OnePlus 9 Pro – Pret si Disponibilitate

Unul din cele mai așteptate modele de la OnePlus este varianta 9 Pro, fiind noua gamă de vărf de la OnePlus. Noul model OnePlus 9 Pro este disponibil începând de azi la statusul de precomandă prin intermediul magazinului online eMAG.

Prețurile pentru noile modele sunt destul de piperate, iar acestea oferă un produs premium marca OnePlus, cu care ne-am obișnuit de multă vreme. Cu acest model, ei pot concura fără probleme cu noile modele de la Samsung, Apple și Huawei.

OnePlus 9 poate fi achiziționat doar în două variante la ora actuală și anume:

În toată această perioadă de precomandă, vei beneficia de o pereche de căști OnePlus Buds Z pe care o primești la pachetul telefonului, gratuit. În funcție de data în care vei face precomanda, livrarea se aproximează a fi undeva la începutul trimestrului al doi-lea, mai exact luna Aprilie.

Noul model aduce îmbunătățiri semnificative pe partea de cameră, unde avem camere ultra-wide și o certificare IP68. Desigur nu lipsește nici procesorul Snapdragon 888 de ultimă generație și ecranul de 120 Hz cu 525 ppi.

Pe lângă acestea mai avem un acumulator de 45000 mAh, încărcare rapidă și ultima versiune de Bluethoot. La partea de sunet, avem difuzoare Dolby Atmos stereo duale, care sunt renumite pentru claritate și intensitate perfect balansată.

În cutia acestuia avem următoarele: încărcătorul de mare viteză cu 65W, cablu USB TypeC și cheița pentru SIM. Încărcarea se mai poate face la 50W, pe sistem Wireless.

Magazinul eMAG oferă posibilitatea de a achiziționa aces telefon și în sistem de rate fără dobândă, pe care îl recomand dacă nu ai suficienți bani sau dorești să îl achiziționezi în rate. Este foarte avantajos acest sistem, deoarece are dobândă zero absolut.

Pentru comenzi, poți folosi link-urile de mai sus și vei susține acest site!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *