Mi-am cumparat cel mai bun aparat anti rozatoare

La scurt timp după ce m-am mutat la casă, am simțit prezenta animalelor de companie neplăcute, mai exact a șoarecilor și a șobolanilor. Din experiența părinților mei și a bunicilor, am știut că aceștia nu pot fi omorăți în totalitate prin metode fizicie, pentru că ei se înmulțesc foarte rapid, sunt greu de găsit la cuibul lor și nu mi se pare a fi o idee bună.

Apreciez fiecare animal după rostul lui în lume și am deci să nu ii ucid prin metode clasice ci să aleg un aparat anti rozătoare de genul pest repellent. Această metodă mi se pare a fi cea mai utilă pentru a combate șoarecii și sobolanii din gospodărie.

La fel a procedat și bunicul meu, care la casa de la țară a ales să folosească un astfel de aparat anti rozătoare pest repellent pentru a-i îndepărta de la casă și din celelalte anexe gospădorești.

Cum am ales cel mai bun aparat cu ultrasunete anti rozătoare -Pest Repeller Rovus

După ce am studiat piața de aparate pentru îndepărtarea rozătoarelor de pe lângă casă și am cititi peste 100 de păreri la aparatele cu ultrasunete pentru șoareci și șobolani, am decis să mă opresc asupra unuia mai scump, mai eficient și care să îmi ofere rezultate împotriva acestora.

Desigur și bunicul meu a avut astfel de aparate, dar care nu funcționau foarte bine, deoarece aveau un preț destul de mic sau de cele mai multe ori erau ineficiente. În această oridine de idei am decis să cumpăr aparatele Pest Repeller Rovus

Din tot ce am citit eu și am analizat fiecare părere despre el, acest model mi se pare a fi cel mai bun pentru situația mea. Am câtiva șoareci pe lângă casă și probabil 1-3 șobolani mai mari, deoarece soția mea a văzut într-o seara ceva specimene mai mari în zonă.

Părerea mea despre aparatul anti rozătoare Pest Repeller Rovus

Suprafața totală a imobilulu meu ajunge la 2000 mp, pe care am amplasate o casă cu amprenta la sol de aproximativ 200 mp și o anexă în care am tot felul de scule, obiecte pentru grădină și altele. Aceasta are undeva la 50 mp. Zona în care apărea șoarecii și șobolanii era pe lângă casă și zona de anexă.

Așadar, aveam nevoie de un aparat anti rozătoare pest repellent care să îmi acopere această suprafață de aproximativ 250 mp, maxim 300 mp, cu totul. Aceste aparate Pest Repeller Rovus acoperă o suprafață de maximum 50 m per aparat.

Având două zone, am deci să cumpăr două astfel de aparate pentru șoareci, care să fie amblasate astfel încă să îmi acopere toată suprafața de teren. Cu ambele aparate, am reușit să apăr toată suprafața mea de teren, iar rozătoarele au început să dispară destul de rapid.

Cel mai bun aparat anti rozătoare pentru șobolani și șoareci

Pot spune acest lucru deoarece la nici o săptămână de la punerea în funcțiune a acestor două aparate am constat că rozătoarele au început să dispară de tot. Cel mai probabil sau mutat la alt vecin, la care o să îi recomand aceste aparate, dacă o să aibă problemel de genul.

Ca și măsură de prevenție, le-am folosit în continuare de mai bine de 4 luni și nu am avut probleme cu ele. Șoarecii nu au reapărut, totul este în ordine; nici măcar excremente de șoareci nu am mai avut, după ce am făsut curățenie generală pe lângă casă și în magazie.

În această ordine de idei, eu mă declar foarte mulțumit de aparatele Pest Repeller Rovus pe care le-am cummpărat și îți recomand să le folosești dacă vrei să scapi cu adevărat de rozătoarele din gospodăria ta.

Unde se amplasează aparatul anti rozătoare Pest Repeller Rovus?

Având două aparate, unul l-am poziționat spre zona de casă. iar celălalt spre zona de magazine. Cu ambele acopăr toată suprafața unde pot fi șobolani și șoareci sau alte tipuri de rozătoare.

Eu am ales să le poziționez langa beton, unul în magazine, iar celălalt lângă casă, tot langa beton, la priza. Nu este recomandat să le folosești pe alti tipuri de suprafețe, deoarece poate scădea eficiența în timp. Se poate pozițona chiar și în casă, deoarece nu afectează deloc sănătatea omului și nu interacționează cu alte unde ultrasonice.

Frecvența la care operează aceste aparate este cuprinsă între 22.000 Hz și 65.000 Hz, care afectează doar rozătoarele. Nu afectează căinii și nici pe om; testat de mine pe căinele din grădină și pe familia mea. Nu am avut probleme de genul.

Apratul funcționează foarte simplu, având un singur mode functionare. Se setează rapid aparatul conform instrucțiunilor și se folosește pe o perioadă nedeterminată, funcție de numărul dăunătorilir și a eficienței lui în timp.

Aparat anti rozătoare Pest Repeller Rovus

 

  • cel mai eficiente aparat pentru șoareci și șobolani
  • supfarața mare de acțiune  pe două direcții
  • frecvență cu putere mare – până la 65.000 Hz
  • raport preț calitate foarte bun – testat de mine
  • perfect pentru utilizare pe termen lung
  • rezultate în prima săptămână – randament excelent
  • află prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *