Review uscator de rufe Electrolux EW8H258B

Una din cele mai bune uscătoare de rufe de pe piața noastră este modelul Electrolux EW8H258B. Modelul este prezent pe piață începând de anul trecut, iar de atunci și până acum a înregistrat vânzări foate bune datorită faptului că uscarea rufelor este foarte bună, iar raportul calitate – eficiență este mai mare decât așteptările multora.

Părerile și review-urile la uscătorul de rufe Electrolux EW8H258B dovedesc faptul că este unul din cele mai bune uscătoare de rufe marca Electrolux și nu numai; modelul ales se clasează în gama premium a uscătoarelor de rufe, fapt ce se vede imediat în prețul acestuia. Vorbind de preț, uscătorul Electrolux a înregistrat o ușoară scădere, datorită unor reduceri bunicele pe mediul online; mai jos ai magazinul de la care ai posibilitatea să îl cumperi la preț special, cu o mică reducere.

Uscătoarele premium, de calitate Electrolux își mențin prețul, deoarece eficiența și rezultatul hainelor uscate este cel așteptat; cu alte cuvinte, dai un ban pe un uscător care chiar uscă eficient rufele și cu mare grijă. În continuare am să scriu acest review la Electrolux EW8H258B, pe care te invit să îl citești dacă vrei să cumperi acest model.

Review și părerea mea despre uscătorul de rufe Electrolux EW8H258B

După ce am căutat cele mai bune uscătoare de rufe Electrolux, am ajuns la concluzia că acest model este cel mai potrivit pentru mine. Familia mea se compune din 3 membri și poate pe viitor încă unul; am nevoie de un uscător cu capacitate mare 8-9 kg, care uscă foarte bine hainele și unul care este foarte silențios. Nu vreau sa îmi deranjez vecinii sau copii de la un electrocasnic destul de simplu. Am citit articole despre cum aleg cel mai bun uscător de rufe și în cele din urmă am mers pe acest model.

Uscător de rufe cu capacitatea de 8KG

Din ce am cititi pe internet, am făcut o mică concluzie care îmi spune că cei 8 kg pe care le are uscătorul de rufe Electrolux EW8H258B sunt suficienți pentru familia mea, căminul meu. Poate este puțin prea mare, dar dacă pe viitor voi avea mai multe haine de uscat, acesta va face față. Mașina mea de spălat are capacitatea de 9kg, iar dacă fac o comparație raportată la hainele umede, 8kg mi se pare cea mai bună și mai recomandată alegere.

Am început să folosesc uscătorul de rufe în urmă cu 3 săptămâni și de atunci pot spune că aproape de fiecare dată usc hainele cu el încărcat la jumătate; hainele fiind umede, volumul lor este destul de redus. Oricum, capacitatea este suficientă, nu am avut probeleme să nu îmi încă hainele în el, ci de fiecare dată mai rămâne spațiu suficient. Tot datorită acestui spațiu mare, uscarea rufelor se face mai eficient, mai bine.

Cât de bine uscă hainele modelul Electrolux EW8H258B ?

Pe o scară de la 1 la 10, pot să acord o notă de 9,8/10, fiindcă calitatea hainelor după procesul de uscare este foarte bună. Practic, doar hainele super groase sau în zone foarte greu accesibile mai rămân oarecum umede, dar fărăs ă fie pete vizibile de umiditate pe el; simți puțin la atingere, că mai este un pic de umezeală sau este puțin ”rece”. Oricum, hainele se pot purta 99,8% imediat după ce le scoți din uscător, le ”scuturi” un pic să își revină și totul este pregătit.

Hainele au o textură bună, nu sunt pline de scame și nu sunt deteriorate după cum spun multe persoane care au scris păreri despre Electrolux EW8H258B. Mie mi-au ieșit impecabile, mai pufoase și mai plăcute la atingere.

Chiar dacă folosesc uscătorul după fiecare spălare a rufelor, hainele nu se deteriorează deloc, ci din contră pare să aducă starea lor de nou, de fiecare dacă când le scot din uscător. Mirosul din detergetul de rufe este mult mai accentuat, iar feeling-ul direct pe piele este unul foarte plăcut. Din acest punct de vedere, pot spune că hainele scoase din uscătorul de rufe sunt foarte uscate iar unele nici nu mai trebuie călcate.

Față de alte uscătoare, care folosesc o temperatură brusc aplicată pe haine ,acest model folosește o temperatură mai mică, medie, funcție de textură și un timp mai lung pentru o uscare cât mai naturală.

Ce tipuri de materiale se pot introduce în uscătorul de rufe ?

După cum le sortez la mașina de spălat, așa le introduc și în uscătorul de rufe. Fie pe culori, fie pe tipuri de materiale; bumbac, catifea, cămăși, tricouri, blugi denim, pilote, perne și tot ce mai avem prin cameră.

Uscatorul de rufe Electrolux EW8H258B are 13 programe pentru fiecare tip de material, țesut sau textură diferită. Am folosit pentru uscarea pernelor și  a pilotei, iar rezultatul a fost puțin cu emoții, dar totul a decurs frumos iar pilota parcă este mult mai pufoasă.

Avem și 4 programe sau funcții speciale pe care uscătorul le poate detecta automat și pe care recomand să le folosești dacă ai de a face cu țesături fine delicate cum ar fi o perdea sau o cămașă la soție. Per ttoal, în acest uscător de rufe am uscat tot ce am prin apartament și nu am avut nici o problemă cu el; uscarea a fost foarte bună, în fiecare situație.

Cel mai bun uscător de rufe Electrolux cu pompă de căldură

Eu mi-am poziționat uscătorul de rufe pe hol, unde aveam spațiu suficient pentru el. Mașina de spălat este în baie; dacă vrei să montezi uscătorul de rufe peste mașina de spălat rufe, recomand să cumperi acest kit de suprapunere universal, foarte bun, testat de un prieten de al meu.

Uscătoarele de rufe cu pompă de căldură necesită evacuarea aerului cald prin intermediul unui sistem de aerisire; modelul de la Electrolux are acest sistem foarte eficient și bun, deoarece nu se simte miros de aburi sau haine fierbinție pe hol și nici în cameră. Cu alte cuvinte, aerul evacuat de acest uscat și fără de miros sau temperatură ridicată.

Nivelul de zgomot la uscătoarele cu pompă este foarte mic, iar acest Electrolux EW8H258B are un nivel chiar extrem de mic de zgomot. Practic nu îl aud din living, care este situat la 5-6 metri față de hol, mai exact de colțar. Este de departe cel mai silențios uscător de rufe pe care l-am auzit până acum. Am fost la niște prieteni care aveau un uscător de rufe accesibil dar care uneori scotea zgomote destul de puternice; adică nu era la fel de silențios ca și modelul ales de mine.

Calitate și fiabilitate foarte bună la uscătorul de rufe Electrolux EW8H258B

Calitatea uscătorului este foarte bună, este foarte ușor de folosit, iar sistemul de deschidere/închidere a ușii pare să fie de o calitate foarte bună.  Per ansamblu, garniturile interioare, cuva din inox și sistemul de selctare a programelor este super bună, simplu de folosit și cu rezultate satisfăcătoare.

Eu recomand ca orice persoană, care are un spațiu mic de uscare a hainelor sau chiar deloc, să aleagă un uscător de rufe, fiindcă viața lor se va schimba imediat. Nu mai trebuie să îți perzi vremea cu uscatul hainelor pe balcon sau prin living, unde pot apărea umezeala; acum ai la îndemână un uscător de rufe care scoate umiditatea la maximum.

Uscator de rufe Electrolux EW8H258B

 

  • uscător de rufe cu capacitate mare 8 kg
  • fiabilitate, ușurință în folosire – testat de mine
  • design și calitate marca Electrolux
  • peste 25 de cumpărători mulțumiți de alegere
  • cel mai silențios uscător de rufe
  • gama premium, pompă de căldură de calitate 100%
  • motor de generație nouă de tip inverter – 10 ani garanție
  • cel mai bun uscător gama Electrolux – preț calitate
  • recomandat pentru 3-4 persoane – programe multiple
  • află prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *