Review mașină de spălat Bosch SMS46LI04E

Mașina de spălat vase nu trebuie să lipsească din bucătăria ta sub nici o formă. Fie că bucătăria ta este echipată cu o mobilă mai veche, fie că este nouă, mașina de spălat vas trebuie să fie prezentă. Ușurința, timpul și modul de spălare a vaselor se va schimba total dacă vei alege o mașină de spălat vase, fie încorporabilă fie una standard.

Alegerea unei mașini de spălat vase standard este destul de dificilă deoarece modelele disponibile pe piață sunt foarte multe, funcțiile și opțiunile diferă de la model la model, iar modelul de care ai nevoie poate fi greu de găsit. Am să îți dau câteva detalii despre cum alegi cea mai bună mașină de spălat vase standard și de ce trebuie să ții cont la ele.

Pentru azi, am pregătit un articol cu una din cele mai bune mașini de spălat vase standard, pe care le are producătorul Bosch, renumit la nivel mondial pentru calitatea și eficiența mașinilor de spălat vase.

Păreri și review la mașina de spălat vase Bosch SMS46LI04E

Pornind de la faptul că Bosch este una din cele mai buna mărci la categoria electrocasnice mari, modelul de mașină spălat vase Bosch SMS46LI04E este recunoscut ca fiind unul din cele mai bune și mai reușite modele premium, pe care le-a scos producătorul în ultima perioadă de timp.

Totul se datorează faptului că, interiorl, exteriorul sunt fabricate din materiale durabile, rezistente, de calitate iar motorul care acționează tot sistemul de spălare este de generație nouă și fabricat în Germania. Aceste aspecte se revăd și în părerile celor care au cumpărat aceasă mașină de spălat vase, care sunt foarte bune și care la rândul lor recomandă acest model.

Mașină de spălat vase de calitate – suprafața din inox

Față de alte modele, mașina de spălat vase Bosch SMS46LI04E are întreg corpul acoperit cu inox; mie cel puțin îmi place foarte mult designul combinat cu acest material inox, care îi oferă un aspect premium. Calitatea exterioară este foarte bună, colțurile sunt atent finisate, butoanele perfect decupate și acoperite și ele cu un strat subțire de inox.

Referitor la inox, pot spune că reține unele amprente, dacă mâna este suficient de murdară, iar asta înseamnă că trebuie să fi destul de atentă cu ea, pentru a păstra suprafața perfect curată. Ușa are un sistem precis de glisare, lentă la închidere și prinderea este foarte bine făcută; balamalele sunt groase, puternice și silențioase.

La partea de interior, sertarele retractabile sunt de o calitate foarte bună, solide și atent gândite pentru a maximiza spațiul interior. Avem loc special pentru tacâmuri și diferite vase, pe diferite dimensiuni. Raportat la spațiu, pot spune că este suficient de spațioasă pentru o familie 3-4 persoane, care spală 1 -2 vasele pe zi. Se pot pune la spălat vasele pe o zi întreagă, fiindcă spațiul îți permite acest lucru.

Mașină de spălat vase cu 13 seturi și 6 programe

Mașinile de spălat pot să difere de la 10 seturi, la peste 15 -16 seturi, funcție de model și capacitate. O mașină de vase bine echilibrată are 11-14 seturi, iar acest model se încadrează perfect între acestea. 13 seturi înseamncă că poți pune la spălat 13 seturi va vase, farfurii, pahare și tacâmuri, în același timp; ca și un număr, potți depozita peste 30 de piese fără nici o problemă, fără tacâmuri.

Cele 6 programe speciale pe care le are modelul Bosch SMS46LI04E sunt extrem de utile și îți garantez că le vei folosi ori de câte ori ai nevoie să speli vasele mai rapid, să le usuci mai bine sau să le speli pe modul economic.

Alte două programe utile sunt cele pentru spălarea intensivă, atunci când vasele sunt foarte murdare și programul de pre-spălare, care se poate folosi în proces cu cel intensiv, pentru un randament maxim.

Una din cele mai silențioase mașini de spălat vase Bosch

Datorita faptului că acest model face parte din gama premium, izolarea fonică este făcut ”ca la carte”, ea fiind acoperită cu un strat de pâslă groasă pe interior și materiale palstice pe lateral. Ușa este de o grosime bună, care nu permite zgomotului să iasă; mai mult, garniturile sunt 2 la număr și contribuie foarte mult la izolarea fonică.

Mașina de spălat vase Bosch se poate pune și în living, deoarece nivelul de zgomot real este foarte redus. Comform producătărului aceasta are un nivel de zgomot de aproximativ 46dB la putere maximă; relativ mică, față de alte modele care au o cifră mai mică, dar în realitate sunt mult mai zgomotoase.

Motorul de tip inverter este și el foarte silențios, datorită faptului că este de generație nouă și fabricat cu piese de calitate. Motorul are denumirea de EcoSilence DriveTM, patentat de Bosch și recunoscut pentru o fiabilitate și durabilitate mare pe termen lung.

Mașină de spălat vase care uscă foarte bine vasele și paharele

Cea ce îmi place foarte mult la acest mode, este faptul că vasele și paharele sunt perfect uscate și nici măcar nu mai trebuie să le șterg cu o lavetă umedă. Mașina are sistem special de îndepărtare a calcarului din apă și îl rețin prin intermediul filtrelor existente, fapt ce îmi asigură o strălucire foarte bună la pahare și vase.

Producătorul oferă 10 ani garanție la piese din interiorul acestui model, fapt ce constituie un avantaj mare față de alte modele din aceeași clasă.

Mai mult, mașina are sistem de dedurizare a apei, astfel încă calitatea sticlei spălate la interior, nu este afectată, ceea ce înseamnă o rezistență foarte bună în timp. Tot datorită faptului că uscă foarte bine vasele și paharele, modelul Bosch SMS46LI04E are o temperatură de 70 grade pentru o uscare perfectă.

Masina de spalat vase Bosch SMS46LI04E

 

  • model foarte economic, consum redus de apă 5 litri/program
  • 6 programe speciale, 4 trepte de temperatură speciale
  • calitate marca Bosch – premium la interior/exterior
  • 8 funcții speciale pentru protecție, siguranță
  • model testat de mine – eficiență foarte bună
  • raport calitate/pret foarte bun – peste 35 de păreri pozitive
  • 13 seturi – capacitate mare de vase și tacâmuri
  • pornire programabilă – nivel redus al zgomotului
  • design nou, cu învelis din inox 100%
  • află prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *