu apa. Funcție de câte spălări ai pe zi, acest consum poate să varieze, dar nu foarte mult, încăt să îți vină o factură mare la apă.

Preț excelent la eMAG pentru Hotpoint LSB 5B019 X EU

Pe lângă acestea care le-am menționat mai sus, prețul acestui model este un alt factor pentru care a ales această mașină. Momentan prețul pentru o mașină de spălat vase bună este destul de mărișor și trece rapid de 1.000 Lei. Pentru că cea mai bună ofertă este la eMAG, prietenul meu a cumpărat mașina de la ei cu prețul de 1.518 Lei. Momentan, mașina se află la o reducere de 28% !

Părerile sunt împărțite de cele mai multe ori pentru această mașină, dar de cele mai multe ori sunt pozitive. Cei care au cumpărat acest model sunt foarte mulțumiți de ea și o recomandă cu încredere. Eu merg pe mâna prietenului meu și o recomand pentru cei care vă doriți o mașină de spălat vase bună, eficientă și de care să te poți folosi zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *