Review Purificator MeacoClean CA-HEPA 47

Unul din cele mai bune purificatoare de aer Meaco pentru apartamente este modelul MeacoClean CA-HEPA 47. Acestea se remarcă prin sisteme complexe de filtrare a aerului, sisteme UV de ucididere a agentilor patogeni de mici dimensiuni și printr-o eficiență foarte ridicată.

Purificatoarele de aer Meaco sunt renumite la nivel mondial pentru calitatea aerului rezultat, dar și prin eficiența foarte bună. Aceste aparate de purificare a aerului sunt disponibile prin intermediul acestui magazin online, care le comercializează la preț foarte bun, direct de la producător. Purificatoarele Meaco sunt produse în UK, deci calitatea este garantată.

Nevoia de a cumpăra un purificator de aer este foarte mare datorită faptului că, poluarea din marile orașe a crescut, iar calitatea aerului a scăzut considerabil. Pentru persoanele care locuiesc în apartamente, este vital un purificator de aer, fiindcă praful și noxele de la autoturisme urcă rapid la nivelul blocurilor și ulterior în apartamente.

Unul din cele mai eficiente purificatoare de aer este modelul MeacoClean CA-HEPA 47, model care are un preț accesibil, un randament foarte bune și un design elegant.

Review la purificatorul de aer MeacoClean CA-HEPA 47

Dacă cauți un purificator de aer bun și eficient, modelul de la Meaco este o alegere foarte bună și nu numai. Este un purificator de aer care chiar funcționează și are cel mai bun randament la calitatea aerului evacuat. Principiul de funcționare este destul de simplu, aparatul având multiple filtre pentru purificarea aerului și două sisteme integrate pentru eliminarea virușilor și bacteriilor din aer, respectiv de pe diversele suprafețe.

Dacă nu știi cum să alegi un purificator de aer bun sau cel mai bun purificator de aer Meaco, recomand acest articol. Recomandările țin de calitatea filtrelor, de calitatea produsului în sine și de ceea ce aven nevoie cel mai mult: de un aer curat.

 Cel mai bun purificator de aer pentru apartament – Meaco

Pot să confirm acest lucru din propria experiență, fiindcă eu mi-am cumpărat anul acesta purificatorul de aer MeacoClean CA-HEPA 47×5 pentru apartamentul meu. Suprafața totală a apartmanetului este de 54 mp, compartimentat în 2 zone; zona de living + hol și dormitorul. Am căutat un purificator de aer bun pentru apartament care să facă treabă bună, adică să purifice real aerul din apartament. Aparatul este recomandat pentru încăperi de maxim 32-25 mp.

După ce l-am testat timp de o lună de zile, pot spune că calitatea aerului a crescut considerabil de mult și chiar se simte diferența la respirație. Eu îl folosesc concomitent cu aerisirea apartamentului, respectiv punerea în funcțiune pe timp de zi și de noapte a purificatorului. Câteva ore îl folosesc în living, pe durata zilei, iar noaptea îl iau cu mine în dormitor. Aparatul are senzor și detectează singur dacă a ajuns la o calitatea a aerului foarte bună și se oprește automat.

Unul din cele mai silențioase purificatoare de aer

Faptul că îl pot folosi în dormitor, eu fiind o persoană foarte sensibilă la zgomote, pot spune că este cel mai silențios purificator pentru apartament. Nivelul de zgomot este mai mult decât acceptabil și rareori dacă este liniște în bloc și în apartament, se poate auzi foarte discret.

Cred că dacă aveam un purificator de aer zgomotos, îl returnam imediat. Dacă ai nevoie să purifici aerul din living într-un termen scurt, îl setezi la maximum, iar în 15-20 de minute ai un aer mai curat garantat; eu așa procede uneori, cânt uit geamurile închise sau când simt că am mult praf în aer.

Purificator de aer cu filtru real HEPA și filtru carbon Activ

Filtrul existent pe acest purificator Meaco este H13 TRUE HEPA, model care foarte eficient din punctul de vedere al reținerilor de particule mici și foare mici din aer. Calitatea aerului filtrată cu acest model de filtru este dovedită a fiind la cel mai înalt grad posibil la ora actuală. Poate următoare generație de filtre HEPA vor avea rezultate mai bune, dar asta urmează să fie concepute în următorii ani.

Aparatul are și un filtru denumit pre-filtru pentru filtrarea particulelor mari de praf, de păr. După ce trece de filtrele acestea, ajunge la filtrul de carbon Activ.

Filtrul de carbon Activ este de grosime bună, cu tehnologie de cauciuc care nu permite aerului nefiltrat să treacă prin el. Rezultatul filtrului de carbon Activ este prospețimea, plăcerea de a respira un aer mai bun și mai sănătos. Acesta reduce alergenii din aer și este indicat pentru persoanele cu astm. Tot acesta elimină mirosurile neplăcute, de câine, de pisică sau de țigară, care presistă foarte mult.

Din aceste puncte de vedere, consider că purificatorul de aer MeacoClean CA-HEPA 47×5 este foarte bine echipat și îmi asigură o calitatea foarte bună a aerului, pe care am testat-o pe pielea mea. Filtrele se pot schimba și recomand să le schimbi la interval de 6-12 luni funcție de cât de mult îl folosești. Aici găsești filtre HEPA pentru purificatoarele de aer Meaco.

Purificator de aer cu ultraviolete și filtru catalitic

Față de alte modele clasice de purificatoare de aer, modelul MeacoClean CA-HEPA 47×5 are sistem de ultraviolete UV-C cu spectru pe 254 nm, ceea ce înseamnă că poate ucide microbii, bacteriile vii și virușii de pe toate suprafețele din cameră. Acest sistem de ultraviolete este tot mai des folosit pe purificatoarele de are foarte scumpe, pentru a avea cel mai bun randament la calitatea aerului.

Filtru catalitic este folosit pentru oxidarea paticulelor de aer, astfel încăt să fie cât mai pur posibil. Sistemul se numește oxidate cu Dioxid de Titan, care este recunoscut ca fiind perfect sănătos și testat pe oameni. Având aceste două sisteme, purificator de aer Meaco reprezintă un best-buy al momentului în categoria celor mai bune purificatoare de aer.

În concluzie sunt foarte mulțumit de acest purificator de aer – îl recomand

Dacă îți dorești un aparat de purificare a aerului care să funcționeze cu adevărat și să beneficiezi de un aer mai curat, atât pentru tine cât și pentru restul familiei, eu recomand acest purificator MeacoClean CA-HEPA 47×5. Este extrem de util pentru folosirea pe termen lung, deoarece aerul viciat este un dăunător silențios, care acționează asupra plămânilor, fără ca noi să fim conștienți de el. Calitatea aerului respirabil trebuie să fie cât mai bună, pentru a fi perfect sănătos și într-o stare de bine în fiecare zi.

De când am început să îl folosesc, parcă starea mea de bine s-a schimbat semnificativ, par mai activ și pot să mă concentrez mult mai bine. Calitatea purificatorului este excelentă, bine închegat, ușor de folosit și cu un sistem rapid de schimbare a filtrelor. Vânzătorul are filtre de schimb pentru orice model de purificator Meaco – vezi detalii la preț mai jos.

Purificator de aer MeacoClean CA-HEPA 47×5

  • design elegant, dimensiuni reduse – control Touch
  • cele mai noi sisteme de filtrare a aerului HEPA H13
  • filtre pentru shcimb disponibile pe site – se schimbă rapid
  • lampă UV, funcție de Ionizare și Oxidare
  • timer programabil direct pe aparat
  • calitatea aerului rezultată este excelentă – testat de mine
  • nivel de zgomot foarte redus – perfect pentru dormitor
  • produs în UK – filtru de carbon îmbunătățit
  • recomandat pentru apartamente / încpăeri de 32 mp
  • află prețul pe site oficial + filtre de schimb aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *