Review PHILIPS Avance Collection HR7776/90 – robot multifunctional

Cel mai popular robot de bucătărie, este acest model de la Philips, Avance HR7776/90. Este un model ce a apărut anul trecut, iar de atunci s-au spus foarte multe lucruri pozitive despre el. Am reușit să văd în acțiune acest robot de bucătărie la mătusa mea, care l-a achiziționat de Black Friday, la un preț special. Nu am reușit să îi fac multe poze, dar cele pe care le vei vedea mai jos, sunt suficiente pentru a pune un gând bun, în seama acestuia.

Review și păreri Philips HR7776/90

Modelul face parte din segmentul premim al aparatelor de bucătărie. Este un robot multifuncțional, care te poate salva de foarte multe alte electrocasnice din bucătărie. Avantajul ? ai parte de un robot care face aproape de toate. Datorită sistemului inovator de la Philips, modelul Avance 7776 se poate schimba în următoarele sau se poate folosi pentru:

  • blender/stoarcere
  • bătător spumă
  • chopper
  • feliere/radere
  • tel
  • cuțit universal

Având toate aceste facilităti, poți schimba foarte rapid modeul în care vrei să lucrezi cu el. De exemplu, pentru blender, trebuie doar să schimbi recipientul și îl poți folosi foarte rapid. Pentru a felia anumite legume, montezi cuțitul special pentru feliere și ești gata. Pentru a toca vinete, sau orice alte legume, poți folosi cuțitul universal. Robotul are două vase speciale; unul pentru blender și unul universal, compatibil pentru restul funcționalităților. Vasul pentru blender are o capacitate de 1,5 litri, iar cel normal, o capacitate de 2 litri. Din punctul meu de vedere și al mătușei mele, capacitatea vaselor este absolut suficientă.

Mătușa mea, prepara o prăjitură, iar pentru spumă a folosit tel-ul special pentru aceasta. Rezultatul? o spumă adevărată, perfect preparată. Se mai poate folosi și pe post de storcător simplu de fructe, folosind capacul special pentru acestea.

Pentru toate cele menționate, robotul de bucătărie Philips HR7776/90, are o putere suficientă și trepte speciale pentru fiecare în parte. Cei 1000W, sunt suficienți pentru a stoarce, a face spume apetisante și pentru a felia orice tip de fruct sau legumă.

Robotul este foarte silențios, chiar dacă are o putere mare. Philips a ales un body central bine izolat fonic, astfel încăt și la cele mai grele solicitări, robotul nu va trece de pragul acceptabil de zgomot. din punctul meu de vedere, este la fel de silețios ca și acest blender.

Materialele folosite pentru acest robot de bucătărie Avance 7776, sunt de o calitate excelentă. Butoanele sunt foarte bune, rezistente și frumos aranjate pe partea frontală, astfel încăt să poți selecta programul dorit, foarte rapid. Robotul are 30 de funcții, cu 12 trepte de viteză.

Este foarte important să folosești treapta de viteză corespunzătoare fiecărui preparat, deoarece există posibilitatea de a solicita fără folos, robotul;

Fiecare piesă a acestui robot de bucătărie, este produsă din plastic + metal, de o calitate ireproșabilă. Am văzut teu-l metalic folosit de mătușa mea, și am constata că este bine făcut. Ambele boluri sunt fabricate din plastic rezistent și gros, care se poate întreține rapid.

Robotul HR7776 este foarte stabil pe orice tip de blat de bucătărie, fiindcă are sistem de anti-alunecare bazat pe niște mici cauciucuri care se prind excelent. Ca și construcție, per total, eu pot să îți spun că este un robot foarte reușit, calitativ și foarte silențios. Sistemul de adăugare a altor accesorii este foarte bun și fix.

Singurul minus pe care l-am observat la acest model, este că are un cablu de alimentare destul de scurt, care ajunge doar la 1,5 metri. Pentru bucătăriile ceva mai mari, ar fi necesar un prelungitor.

Preț robot Avance Philips HR7776/90

După cum am menționat mai sus, mătușa mea a acumprăta acest robot la preț de Black Friday. Prețul normal pentru el este de 850 Lei. Desigur, nu prea recomand să îl cumperi la acest preț, care mi se pare să fie destul de mare. Am căutate pe internet cel mai mic preț pentru HR776 și l-am găsit la eMAG. Acesta are o reducere de 30%, prețul fiind acesta (594 Lei)

Produsul oferit de eMAG, este nou, sigilat și are o garanție de 24 luni. tot ei, oferă posibilitatea de a cumpăra robotul și în rate fixe, la un preț excelent. Livrarea se face în câteva zile, în funcție de numărul comenzilor.  Restul magazinelor care au în ofertă acest robot de bucătărie, îl comercializează la prețul normal, cu mari diferențe față de eMAG. Spre exemplu, modelul poate fi găsit și la magazinele:

 

Păreri robot de bucătărie Avance 7776/90

Majoritatea părerilor despre acest robot de bucătărie sunt foarte pozitive. Spre exemplu, un cumpărător este foarte mulțumit de acesta, pentru că poate frământa aluaturi pentru diferite specialități, foarte rapid și bune. Restul sunt foarte mulțumiți de el, pentru utilizarea de zi cu zi.

Există totuși și anumite persoane care se plâng de acesta, despre care eu cred că sunt duse la extrem. Unii spun că nu feliază pănă la capăt legumele, gen morcov; ei bine, nu cred că poate face asta nici un aparat, fiindcă va rămâne întodeauna o mică bucată care pur și simplu, din motive de construcție, nu se pot felia. Oricum, nu se poate compara un feliator profesional, cu unul de acest tip; chiar și la acelea, rămân unele resturi.

Merită robototul de bucătărie Philips Avance HR7776 ?

Din punctul de vedere al multifuncționalității acestuia și a prețului, eu pot spune că acesta merită cumpărat, dacă îți dorești un produs care să facă mai mute chestii utile. Este perfect pentru orice familie și pentru orice gospodină care dorește să lucreze cât mai ușor în bucătărie. Aparatul de scapă de foarte multe bătăi de cap și din punctul meu de vedere și al mătușei mele, este foarte eficient. Raportul preț/calitate este mai mult decât acceptabil.

Alternative la acest robot de bucătărie

Pentru această secțiune de alternative la acest robot, aș spune că există două variante optime, care fac aproximativ aceeași chestie ca și acesta. Desigur, cu plusuri și minusuri, in funcție de model. Cea mai bună alternativă, este aparatul MagiMIX Le Mini Plus, care vine cu 20 ani de garanție.

A două alternativă la Philips, este acest model de la Gorenje, care pune accentul pe design și pe stoarcerea de fructe. Acest Gorenje SBR1000E are un preț ceva mai mare decât al lui Philips, dar care se reflectă în alte condiții.

Din punctul meu de vedere, recomand să te uiți și peste alternative, cu ideea în care ai nevoie de ceva mai special pe partea de funcții. În concluzie, modelul Philips 7776/90 este un robot foarte bun, apreciat și foarte bine vândut la noi în țară. Cifrele de vânzare spun foarte mult despre un produs de acest gen.

Robotul, se poate comanda accesând orice link de afiliere din acest articol ! Mulțumesc pentru atenție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *