Pareri Gigant Pro Mass de la ProNutrition – gainer de calitate

Scriu acest articol despre cel mai popular gainer de la ProNutrition in ideea în care ai nevoie de ceva suplimente pentru masa musculară, de care sa beneficezi cu o creștere rapidă în greutate și în esență, de rezultate de durată. Rezuoltatele pe care le-am văzut eu folosind acest Gigant Pro Mass au fost atunci când un prieten de al meu foarte slab, s-a hotărât să își schimbe viața; adică să vina cu mine la sala de forță și să pună ceva pe el; fie masă musculară fie grăsime, doar să fie ceva mai ”mare”.

Parerea mea despre Gigant Pro Mass Pronutrition

Citind zeci de articole care cuprindeau rezultate Gigant Pro Mass sau este bun Gigant Pro Mass, a ajuns la concluzia că trebuia să apeleze și el la acest gainer mult mediatizat. Din ceea ce mi-a zis el, toți cei care au folosit acest gainer au avut rezultate rapide și bune. Nu trebuie să te așteptți la rezultate peste noapte, stând în pat și având o alimentație la pământ.

Trebuie să îți schimbi alimentația, să mânănci bine, sănătos, să faci antrenamente și să te odihnești. Între antrenamente să folosești Gigant Pro Mass, în funcție de ceea ce îți cere corpul tău. Pentru început, ca și prietenul meu, recomand să îl folosești mai ușor, adică să iei doar o singură cupă, pentru ca corpul tău să știe ce să facă cu acești nutrienți pe care îi vei lua din el și cu care trebuie să se acomodeze. Dacă iei de la început câte 2 cupe de 2 ori pe zi, riști să te îngrași aiurea fără să pui masă musculară pe tine.

În tot aces timp cât îți administrezi o cupă, fă sport. Mergi la sala, mergi la aparatele din cartier și fă. ceva, flotări, abdomene și toate alea. Fă-ți un program de antrenament, unul de mâncare și unul de odihnă. Dacă te supraantrenezi, riști să nu faci progrese. Dacă nu te odihnești, muschii nu cresc. Dacă nu mănânci bine, nu vei progresa în nici un caz.

Unul din cele mai bune gainere cu creatina

Cât despre rezultatele pe care le-a avut prietenul meu cu Gigant Pro Mass, pot spune că sunt excelente. În 5 luni a pus peste 15 kg de muschi + puțină grăsime, iar acum arată foarte bine. Trebuie să tragi tare pentru a pun masă musculară de calitate. Orice spune că a pus masă musculară de calitate folosind gainer, minte. Gaienre au carbohidrați, care uneroi se mai depun ca și strat de grăsime; nu întotdeauna vei putea folosi acești carbs pentru a nu se mai depunde unde nu ne dorim.

Așadar, pentru rezultate bune, poți folosi Gigant Pro Mass pe termen de lungă durată. După 1-2 luni poti trece la a folosi 2 cupe pe porție pe zi. După ce trec 2 luni, poți trece la alternativă; o cupă cu 2 porții + una cu o singură cupă pe zi. Aceasta este recomandarea mea în partea de administrare Gigant Pro Mass. Cu această combinație a mers și prietenul meu, iar rezultatele au fost foarte mulțumitoare.

Dacă vrei să folosști 2 cupe/ 2 porții pe zi, rezultatele o să apară și mai repede, dar de o calitate mai slabă. Nu trebuie să îți forțezi corpul cu ceea ce nu poate duce. Crezi că, culturiștii mondiali au crescut peste noapte? nu, au în spate ani de antrenamente și planuri de nutriție.

În concluzie, dacă vrei să crești bine cu masă musculară de calitate, desigur cu puțină grăsime, îți recomand să încerci acest gainer Gigant Pro Mass de la ProNutrition. Pentru comenzi, îți recomand aceste variante:

Accesând linkurile de mai sus, ai posibilitatea de cumpăra gainerul la cel mai mic preț posibil de pe internet, fiindcă vei fi redirecționat către site-ul producătorului ProNutrition. Poate prin și ofertă bună sau reducere la Gigant Pro Mass !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *