Russell Hobbs Aura 19005-56 – robot de bucatarie util si accesibil

Roboții de bucătărie de calitate pot fi luați în considerare ca fiind produși de Russell Hobbs. Un robot de bucătărie trebuie să fie fiabil, rapid, bun și cu adevărat folositor la bucătăreasa. Pe lângă acestea, mai trebuie să fie util, și accesibil atunci când vrei să cumperi un robot de bucătărie bun. Toate acestea menționate mai sus, se adeveresc în produsul Russell hobbs Aura 19005-56, model recent apărut pe piața noastră.

Cum alegem un robot de bucătărie simplu și ușor de folosit ?

Depinde de ceea ce îți dorești să îți ofere un robot de bucătărie. Spre exemplu, exisă roboți de bucătărie care știu să facă peste 20 de chestii interesante, care te scutesc de o grămadă de timp. Există roboți de bucătărie care se concentrează maxim asupra 2-3 chestii pe care le fac excelent de bine. Acest model Hobbs Aura 19005-56, se încadrează în partea a doua. Acesta șite să felieze, să toace și să blendeze + să frământe un aluat. 4 chestii esențiale care sunt foarte des întălnite în bucătărie și pe care poți să le faci de acum înainte, automat, cu ajutorul acestui robot de bucătărie.

Deci, alegerea unui robot de bucătărie ține foarte bine cont de ceea ce ai nevoie să faci cu el și cum poate să o facă. Modelul ales de mine, le face foarte bine și vei fi chiar bucuros să îi vezi rezultatele.

Review Hobbs Aura 19005-56

Robotul de bucătărie din acest review se caracterizează prin simplitate, calitate și fiabilitate.

Simplu, deoarece are dimensiuni mici, este compact și se poate schimba modul de lucru foarte rapid și ușor.

Calitate, fiindcă Russell Hobbs are doar prduse de foarte bună calitate, care s-a dovedit de-a lungul anilor, prin numărul de produse vândute în întreaga lume cât și prin multitudinea clienților mulțumiți de acest brand. Dacă nu știai până acum, Russell Hobbs, este defapt un producător premium de electrocasnice, care a căștigat ani la rând premii pentru calitatea produselor sale.

Fiabilitate, din toate punctele de vedere. Sitele pentru feliere, radere sau acul de frământat se schimbă rapid, iar pentru fiecare din ele avem o treaptă de viteză specială. Este un robot foarte bine gândit, cu care poți face foarte multe și cu rezultate bune.

Robotul este perfect pentru a înlocuii un blender, ceea ce reprezintă un avantaj foarte mare, deoarece nu mai vei fi nevoit să cumperi un blender special pentru a face acel lucru. În doar câteva secunde poți schimba vasul, cu cel de blender și ai un suc sănătos și gustos, la doar o apăsare de buton.

Robotul are o putere de 750W, ceea ce înseamnă că poate frământa alatul foarte lejer, poate zdrobi orice formă de gheață și poate felia chiar și cele mai tari legume.

Am văzut în acțiune acest robot de bucătărie la mătușa mea, care și l-a cumpărat recent și pot spune că este exact ca și în poza de pe site. Este solid, compact și puternic. Mătușa mea este foarte mulțumită de el, își face treaba foarte rapid cu el și este perfect pentru orice bucătărie nouă.

Toate accesoriile acestuia se pot spăla în mașina de spălat vase, iar asta constituie un avantaj foarte mare, fiindcă te scutește de timpul pe care l-ai putea petrece, spălând piesele acestuia.

Mai mult, robotul Hobbs Aura 19005-56 are sistem de depozitare a calblului, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie să îl depozitezi de fiecare dată în zone în care nu este vizibil, ci poți să îl lași pe blatul din bucătărie. Are design frumos și este plăcut la vedere.

Ambele boluri au o capacitate de 1,5 litri, perfect atât pentru frământarea aluatului cât și pentru un suc de fructe din blender. Bolurile sunt dintr-un materiale solid, asemănător sticlei, care se pot curăța ori la mașină ori direct la un jet simplu de apă.

Din punctul meu de vedere, este un robot de bucătărie foarte ok, nou, cu design elegant și puternic. Chiar acum mâ gândesc cât de util ar fi dacă nu cumpăram un blender separat, ci cumpăram un astfel de robot pe care îl putea folosi și mama mea, la diferite procese, cum ar fi felierea legumelor.

Preț și disponibilitate robot de bucătărie Russell Hobbs Aura 19005-56

Am făcut o analiză a celor mai mici prețuri afișate pentru acest robot de bucătărie și le*am așezat într-o ordine fierească, după cum urmează:

Desigur, în funcție de perioada în care ne aflăm, poți cumpăra acest robot de bucătărie la prețuri diferite, iar pentru asta îți recomand să verifici fiecare link de mai sus, pentru a vedea care este cel mai mic preț și pentru a decide de unde îl vei cumpăra.

Toate magazinele au produsul în stoc, nou cu garanție 2 ani + posibilitatea de transport gratuit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *