Noile televizoare Sony LCD 4K gama 2020 – cele mai bune modele

Noile modele de televizoare Sony LCD 4K din gama 2020 au ajuns pe plan local și în România. Este vorba despre o serie de televizoare Smart TV 4K care oferă o nouă generație de imagine și sunet impecabil, după cum ne-a obișnuit până acum cei de la Sony. Noile modele sunt deja disponibile la vânzare prin intermediul magazinului online eMAG, care afișează prețurile pentru toate modelele din gamă.

Gama Sony Smart TV LCD 4K cuprinde 3 serii: XH81, XH80 și X70; pentru fiecare din serie avem specificații diferite, prețuri bine echilibrate și posibilitatea de a alege unul perfect pentru cerințele tale. Gama de vârf XH81 oferă cea mai buncă calitate dintre toate, iar celelalte două se mulează perfect pentru un Smart TV 4K cu un raport preț/calitate și specificații foarte bune.

Toate modelele au în dotare display cu rezoluție 4K, display TRILUMINOS și suport Dolby Vision HDR. Pe partea software, avem Android TV care rulează cea mai nouă versiune, fluentă și îmbunătățită din toate punctele de vedere. Mai amintim Google Play Store, Google Assistant și ChromeCast integrat.  Apare și suportul AirPlay 2, precum și Apple Home Kit.

La capitolul sunet, avem un nou sistem de boxe integrate X-Balanced pentru modele cu diagonală mare, precum și celebrul Dolby Atmos. Cu toate la un loc, avem parte de cele mai noi tehnologii de la Sony, perfect îmbinate pentru o experiență de top, necesară pentru anul 2020.

Seria Sony Smart LCD 4K X70 (2020)

 

 

 

 

 

 

Modelele din această serie au diagonale de 43, 49, 55 și 65 inch, precum și sistemul audio Clear Audio+. Toate modelele au tehnologia de ecran Triluminos, colorat și cu o rezoluție 4K de top. Se oferă acces rapid la Netflix și Youtube, prin program dedicat.

Prețuri:

Seria Sony Smart XH80 4K (2020)

 

 

 

 

Față de seria de mai sus, acestea sunt disponibile pe cele mai multe variante de diagonale; avem de la 43 inch, până la 85 inch. Modelele sunt echipate cu cel mai nou procesor 4K HDR X1 de la Sony, precum și cu picioare din aluminiu și ramă foarte subțire pe laterale.  Avem Dolby Vision și Dolby Atmos prezent pe fiecare model din serie. Culorile și profunzimea acestora este foarte bună, iar diagonala raportată la rezoluție este una foarte bine proporționată.

Prețuri:

Seria Sony XH81 4K (2020)

 

 

 

 

 

 

Gama de top pentru anul 2020 de la Sony, aduce cea mai buna claritate la imagini, cel mai bun procesor de imagine și cel mai bun sunet posibil. Din păcate, această gamă XH81 4K 2020 are doar 2 versiuni de diagonală disponibile: una de 55 inch și una de 65 inch. Acestea două au cea mai bună imagine de la Sony, pe care o așteptai de multă vreme. Prețurile sunt ceva mai mari raportate la cele de mai sus, datorită unor noi funcții cheie și specificații de ultimă generație.

Prețuri:

În perioada 30 mai – 1 iunie 2020, eMAG oferă un discount de 10% dacă adaug codul “tvSony” înainte de a comanda modelul favorit. Poți verifica mai sus, prețul pentru fiecare model disponibil la eMAG, accesând orice link din acest articol.  Oferta este bună, iar stocurile pentru anumite modele deja sunt limitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *