Noul Apple Watch 7 este disponibil la precomanda

Mult așteptatul produs de la Apple este disponibil la precomandă în România începând cu zilele trecute. Acesta aduce un design nou, cu un ecran alungit până la marginea corpului, ce oferă un look mai actualizat cu trendul actual.

Pe lângă acestea, aduce și funcția de măsurare a saturației oxigenului prin intermediul a unui sisteme foarte avansat marca Apple, care va fi foarte util persoanelor cu probleme de sănătate și nu numai.

Punctele pe care se axează acest noul model sunt sănătatea, fitness, conectivitate și personalizarea după preferințe. După cum ne-am obișnuit, Apple Watch 7 vine în 3 variante, una sport, iar două pe carcasă de 41 mm și 45 mm. Fiecare din ele se pot customiza preferențial cu cele peste 30 de curele din gama Watch 7. Acestea au un desing nou și o calitate mult îmbunătățită pentru o rezistentă mai bună în timp.

Magazinele de la care se poate face o precomandă la Apple Watch 7, pe care eu le recomand din punctul de vedere a livrării la timp a comenzii sunt următoarele:

Noua generație de Apple Watch 7 este compatibilă doar cu telefoane de generație iPhone 6S și mai noi. Prețul este unul foarte bun pentru nivelul de precomandă, așadar îți recomand să verifici link-urile de mai sus pentru a alege culoare și modelul potrivit de Watch 7.

eMAG livrează din 15 Octombrie !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *