Pareri si review la Purificatorul de aer Astrea

Dacă ești în căutarea unui purificator de aer accesibil și bun, te anunț că ai găsit articolul potrivit. Poate încă nu ai auzit de brandul Rovus, care a ajuns în românia prin intermediul magazinelor Top-Shop și care au produse în reclame la televizor și nu numai. Părerile celor care au folosit produsele de la marca Rovus sunt foarte bune, ceea ce îmi înspiră încredere. Mai nou, am văzut pe siteul lor că au adus și un aparat de purificare a aerului numit Purificator de aer Astrea; o denumire ceva mai ciudată față de concurența.

Ceea ce ne interesează pe noi este dacă este bun sau nu purificatorul de aer Astrea și dacă merită să fie cumpărat. Pentru aceasta, am decis să scriu acest articol după ce un vecin de al meu, prieten bun și-a cumpărat fix acest model de purificator de la Rovus; am avut ocazia să îl văd la el în funcțiune de revelion, zi în care am fumat în cameră, cu purificatorul de aer în funcțiune.  În cele ce urmează am să îți povestesc părerea mea despre purificatorul de aer Astrea și dacă merită să fie cumpărat.

Păreri și review la purificatorul de aer Astrea

Încă de la început am observat că purificatorul are un design asemănător cu modelele de la AlecoAir, modele despre care am scris un articol special, în care am detaliat totul pentru a alege cel mai bun purificator de aer. Am fost chiar suprins de asemănarea dintre aceste branduri și m-am gândit inițial că este un produs total diferit; după ce l-am studiat un pic, am constatat că sistemul de filtrare a aerului este fel de bun și de calitate precum celor al aparatelor menționate în articolul de mai sus, iar calitatea în sine a purificatorului Astrea este excelentă.

Aparatul este bine închegat, compact și din plastic de foarte bună calitate, finisat atent și cu un design ce se potrivește în orice încăpere. Mai mult, finisajele laterale sunt asemănătoare cu inoxul, ceea ce îl face să fie și mai plăcut la vedere și mai interesant. Mie tare mult mi-a plăcut designul și calitatea produsului Rovus, Astrea.

La capitolul purificare a aerului, pot spune că după ce am fumat toți 4 câte o tigară, aerulul a fost curățat în aproximativ 15-20 de minute, la un grad foarte bun, în care puteam aduce copii în living cu noi; pe perioada când fumam, aceștia stăteau cuminți în cameră. Fumul de țigară este reșinut foarte bine de acest purificator și aș putea spune că este la fel de bun ca și unul premium.

Purificatorul de aer Astrea îl pot încadra în clasa medie de purificatoare aer, bune, de calitate și care are un preț accesibil pentru orice persoană care își dorește un aer cu adevărat mai curat.

Purificator de aer cu 4 filtre speciale

Sistemul de filtrare este simplu, eficient și de calitate, filtrele se pot schimba rapid, iar aici amintim sistemul de filtrare a aerului compus din 4 filtre speciale și bune: filtru pentru elemente mare – pre-filtru, filtru real HEPA, filtru Carbon Activ și un sistem de ionizare cu Ioni Activi pentru o stare de bine mai înaltă.

Primul filtru reține firele de praf, firele de păr de la animale, sau de la om, precum și tot cea are dimensiunea de peste 5 mm; puf de perne și ce mai există prin cameră.

Filtrul real HEPA 11 este echipat cu sistem de argint Nano, pentru o eficiență maximă și pentru a reține cele mai mici particule din aer cum ar fi bacteriile și virușii; acesta, comform producătorului reține peste 99,9% din ele.

Filtru de Cărbune Activ face diferenșa atunci când apare în cameră un miros neplăcut, aerul nu este proaspăt sau chiar pentru fumul de țigară. Acesta nu folosește substanțe chimice ci doar le reține pentru ca aerul să fie cât mai aproape de cel natural.

Purificator de aer cu Ioni Activi

Sistemul de Ioni Activi pe care îl are purificatorul Astrea combate foarte bine problema persoanlor care au astm și care tușsesc foarte des, datorită calității aerului. Cu acest aparat în funcțiune, problemele de astm vor scădea considerabil, iar alergenii din aer vor fi reținuți în filtrele acestuia. Per total, sistemul de Ioni Activi îți vor oferi o stare de bine, pe care o vei simți imediat ce aparatul este pornit.

Controlul aparatului se poate face direct pe aparat, sau prin telecomandă. Este foarte convenabil să îl folosești prin telecomanda specială, pentru a selecta nivelul de filtrare a aerului sau pur și simplu pentru oprire pornire. Aparatul are indicator luminos de pe care îți poți da seama dacă aerul este bun, curat și proaspăt, pentru tine și restul familiei.

Purificatorul de aer Astera este foarte silețios, iar aici pot spune că cei de la Rovus au făcut treabă bună cu acest aparat, fiindcă aproape nici nu se aude, pe modul normal de funcționare. Se poate folosi și în dormitor, fiindcă are un nivel redus al zgomotului.

Vecinul meu este foarte fericit că și-a cumpărat un astfel de produs și că ales unul de calitate, marca Rovus. Aparatul este simplu de utilizare, are mode automat de filtrare are, se poate depozita ușor, este de calitate și aerul rezultat este foarte bun și plăcut. Dimineața, în razele soareului nu se mai văd atâtea particule de praf și totul parcă s-a schimbat în apartament odată cu un aer mai curat. Stare de sănătate este vizibil mai bună, nu mai strănutăm atât de mult și sunt mulțumit pe deplin de alegerea făcută. Eu l-am cumpărat de pe siteul oficial de mai jos – recomand.

Purificator de aer Rovus Astrea – specificații

  • filtru real HEPA 11 de generație nouă
  • sistem automat de filtrare a aerului
  • design deosebit și construcție de calitate
  • peste 25 de purificatoare vândute – clienți mulțumiți
  • compact, filtre puternice și bune
  • telecomandă pentru control la distanță
  • nivel de zgomot foarte redus – sub 25 dB la nivel normal
  • perfect pentru praf, polen, acarieni, virușii și bacterii din aer
  • calitate imediat mai bună a aerului din încăpere
  • află prețul pe site oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *