Review aspirator Cleanmaxx Cyclone – eficient si rentabil

Acum câteva zile, la locul meu de muncă a venit o firmă de curățenie compusă din 4 persoane care aveam pe partea de echipamente, acest aspirator Cleanmaxx Cyclone. În câteva minute s-au apucat de treabă cu tot felul de soluții și diverse aspiratoare pentru fiecare treabă. Pentru a aspira zonele medii, au folosit acest model de aspirator vertical sau aspirator de mână, despre care am să scriu câteva păreri. Am discutat după ce au terminat de făcut curățenia cu ei și i-am intrebat ce aspirator este acesta ? după câteva momente mi-am dat seama că este acel aspirator pe care l-am văzut la televizor și la care se face foarte multă reclamă; au zâmbit și eu puțin și mi-au spus scurt că, habar  nu am cât de util este acesta.

Din ceea ce am văzut eu, este un aspirator foarte mobil; adică se poate duce în mână, datorită mânerului său bine pozitionat, care îți asigură o balanță foarte bună, pentru ca el să stea lejer în mână. Are o grămadă de accesorii pentru diferite zone și pentru diferite suprafețe; are tub lung pentru a aspira zonele îndepărate, perie pentru mochete și cap special pentru zone fine.

Cât de bun este Cleanmaxx Cyclone ?

Este foarte practic, datorită acestui fapt că îl poți ține în mână. Are o greutate foarte ok, ceea ce înseamnă că poți lucra cel puțin 10-15 min cu el în mână, fără să apară durerile de muschi. Deja îmi imaginam cun pot aspira eu tot praful de la mine din cameră în doar 2-3 minute, față de cele 15-20 min în care aspiram și ștergeam praful de peste tot. Cred că cu acest pot face treaba foarte bună și mâ gândesc să mi-l cumpăr curând.

Cât despre calitatea lui, pot spune că este foarte bună, Sincer nu credeam că un produs de la TV este calitativ și mâ gândeam că este ceva produs fără nume și de proastă calitate; m-am înșelat. Este bine construit, silențios, de calitate cu plastic bun, care nu scărție și de care poți să prinzi bine de el. La fel și accesoriile sunt de o calitate foarte bună, la fel ca și cele ale aspiratorului meu. Piesele se montează ușor, având un sistem fix, ce permite schimbarea lor și montarea lor, foarte precisă. Din acest punct de vedere, chiar și cei de la curățenie au fost foarte mulțumiți. Cred că ai nevoie de 3-4 piese pentru a face curățenie în cameră sau de mai multe, dacă suprafețele sunt mai diferite și mai multe.

Are un tub de dimensiuni mari, cu cap clasic de aspirare, perfect pentru covoare. Totuși, este destul de ciudat să aspiri cu el din mână, dar singurul anvantaj, este că o poți face foarte repede. Cât despre puterea lui de tragere, pot spune că este foarte bună. Cleanmaxx Cyclone are 600W, care sunt suficienți pentru a trage praful și alte mizerii, foarte bine. Aspiratorul meu are tot aceași putere și trage excelent. Recipientul este de o capacitate ok, în care poți stoca mizeria dintr-o cameră de 25 mp, lejer.

Cu toate la un loc, pot spune că Cleanmaxx Cyclone este un aspirator foarte bun, care se poate folosi în mai multe moduri, calitatea este bună și trage foarte bine. Raportul calitate preț este unul foarte ok, iar producătorul pune accent pe funcționalitate și fiabilitate. Atât cei de la curățenie cât și eu îl recomand fiindcă am văzut ce poate face, cum o face și cât de bun este.

Cel mai mic preț la aspiratorul verticaCleanmaxx Cyclone este acesta.

Poți accesa linkul de mai sus, in ideea în care acest model este disponibil direct de la producător, fără taxe suplimentare. Lista cu accesorii o găsești accesând linkul de mai sus. Dacă ai alte întrebări pentru acest aspirator, nu ezita să le lași în secțiunea comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *