Top 3 ondulatoare pentru bucle super rezistente

În încercarea mea de a găsi cât mai repede o soluție pentru a îmi face bucle și frumoase și rezistente și într-un timp record, că doar e sezonul nunților și prețurile de salon sunt din ce în ce mai mari iar rezultatele obținute nu sunt tot timpul satisfăcătoare am început să caut ondulatoare care chiar să merite banii.

Împart cu voi ce am găsit ca oferte bune:

Primul și preferatul meu este ondulatorul BaByliss C1300E Curl Secret 2 Curl & Volum care este de-a dreptul fulminant în sensul că are o tehnologie auto curl prin care îți face singur buclele și nu oricum ci tipuri de bucle diferite la fel ca un adevărat hair stylist și toate acestea în doar câteva secunde. Vorbesc despre bucle mici, medii sau mari posibil de realizat prin utilizarea a 3 trepte de temperatură diferite pentru a preveni arderea excesivă a șuvițelor.

Fiindcă dispune de 2 capete interschimbabile este facilitată obținerea rapidă a foarte multor tipuri de bucle astfel că îți poți crea în aceiași coafură bucle mici și mari pentru a avea un super volum.

Îl găsești la emag la un preț rezonabil și îl poți folosi atât pentru evenimente cât și în fiecare zi pentru a fi cât mai cochetă. Vezi aici cel mai mic preț !

2. MIRACURL BaBylissPro 2665

Numărul 2 ar fi Ondulatorul Profesional MIRACURL BaBylissPro 2665 care se adresează în mod deosebit saloanelor de coafură având o tehnologie de lungă durată putând fi folosit chiar și 10000 ore deoarece folosește tehnologia New MaxLife Pro care permite o utilizare facilă și silențioasă, crescându-i capacitatea de funcționare datorită flexibilității și rapidități în utilizare.

Din punctul meu de vedere acest ondulator este mai scump deoarece acționează preventiv: adică dacă nu ești hair stylist și îți faci singură acasă buclele nu riști absolut deloc să îl strici fiindcă dispunde inclusiv de oprire automată după 20 de minute (sleep mode), dar pe lângă acest aspect permite controlul direcției de buclare în dreapta sau stânga facilitând manevrarea cu ușurință a șuvițelor, ba mai mult are chiar și un sistem anti blocare, deci e cât se poate de sigur și de rezistent.

Un super avantaj al acestui ondulator este faptul că dispune de un sistem de 3 trepte de timp cu sonorizare pentru diferite efecte de bucle și astfel te avertizează singur când să scoți șuvița pentru a preveni arderea ei sau deteriorarea. Mai are și 3 trepte de încălzire care permit reglarea temperaturii în funcție de tipul de buclă dorit!

Cel mai mic pret online pentru acest ondulator BaByliss Pro 2665 este acesta !

3. Philips ProCare HPS950/00

Un alt super ondulator este Ondulatorul complet automat Philips ProCare HPS950/00 care este pur și simplu wow! Atât de multe facilități că posibilitate unei nereușite în ondulare nu există!

Acest ondulator este fabricat din ceramică ceea ce îi conferă o rezistență mai mare decât dacă ar fi din metale. Are o bară din titan profesională care ondulează fiecare șuviță și mai mult dispune de o tehnologie sonoră care îți spune efectiv când este gata bucla ta fără ca tu să te gândești efectiv cât timp a trecut de când ai introdus șuvița. Motorul DC profesional permite o ondulare în orice direcție dorită, singurul aspect la care trebuie să fii atentă este acela de a lua șuvițe de păr foarte subțiri pentru a putea realiza bucle definite. Deși timpul de utilizare este mai mare decât la alte ondulatoare îl diferențiază  precizia, calitatea și prețul.

Îl găsești tot la eMAG, cu oferta bună de preț! Este redus cu 15% aici !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *