Review si pareri despre Heinner HCU-S13V – calorifer electric eficient

Acum câteva zile am fost pus în situația să aleg un calorifer electric cu ulei pentru o cunoștință de a mea, care se afla în altă localitate. Am făcut un mic studiu despre aceste calorifere electrice deoarece nu știam prea multe despre ele. Am căutat chestii precum, cât consumă un calorifer electric cu ulei, cum aleg un calorifer electric, ce tipuri de calorifere electrice cu ulei există și multe altele. Mai departe, am să scriu pe scurt câteva aspecte de care am ținut cont la alegerea acestui calorifer electric pe ulei de la Heinner, HCu S13V.

Cum aleg un calorifer electric cu ulei ?

L-am ales din următoarele puncte de vedere:

  • are o putere mare de 2500W – asta înseamnă că poate ajunge la temperatura ridicată într-un timp foarte scurt, ceea ce înseamncă că se încaălzește rapid – a doua chestie, ține de căldura emanată – pur și simplu dă o căldură suficientă pentru ca încălzi o cameră de minim 20 mp.
  • are venitilator de 400W – nu contează așa mult puterea acestuia, ci contează ca are un ventilator care împrăștie căldura foarte bine și foarte rapid în toată camera – se poate folosi și fără venitlator, acesta putând fi dezactivat de la buton
  • are termostat ajustabil – funcție de ce căldură vrei să ai în cameră, îl setezi pe una din cele 3 trepte de căldură – cu acest termostat, îl poți folosi lejer pe timp de noapte fără să fie probleme sau frică – se oprește singur atunci când ajunge la o anumită temperatură
  • calitatea Heinner și cei 13 elemenți sunt definitorii – este cel mai bun calorifer electric cu ulei disponibil în acest moment pe piață, la prețul acesta.

Review și păreri despre Heinner HCU-S13V

Ajungând din nou la persoana pentru care am cumpărat caloriferul, am constatat că am făcut cea mai bună alegere. Mi-a spus că nici nu se aștepta ca un astfel de calorifer să dea o asemenea căldură – persoana își încălzește 1 cameră de aproximativ 45 mp. Mi-a spus că nu consumă foarte mult și și-a meritat toți banii. După acestea, am mai cumprat un calorifer pentru bunica mea, fiindcă aveam nevoie și acolo de o sursă suplimentară de căldură. Zis și făcut – am cumparat caloriferul la 259 Lei de aici și mi-a ajuns foarte repede, prin curier, direct acasa la bunica.

Am dormit o noapte cu acest calorifer și pot să vă spun că scoate o căldură mai puternică decât teracota bunicii mele! La un moment dat, m-am rezit din somn pentru a opri caloriferul, fiindcă nu mai aveam aer în cameră. Deci, pot să văs pun clar și adevărat, că este un calorifer care dă căldură și nu se joacă.  Prima noapte l-am setat la maxim, iar a doua, văzând că dă o asemenea căldură, lam setat la jumătate: a menținut o temperatură constantă pe toată perioada nopții.

În concluzie, pot spune că sunt foarte mulțumit de acest calorifer electric Heinner S13V HCU. Este puternic, mare, cu ventilator și cu un consum acceptabil de energie. Are randament foarte foarte bun, cu termostat propriu și de o calitate exterioară excelentă.

Nu pot decât să îl recomand cu încredere pentru cei care își doresc un calorifer cu adevărat bun. Din punctul meu de vedere, un calorifer fără ventilator este inutil, fiindcă nu dispersează căldura uniform în cameră, ci doar o ridică vertical.

Pentru cei 259 Lei, eu zic că acest model de calorifer își merită fiecare bănuț. Există și alte modele mult mai scumpe, dar care nu cred ca pot face ceea ce face acest model. Îl poți comanda folosind orice link din acest articol, care te va duce direct spre produs. O să fii foarte mulțmit de recomandarea mea și de alegerea făcută, garantat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *