Pareri Tigaie grill din fontă Chef Sorin Bontea

De foarte multă vreme am căutat o tigaie grill bun în adevăratul sens al cuvântului; după ce mi-am cheltuit o grămadă de bani pe diverse tigăi de tip grill, am ajuns la ultima variantă care m-a mulțumit. După ce am citit păreri despre tigaia grill din fontă Chef Sorin Bontea, review-uri și reclamă la televizor, am decis să o comand.

Aveam nevoie de o tigaie grill bună, pentru că cea veche deja s-a deteriorat serios și nu mai prăjește suficient de uniform, iar stratul de teflon aproape că s-a dus. Mânerul este ars și se încălzea excesiv după 1 min de folosire. Eu mi-am mai cumpărat tigăi de la AloShop și sunt tare mulțumit de calitatea lor; am scris aici despre una din cele mai bune tigăi pentru bucătărie aici.

Părerea mea despre Tigaie grill din fontă emailată Chef Sorin Bontea

În cele ce urmează, am să îmi spun părerea despre tigaia grill din fontă Chef Sorin Bontea, pe care o folosesc deja de 2 săptămâni și sunt foarte mulțumit de ea. În primul rând, pot spune că am făcut cea mai bună alegere fiindcă calitatea, grosimea și finisajul tigăii este foarte bune; sincer nu mă așteptam să fie chiar atât de bună și de solidă. Probabil colaborarea și titlul de tigaie grill by Chef Sorin Bontea și-a pus amprenta pe calitatea ei.

De la început, când vei pune mâna pe ea ea știi sigur că ai ales o tigaie bună, olidă și puternică. Mânerul este practic încastrat în tigaie, care îți oferă o manevrabilitate foarte bună, fiindcă este ergonomic, cu design elegant și îți asigură o princedere precisă. Mânerul este fabricat din fontă sau ceva metal, care nu se încălzește excesiv.

Cea mai bună tigaie grill din fontă

Tigaia este fabricată în întregime din fontă grea, ceea ce înseamnă că este perfectă pentru a găti produse din carne sau la cuptor. Tigaile din fontă pură sunt foarte căutate, deoarece oferă un gust unic al preparatelor, datorită acestui material. Dacă cauți o tigaie grill din fontă pură, aceasta este cea mai bună alegere; adică tigaia grill Chef Sorin Bontea.

Îmi place foarte mult aspectul ei, grosimea la bază și cum este lucrată per total. Totul este finisat perfect, acoperit cu un strat de email rezistent, care se curăță foarte ușor; a nu se confunda cu tigăile de teflon sau altceva, pentru că la tigăile din fontă, există riscul să se mai lipească carnea de ele. Dar, datorită acestui strat de email din interior, scăpăm de acest aspect și carnea nu se mai lipește deloc; aici pot menționa că stratul de email este gros și de o calitate bună. Recomand utilizarea acestor tipuri de accesorii pentru preparea cărnii; deoarece nu zgărie stratul de email.

Tigaie din fontă pentru plită cu inducție by Chef Sorin Bontea

Dacă ai plită cu inducție sau pe gaz, tigaia grill se poate folosi pe orice tip de suprafață; chiar și pe ce electrică simplă. Pe plita cu inducție, carnea se prăjește mai rapid și mai intens, pe când dacă ai plită pe gaz, carnea se face ceva mai bine.

Avantajul acestei tigăi grill este că poate fi folosită pe orice tip de suprafață, fără probleme; eu am testat tigaia și pe plita pe inducție și nu am avut nici o problemă cu ea; totul a decurs la fel ca și pe plita cu gaz.

Dimensiunile tigăai sunt excelente, perfect pentru a găti pentru o familie de 2-4 membri; mie îmi este suficientă această tigaie, pentru familia mea și poate am să cumpăr una și pentru mama mea.

În concluzie, mă declar mulțumit de alegerea făcută, iar amprenta Chef Sorin Bontea la tigaia grill se vede imediat. Calitatea este net superioară față de tigăile din fontă din comerț, finisajul mult mai atent iar stratul anti-aderent este mai durabil. O folosesc atât pentru carne, cât și pentru legume, atunci când am nevoie de ea.

Dacă stau și pun toate aspectele la un loc, pot spune că este cea mai bună tigaie grill din fontă pe care am avut-o până acum și de care sunt foarte mulțumit. Pentru prețul la care am cumpărată, este un best-buy personal.

Tigaie grill din fontă emailată Chef Sorin Bontea

  • fabricată 100% din fontă pură
  • sistem anti-aderent la interior
  • mâner solid, de calitate
  • se poate folosi pe orice tip de plită
  • raport calitate preț foarte bun – marca Bontea
  • află prețul oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *