Review storcător Gorenje JC 800 Y – produs excelent pentru pretul său

Unul din cele mai populare storcătoare de la Gorenje este acest model JC800Y. Este un model lansat de câțiva ani bun, timp în care s-a apreciat datorită funcționalității sale, precum și a calității pe care o are produsul în sine. Am decis să scriu acest review pentru acest storcător de fructe, fiindcă am văzut la un party privat, cum o prietena de a mea, a făcut câteva sucuri din fructe cu el și am zis că merită să știi câteva detalii despre el.

Păreri storcător Gorenje JC800Y

Storcătorul este fabricat dintr-un material plastic, de bună calitate, care sa dovedit a fii foarte rezistent în timp. Din ceea ce am aflat eu, proprietarul storcătorului îl avea de cel puțin 2 ani, timp în care l-a folosit aproape în fiecare zi. Este excelent pentru prepararea oricărui tip de suc din fructe și legume. Prietena mea a stors 3 pahare în mai puțin de 5 minute; paharele aveau o capacitate de 350 ml + sau minus 50 ml. În fine, storcătorul are o putere bună de stoarcere și este perfect pentru a prepara un suc, de exemplu, pentru întreaga familie.

Modelul JC 800 Y are un tub pentru introducerea fructelor, larg, care permite inserarea unor fructe sau legume de dimensiuni mari; bine, se pot introduce, dar recomandarea mea, este să le feliezi, pentru a nu solicita foarte tare motorul. Are o putere de 800W, suficientă pentru a stoarce chiar un măr întreg; dar din nou, de ce să forțezi aparatul fără rost.

Trebuie să speli cu atenție fructele deoarece sunt stropite cu tot felul de pesticide, le poți curăța de coajă, după care le tai la dimensiuni acceptabile.  Le întroduci frumos în recipientul principal, după care rezultă un suc delicios.

Cât despre stoarcere, din ceea ce am văzut eu, stoarce foarte bine aproape orice tip de fruct. De obicei, fructele mai moi, au un raport de stoarcere ceva mai mic, decât cele mai seci. Oricum, storcătorul le separă foarte bine, iar resturile sunt în procent de peste 80%, uscate, fără suc.

Cum se întreține storcătorul? cum se curăță după folosire?

După ce a preparat sucurile, prietena mea l-a curățat foarte rapid. În 2-3 minute, l-a spălat rapid și l-a pus la uscat. Este o chestie foarte importantă modul și gradul de curățare a storcătorului, fiindcă după fiecare utilizare, uităm să îl limpezim. Storcătorul se curăță foarte ușor, cu un simplu jet de apă rece și cu ajutorul unei perii, care vine la pachet.

Rezultatul a fost unul foarte gustos. Sucul a fost plin de savoare și foarte delicios. Stoarce ceea ce este mai important din fructe și asta o face într-un timp bun și de calitate.

Cât de bun este storcătorul gorenje JC 800Y ?

Din ceea ce am văzut eu, storcătorul face o treabă excelentă. Mai mult, părerile celor care au cumpărat acest storcător Gorenje, sunt foarte bune și au un grad de părere pozitivă, în valoare de peste 85%. Are o construcție foarte bună, simplă, bine gândită și de materiale excelente. Face treabă rapid și se întreținre ușor.

Butonul pentru selectarea celor 2 trepte este tot din plastic, dar care are un sistem de rotație ce dă dovadă de o rezistență foarte bună în timp, care reiese din ceea ce au scris utilizatorii acestuia. Raportul preț/calitate și raportul pret/fiabilitate este unul foarte bun. Asta o spun cumpărătorii și asta o pot confirma și eu.

Preț Gorenje JC800Y

Chiar dacă storcătorul este prezent de mult timp pe piața din românia, prețul acestui model nu a scăzut foarte mult. Cel mai mic preț al acestui storcător Gorenje 800YJC este acesta: 195 Lei la eMAG, cu ofertă.

Oferta la eMAG este limitat de timp. Dacă ești hotărăt să îți cumperi un storcător de frcute accesibil, bun și recomandat de peste 100 de cumpărători, eu îți spun că merită să îl cumperi acum la reducere! Prețul său normal, fără reducere este de 349 Lei, preț pe care îl vei găsi la alte magazine de profil, online.

Recomand achiziționarea acestuia de la eMAG, fiindcă ai ganrația de produs nou, polită de retur rapidă și simplă, iar livrarea se face în maxim 2 -3 zile, funcție de zona în care te afli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *