Mi-am cumparat robot de Bucătărie PRO Delimano – pareri dupa utilizare

Robotul de bucătărie nu trebuie să lipsească din casa nimănui, deoarece este indispensabil atunci când dorești să amesteci, să faci o prijitură bună sau un simplu mix de cereale cu fructe. După lungi serii de căutări pentru a cumpăra un robot de bucătărie bun sau chiar cel mai bun robot de bucătărie, am decis să alegem unul cu design special, care se potrivește perfect bucătăriei noastre.

Cum am ales cel mai bun robot de bucătărie ?

Desigur, am mai ținut cont și de calitatea produsului, fiindcă nu voiam să dăm banii pe un robot de bucătărie care să ne țină 1 an iar după să avem probleme cu el. Mai mult, aveam nevoie de un robot de bucătărie care să poate fi întreținut ușor și rapid, deoarece timpul este prețios, atât pentru mine cât și pentru nevastă.

Aceste calități le-am descoperit la robotul de bucătărie PRO Delimano, aparat care l-am testat la un magazin din oraș, într-o zi de sâmbătă frumoasă. Am vizitat marile magazine de electrocasnice și nu am găsit nici un aparat frumos pentru a face toată treaba de  mai sus, ci ne-am decis amandoi la acest Delimano. Dacă țin bine minte, am văzut un robot de bucătărie asemănător cu Pro Delimano, la ceva magazin dedicat pentru așa ceva, dar avea un preț exorbitant, care nu cred că este justificat; undeva la peste 2.000 lei pentru un robot simplu de bucătărie care face doar 2-4 lucruri + că era și de dimensiuni mari, ceea ce îl făcea greu de depozitat.

Așadar, ceea ce aveam noi nevoie era un robot de bucătărie simplu, bun, puternic, ușor de întreținut și de calitate. Robotul de bucătărie PRO Delimano le avea pe toate și l-am achiziționat.

Păreri despre robotul de bucătărie PRO Delimano după 2 luni de utilizare

Încă de la prima folosire, am constat că am făcut o alegere foarte bună, la bani buni și pot să îi mulțumesc nevestei mele că a pegătit de fiecare dată niște prajiturele excelente! Aluatul sau preparatul pentru prajituri  iese foarte bine, datorită faptului că robotul are un sistem fix și precis de mestecare care nu lasă zone nemestecate în urmă, iar asta se vede direct în ceea ce iese de la cuptor.

Alți roboți de bucătărie nu meste suficient de bine aluatul și rămân unele ”gogolașe” prin el, iar dup ce îl scoți din vas trebuie să îl mai frămâți puțin manual; cu acest robot de bucătărie Delimano, nu mai trebuie sa faci asta, deoarece are o precize foarte bună; adică piesa pentru mestecare este la doar câțiva milimetrii față de vasul dedicat.

Piesele sunt din inox și se curăță foarte rapi și ușor, nu necesită detergenți speciali și în doar 2 minute ești cu aparatul spălat și pus la cutie/depozitat. Am constatat că angrenajul pentru mestecare direct de la motor este metalic, ceea ce îmi asigură o rezistență bună în timp și dă semne că este de o calitate foarte bună; unele aparate au acele piese din plastic, iar la capacitate maximă, se defectează motorul sau tijele.

Cât despre capacitatea vasului, pot spune că este suficientă, nu mă așteptam să fie mai mare și nici nu aveam nevoie de un vas mai mare; îmi place totuși că are 3 piese de schimb care se cuplează rapid la sistemul fix și le poți folosi pentru diverse preparate.

Puterea este de 1400 W și are 6 trepte + funcția  pulse, atunci când trebuie să mesteci ceva mai consistent. Eu îl folosesc pe primele 2-3 trepte, deoarece aluatul trebuie să se mestece ușor, nu rapid ci cu treabă bună.Motorul pare să fie bun, nu dă semne de slăbiciune nici pe cea mai rapidă treabpă și nici cu vasul plin de aluat; pot spune clar că motorul este de calitate bună, chiar numai după sunet. Nivelul de zgomot este redus și pot observa că nu se chinuie deloc cu vasul plin de aluat; un alt aspect important, deoarece unele aparat de tip robot de bucătărie, au un nivel de zgomot foarte ridicat, iar atunci când sunt solicitate la maxim sună și mai tare. Robotul Pro Delimano este silențios, bun și puternic.

Mai era de adăugat faptul că robotul are un sistem simplu și cu rezultate bune, de protecție, care nu permite să te stropească sau să stropească pereții din jur.  Sistemul de culisare este precis, ușor și se face cu ajutorul unui buton special, montat pe carcasa acestuia.

Referitor la carcasă, acesta este dintr-un plastic bun, gros și care ermetizează foarte bine motorul intern; îmi place calitatea finisaul și culoarea acestuia robot Delimano; este chiar super frumos și toată lumea îl va remarca, dacă nu îl depozitezi într-un dulap sau în cutia lui. Dimensiunile nu sunt foarte mari și se poate pune ușor într-un dulap de dimensiune medie.

Eu sunt foarte mulțumit de acest robot de bucătărie PRO Delimano și îl recomand cu încredere dacă ai nevoie de un ajutor bun și rapid atunci când pregătești un aluat sau ai ceva de mixat. Prețul este bun, iar dacă îl primzi și la ofertă promoțională, este și mai bine.

Robot de Bucătărie PRO Delimano – cel mai bun robot de bucătărie

  • fiabil, util și rapid la orice task
  • ușor de folosit, materiale de calitate
  • puternic, nivel de zgomot redus
  • se curăță foarte ușor/întreținere rapidă
  • cel mai bun raport calitate/performanță
  • află prețul pe site oficial aici

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *