Review robot Bosch MUM52120 cu design special

Analizând peste 100 de modele din categoria roboților de bucătărie, am constat că acest Bosch MUM52120 este aparatul care are cel mai frumos design. Este un model proaspăt lansat de Bosch pe piața noastră, care se remarcă cu totul și cu totul prin aspectul fizic pe care îl are. Încă de la prima vedere, vei rîmâne atras de acesta, pentru că are un design inspirat parcă din viitor, îmbinând cele două culori, excelent.

Bosch a știut del a început că majoritatea roboților de bucătărie au un design industrial, care pune accentul doar pe funcționalitate. Cu acest model, bosch, a reușit să combine partea de design și funcționalitate, într-un produs de ultimă generație, premium.

Robotul de bucătărie Bosch 52120 face parte din categoria premium a acestora și analizând puțin accesoriile acestuia, pot spune că este unul foarte bine echipat; sau mai bine zis, un robot multi-funcțional. Să trecem la partea de review.

Review robot Bosch MUM52120

După cum bine am menționat mai sus, principalul aspect pe care trebuie să îl iei în considerare la acest robot, este designul său. Chiar dacă are un aspect fizic de invidiat, robotul își păstrează calitatea pe care și-a adunat-o, în timp, brandul Bosch.

Robotul este dintr-un plastic rezistent, ușor de șters și solid. Carcasa nu este și nici nu îți dă senzația de calitate ieftină sau de produs de proastă calitate; din contră, imbinarea pieselor este foarte bună și îl poți manevra cu încredere.

Pe partea de funcționalitate, Bosch 52120 se poate utiliza pe orice modul, foarte simplu. Trebuie doar să schimbi ușor vasul și ai parte de un alt aparat. De exemplu, acest robot poate fi utilizat pe post de blender, rotind în partea de jos bratul principal, după care se poziționează vasul de blender.

Pentru a felia orice tip de legume sau fructe, trebuie doar să atașezi sistemul de discuri cu accesoriul din plastic, deasupra brațului și este gata de funcționare.

Cu alte cuvinte, Bosch a reuțit o adevărată operă cu acest robot de bucătărie, care se poate modifica în cele mai ciudate cazuri, pentru a-l folosi pentru diverse treburi de bucătărie.

Probabil cel mai important aspect pe care îl ia în considerare o gospodină, care alege acest robot, este acul de frământare, sau mai bine zis, cum frământă acest robot. Ei bine, cei de la Bosch au introdus un sistem special de frământare, care îți termină 500 grame de făină, în 10 minute. Are sistem 3D de frământare, ceea ce înseamnă că vei avea întotdeauna un aluat bine frământat, gata de copt.

Un alt aspect important, pe care l-am observat la acest robot de bucătărie Bosch, este construcția lui. Chiar dacă se poate modifica în multe direcții, robotul este foarte compact. Este foarte stabil pe orice tip de suprafață, care poate include lemn, blat sau chiar gresie/marmură.

Din puctul de vedere al puterii acestui robot de bucătărie premium, pot spune că cei 700W sunt suficienți pentru orice procedeu, la care vrei să îl supui. Pentru feliere, puterea este foarte mare, iar pentru blender, este numai bună.

Pentru fiecare în parte, avem 4 trepte de viteză, care se pot selecta folosind butonul rotativ de pe bratul acestuia. Pentru blender, ave și funcția ”pulse”, care este foarte bine venită, atunci când îți prepari un suc cu gheață.

Ce accesorii are incluse robotul Bosch MUM52120 ?

Robotul de bucătărie, are în total 9 accesorii incluse în pachet. Din ceea ce am văzut pe internet, există pe piața europeană, o mulțime de accesorii compatibile cu acesta, dar care nu le vei găsi în cutia lui.

Avem incluse un ac de frământat, 2 teluri speciale, un vas pentru blender, un vas pentru feliere și 3 discuri pentru radere. În plus, Bosch a pus și un mic bagaj din material textil, pentru depozitarea accesoriilor. Din acest punct de vedere, robotul Bosch MUM este foarte bin echipat și are accesorii de foarte bună calitate.

De unde poți cumpăra robotul Bosh MUM52120? Pret și disponibilitate

Recomandarea mea este să cumperi acest robot de bucătărie premium, de la eMAG. De ce ? Pentru că are cel mai mic preț posibil de pe internet.

cel mai mic preț este doar la eMAG – vezi aici cu reducere de 30%

Restul magazinelor online au prețuri ceva mai mari, care ajung uneori să depășească 1.100 Lei. Spre exemplu, Bosch 52120 este disponibil și la următoarele magazine, având prețul de:

Care sunt avantajele acestui robot de bucătărie premium ?

  • silențios, design nou 2017
  • funcționalitate excelentă
  • stabilitate bună
  • sistem de frământare foarte bun
  • peste 30 de accesorii compatibile
  • capacitate de frământare de 2000 litri

Care sunt dezavantajele acestuia ?

  • lunigimea cablului doar de 1,1 m
  • dimensiuni ce ajung la 282 x 280 x 271 mm
  • disponibil doar pe o singură culoare

Concluzie la Bosch 52120

Din punctul meu de vedere, robotul acesta, este într-adevăr unul premium. Are toate elementele pentru a defini un robot de bucătărie premium, datorită funcționalității simple, datorită nivelului de zgomot redus și datorită acessoriilor incluse la pachet. La toate acestea se mai pot adăuga și alte accesorii pe care le poți comanda de pe internet.

Pentru prețul redus la eMAG, eu zic că acest model chiar își merită banii și poate fi făcut cadou pentru mama, oricând.

Alternative la robot Bosch MUM5212

Ca și alternative la acest model, am găsit pe siteul eMAG un robot asemănător cu acesta, dar care vine la pachet cu mai puține accesorii. Modelul Bosch StartLine MUM54A00 este singura alternativă viabilă și solidă la acest model din review.

Chiar dacă are ceva mai puțin accesorii, robotul MUM54A00 este ceva mai puternic; are un motor cu o putere de 900W și 7 trepte de viteză. Cu alte cuvinte, un robot mai specializat doar pe putere, și pe partea de frământare. La acest model avem un box de inox cu capacitatea de 3,9 litri, excelent pentru a pregăti un aluat pentru mai multe păini sau cozonaci. Acest model poate fi utilizat chiar și în producție alimentară, având un randament foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *