Review Milk&Egg de la Pronutrition – cea mai buna proteina de noapte

Proteinele de noapte sunt foarte utile pentru sportivi care au ajuns deja la un nivel în care au nevoie de proteine peste noapte, pentru a se menține într-o stare catabolică pe toată durata somnului. Una din cele mai bune proteine de noapte sau cum dorești să ii zici, este acest Milk&Egg; am folosit această proteină bună de la ProNutrition, despre care îți pot spune că are rezultate foarte bune.

Review Milk&Egg ProNutrition

Începând de luna trecută mi-am comandat o cutie de Milk&Egg de aici și de atunci o folosesc peste noapte. Este o proteină foarte bună, care menține corpul într-o stare catabolică foarte bună, iar dimineața când mâ trezesc simt pe piele și în muschi, că am ceva ”gaine” pe mine; simt că muschii sunt refăcuți și abea aștept să ăi pun din nou la treabă.

În trecut am mai folosit Milk&Egg pe post de proteină de noapte, dar în cantități foarte mici, iar atunci, o mai combinam și cu o proteină de zi. Însă după ce am văzut cât de bună este dacă o consum pentru a da rezultate noaptea, am decis să o folosesc din nou. Mi-am cumpărat Milk&Egg la 2100 grame, fiind cea mai bună caraintă pentru mine. În trecut, am folosit doar o cutie de gramaj mai mic.

Când iau porția de Milk&Egg ?

Eu am decis să iau porția în funcție de cum reușesc să îmi fac anternamentul. De cele mai multe ori, reușesc să merg la sală doar după ora 18, ceea ce înseamnă că îmi voi lua porția de proteine doar la ora 21.  De obicei, mă pun la somn, după ora 22, timp în care proteina își poate face efectul și poate ajunge la muschi într-un timp relativ bun.

Dacă alegi să iei pornția de Milk&Egg înainte de ora 18, îți recomand să împarți o cupă în două și să lași una înainte de ora 17 și una după ora 20. Dacă ai alt program, recomand să lași un interval bun între Milk&Egg și mâncare, pentru o asimilare mai bună.

Câte porții de Milk&Egg servesc ?

După cum am menționat mai sus, servesc o cupă pe fiecare final de zi. Probabil în viitorul apropiat, când nevoie de proteina va fi mai mare, voi apela la două cupe de proteine. Pentru începători poți încerca pe o cupă de proteine, cu care să mergi în funcție de rezultatele pe care le ai.

Recomandarea mea este să o combini cu lapte, fiindcă are gust mult mai bun și cred că este mult mai ok pentru corp. Laptele este bun pentru orice, mai ales pentru creșterea musculară, care conține vitamine și minecare care Milk&Egg nu le are.

Ce rezultate ai cu Milk&Egg ?

Rezultatele o să se vadă chiar de la primele administrării. Nu este o glumă și nu este ceva SF. Rezultate la Milk&Egg se văd foarte rapid, iar dacă ești sceptic în privința asta, cu siguranță vei simți acel feeling de gain. Nu trebuie să crești peste noapte, dar cu siguranță vei simți că proteina Milk&Egg își face efectul foarte bine peste noapte.

Adevăratele rezultate, dacă te ții de treabă, se vor vedea după 2-3 săptămâni, în care vei consuma o porție de Milk&Egg înainte de noapte + alt supliment ales de tine, pe timp de zi.  Calitatea rezultată din proteina din acest produs, este foarte bună, nu este în totalitate muschi, ci și puțină grăsime; nici o proteină din lume, nu se transformă în totalitate în muschi!

Cât despre ceea ce conține acest Milk&Egg, pot spune că este bine gândit, cu un procent de carbs acceptabil și zaharuri puține. Proteinele pe 2 măsuri/cupe sunt foarte bune, iar aici iar recomand folosirea a doar unei singure cupe la început. Nu trebuie să îți forțezi corpul să asimileze proteine care nu sunt utile la muschi.

Păreri și preț Milk&Egg ProNutrition

Părerea mea este una foarte simplă: este o proteină de noapte foarte bună, cu rezultate rapide și de calitate. Se pot folosi și pe timp de zi, unde recomand administrarea tot a unei singure cupe, după sau înainte de antrenament. Proteina din Milk&Egg este de o calitate foarte bună, nu este praf de copt sau alte prostii cum se zice, ce este o proteină premium, iar asta se vede în prețul acestuia.

Milk&Egg este disponibil la producătorul oficial, ProNutrition și are următoarele prețuri:

Pentru fiecare gramaj, ProNutrition are disponibil 4 arome, foarte bune. Eu am testat doar varainta de ciocolată și banane, despre care pot spune că sunt foarte mulțumit. Am să testez curând și versiunile celălalte. Dacă alegi acest Milk&Egg, îți recomand să folosești link-urile de mai sus, în ideea în care îl poți cumpăra la ofertă bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *