3 Cele mai bune blendere Bosch la 300 Lei din oferta eMAG

De curând am fost pus în situația de a căuta un blender bun pentru bucătăria mea, iar căutând pe internet review-uri despre anumite produse, m-am gândit să scriu acest articol pentru tine, în ideea de a găsi mai ușor cele mai bune blendere pe care le poți cumpăra în limita a 300 Lei; plus sau minus 50 Lei.  Ceea ce îmi doream eu era un blender marca Bosch, despre care să fie scrise, doar păreri bune/pozitive; au existat însă și unele păreri negative, dar pe care am încercat să le maschez, datorită prețului în care se încadrează aceste modele.

Am ales modelele de la magazinul eMAG, din următorul motiv: aici vei putea găsi de câteva ori pe an, blendere la reducere; cand spun că găsești un blender la reducere, mă refer la o reducere adevărată și nu la prețuri ”umflate” înainte și reduse la aceeași valoare inițială; desigur, reducerile nu sunt de 50%, ci ajung uneori, dacă prinzi perioadă bună, la 10-13%. În continuare, am să fac o listă cu 3 cele mai bune blendere Bosch la 300 Lei, din oferta eMAG. Încep cu un model despre care am scris deja un review, pe care te rog să îl citești accesând link-ul de mai jos.

1.Blender Bosch MMB42G0B – (vezi review aici) ” Unul din cele mai apreciate blendere marca Bosch din categoria de preț ”sub 300 Lei”, modelul acesta, este de departe un aparat pe care trebuie să îl ai! ”

2. Blender Bosch MMBM7G2M – review

Model ce a fost lansat anul acesta în România, care se remarcă prin designul său exclusivit și a materialelor de ca mai bună calitate. Acesta face parte din clasa medie de putere a blenderelor, care are o valoare a puterii de 350W, asigurand 2.100 rpm. Din acest punct de vedere, nu vad ce probleme ar putea apărea dacă vei pune în vasul lui, gheață sau alte combinații mai solide, greu de mixat.

Vasul are o capacitate de 0,6 Litri, suficient pentru a mixa un suc sau o supă, indiferent de consistența ei. Vasul este produs dintr-un material care ”parcă respinge” orice lichid ce vine în contact cu el, deci se poate spăla cu un singur jet de apă rece. Bosch a implementat sistemul de desprindere a vasului de tip 2Go, adică printr-o simplă rotire, îl poți îndepărta rapid. Mai mult, vasul este de tip Thermo Safe, adică poți pune în el fie gheață, fie ceva lichid fierbinte; vei avea acceași simplitate în a curăța înteriorul lui.

Cuțitul este produs din titan; ceea ce înseamnă că este foarte rezistent, nu reține murdăria pe suprafața lui, iar datorită sistemului implementat de Bosch, pt. detașare, acesta se poate schimba foarte rapid.

Mai amintim faptul că acest model MMBM7G2M are 2 trepte de viteză, foarte bine gândite, pentru o eficacitate maximă. Butoanele pentru cele 2 trepte sunt din material plastic, ușor de apăsat.

La capitolul construcție generală, blenderul 7G2M arată foarte bine și dă senzația de blender compact, greu și stabil. Se poate utiliza foarte bine pe orice suprafață din bucătărie, nefiind nevoia să îl ții cu mâna atunci când este pornit. Din dimensiunule lui, reiese că nu este prea înalt și nici prea mare, suficient pentru o bucătărie medie.

Pe lângă vasul principal, bosch îți oferă la pachet și o sticlă 2Go, numai bună pentru sportivi, care vor să aiba la îndemâna, un suc natural, preparat cum trebuie.

3. Blender Vertical Bosch Maxo Mixx 87130 – review

Am ales acest model din mai multe motive; din cele mai importante, am ales pt că, este mai ușor de manevrat și are un accesoriu folositor pentru mama. Mai exact, la acest blender vertical Bosch 87130 se poate atașa un tel pentru bătut diverse preparate, pe care îl poate folosi mama mea.

Acest tel pentru bătut se montează ușor, printr-o simplă răsucire. La fel, pentru accesoriul principal, avem același sistem simplu de detașare și reatașare. Din punctul de vedere al funcționalității acestui sistem, din ceea ce am văzut și am citit pe internet, pare să reziste cu bine cel puțin 1 an jumătate, dacă nu chiar mai mult.

Blenderul vertical Maxo Mixx 87130 este din metal în combinație cu un cauciuc soft, care îți dă un grip excelent. Bosch a patentat sistemul ergonomic SoftTouch, care pare să fie foarte bun. Îți dă siguranță în palmă, de blender atent construit și de o siguranță deplină; îl poți ține fix, fără să alunece nici un milimetru.

Butoanele de pornire, oprire, setare viteză, sunt așezate astfel încăt să poată fi atinse rapid, cu o singură mână. Din punctul meu de vedere, după ce am pus mâna pe el, am simțit că este calitate bosch, puternic și rezistent. Blenderul are 12 trepte de viteze, special concepute pentru fiecare preparat, în parte.

Cuțitul principal este din inox, de dimensiuni mici, dar care toacă excelent. Se poate curăța destul de ușor, la o simplă clătire. Are funcția de mărunțire și păsare, care fac treabă bună la orice provocare.

Vasul principal, are o capacitate de 0,6 litri, produs dintr-o combinație de materiale plastice, de bună calitate. Bosch 87310 are o putere de 750W, ceea ce înseamnă că face parte din categorie blenderelor verticale de putere mare. Chiar dacă Bosch a ales un motor puternic, a adus un sistem de amortizare a vibrațiilor motorului pentru a face un blender vertical silențios.

Prețuri si disponibilitate pentru aceste blendere accesibile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *