Mi-am cumparat cea mai buna tigaie Delimano – Stone Legend Pro

Căutam de câteva zile o tigaie foarte bună pentru gătit, deoarece sunt destul de pretențios la alegerea produselor pentru bucutărie; nu prea am ținut cont de prețul unei tigăi, fiindcă știu pe ce anume să dau banii și știu că o tigaie scumpă va fi întodeauna excelentă și de folos.

După o lungă serie de citi review-uri și păreri despre cum alegi cea mai bună tigaie sau care este cea mai bună tigaie, care este cea mai populară tigaie, ce tigaie bună își merită banii sau alte recomandări, m-am decis asupra unui model foarte popular și bine cotat pe piață și anume Delimano Stone Legend Pro. Sună a sci-fi, dar părerile celor care au cumpărat această tigaie sunt foarte convingătoare, iar prețul în care se încadrează este unul foarte bun pentru ceea ce îmi doresc eu.

Mi-am dorit o tigaie care să mă țină mult timp; sau nici chiar așa mult, dar cel puțin 2-3 ani să fie bună și să aibă strat puternic pe ea, să nu se zgârie ușor și să fie foarte ușor de folosit. Greutatea tigăii să fie și ea destul de bună, deoarece o tigaie bună se cunoaște în special când pui mâna pe ea; dacă este ușoară sau chiar foarte ușoară, calitatea este proastă. Dacă tigaie este greoaie spre medie, are staturi bune în bază și mâner de calitate; mai mult, o tigaie bună are o greutate îpmărțită uniform, pentru a-ți asigura o stabilitate perfect echilibrată atunci când o ții în mână; rezultatul ? o tigaie foarte ușor de manevrat, cu precizie bună și de calitate.

Părerea mea despre Delimano Stone Legend Pro

După ce mi-am cumpărat această tigaie Stone Legend Pro de la Delimano, am decis că trebuie să îmi spun părearea oficial despre ea, deoarece este exact ceea ce căutam; îndeplinește toate cerințele de mai sus și este un produs de foarte bună calitate; părerile și review-urile desprea ea au demonstrat că Delimano nu minte la calitate produselor sale și le respectă într-adevărt pe deplin.

Pe lângă faptul că este o calitate foarte bună în tigaia Stone Legend Pro, mai îmi place foarte mult că este fabricată din materiale non-toxice; chiar dacă scrie asta pe site-ul oficial Delimano, pot să confirm și eu; am testat-o pe plită fără ulei și am lăsat focul să ardă sub ea; rezultatul este un miros de ars fără substanțe urăt mirositoare. Da, mai scrie și pe site că nu se arde și pot să confirm și asta; nu am lăsat 15 minute pe aragz fără ulei, pentru că sigur se va înegri sau ceva se va întâmpla cu ea; dar dacă ai grijă de ea, nu o sa ai probleme de genul să se ardă rapid pe fund; are fund gros și inveliș special pe deasupra.

La partea de zgărieturi, aș putea zice că este chiar bună și foarte bună; învelișul din interior este gros cu aspect de piatră sau ceva în genul; rezistă bine la cuțit sau furculiță din inox; aici recomand să ai grijă și să nu o freci cu tot felul de sustațe pentru curățare abrazive. La capitolul curățare, se spală foare bine, cu puțin gel de vase și nu necesită să o freci cu diferite sărme pentru a curăța perfect; mâncarea nu se lipește de ea sub nici o formă; cel puțin până acum la mine nu s-a lipit absolut nimic. Asta dacă știi să și gătești corespunzător. Cică învelișulse numește  Whitford QuanTanium – eu zic pe scurt că este bun și durabil. Am tigaia de 3-4 luni și nu am nici o problemă cu ea la lipire, ardere sau zgărieturi.

Îmi place că are stratul suport gros, ceea ce permite să gătești la diferite temperaturi sau chiar slow-cooking; prăjește perfect și uniform. Mânerul este din inox, fixat cu un sistem precis și care dă semne uneori să se încălzească ușor, dar acceptabil pentru mâna mea.

Mătușa mea și-a cumpărat această tigaie Stone Legend Pro, deși are plită pe inducție; inițial nu a crezut că merge și pe plitele cu inducție, că așa a citit ea pe internet; fals. Este perfectă pentru plitele cu inducție. Recent a fost pe la mine și mi-a zis că recomandarea mea a fost bună și că tare mult îl place această tigaie.

Pentru a nu lua țepe cu această tigaie de la Delimano, îi recomand să o cumperi doar de pe următoarele site-uri pe care le recomand mai jos. Există deja o serie de modele false Delimano care sunt de proastă calitate.

Tigaia Delimano Stone Lengend Pro – disponibilitate site-uri oficiale

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.