Am folosit arzatorul de grasimi LIPOX de la ProNutrition

Tocmai ce au trecut sărbătorile și simt nevoie da a merge din nou la sală, pentru a-mi sculpta din nou corpul, pe care îl aveam înainte să înceapă sărbătorile. Am pus pe mine undeva la 2,5 kg de grasime în toată perioada aceasta a sarbătorilor, iar asta se datorează neglijenței mele cu care mi-am tratat corpul.

Zis și făcut, mi-am innoit din nou abonamentul la sala de forța din cartier și am început ușor ușor să îmi reactivez metabolismul pentru arderea grăsimilor și pentru activarea creșterii msuculare. Pentru a ajuta coprul cu distrugerea părților de grăsimi acumulate am apelat la următorul supliment de la Pronutrition și anume, LIPOX. Simplu, ușor de pronunțat și destul de asemănător cu o operație de tip liposucție; nu este vorba despre așa ceva ci doar despre ceva nou, pe care m-am decis să îl folosesc la recomandarea prietenei mele, care îl folsoește de va timp și la care funcționează bine. În continuare, am să descriu pe scurt părerile și ceea ce îți poate face acest supliment/arzător de grasimi LIPOX.

Prima săptămână cu LIPOX

Pot spune că nu am observat aproape nici un efect, deoarece corpul meu abia se obișnuise cu noul stil de viață, mai exact cu mersul la sala. Am observat totuși că nu mai am opftă de dulce și de carbohidrații din alimente, ceea ce chiar m-a suprins; asta am observat-o în weekend, după 4 zile de la prima administrare. Am luat 1 tabletă înainte de micul dejun și două tablete dup amiazi, exact cum scrie pe recomandarea LIPOX. Tabletele se pot înghiți ușor, rapid fără probleme, nu ai gust enplăcut și par să fie prietenoase cu stomacul meu.

A 3-a săptămână cu LIPOX

Încă de la săptămâna doi, pe sfărșit, am simțit că ceva se întamplă în corpul meu și că, grăsimile parcă se descmpun mai bine. Mă simt mult mai bine, mai ușor și simt cum a dispărut un procent de 20% din grasime, din anumite zone ale corpului. Până acum nu am avut efecte adverse cu LIPOX și stomacul se comportă excelent. L-am combinat în 2 zile cu L-carnitine de la Pronutrition, iar rezultatul imediat a fost unul și mai plăcut. Am simțit mult mai bine arderea și acel efect de eliminare a grăsimii, mult mai eficient.

vezi prețul  la magazin aici

A 5-a săptămână cu LIPOX și ultima

Pot spune cu adevărat că am reușit să slabesc cele 2,5 kg puse în toată această perioadă și că voi continua administarea lui LIPOX și probabil a lui L-carnitine, în perioadă imediat următoare. Cu siguranță voi folosi și WPI sau ceva proteina izolată de la Pronutrition, pentru a crește ceva muschi curați, fără grăsime. Se paote folosi LIPOX cu WPI foarte bine, chiar câtiva prieteni de la sala mi-au recomanda să o facă, dacă vreau ceva muschi de calitate.

Păreri și comentarii despre LIPOX de la Pronutrition

Prietena mea folosește de ceva timp acest arzător de grăsimi și este foarte mulțumită de el. La fel îl folosește în perioadele în care mânăncă mai mult sau apare un dezechilibru între alimentație, stil de viață și greutate. Ea îl folosește în combinație cu BurnFX, iar la un anumit interval de timp, îl mai combină cu CLA, în periode foarte dificile, pentru a avea un efect maxim, rapid și de durată.

Cât despre mine, pot spune că LIPOX este un produs bun, care te ajută ușor să slăbești de calitate, să îți menții un metabolism de slăbire activ, un stomac sănătos și un stil de viață la maximum. De fiecare dată când voi mai avea ocazia să îl folosesc, am să îl folosesc pentru că am văzut ce poate face și este întra-devăr un produs stabil și eficient.  Chiar în acest moment, pot să îți spun următoarea chestie: poți apela la LIPOX, cu încredere, iar el te va ajuta să revi la forma inițială, oricând ai nevoie de el.

  • cel mai bun arzător de grăsimi pentru femei
  • formula patentată Pronutrition
  • rezultate bune în timp
  • rezultate vizibile în doar câteva săptămâni
  • produs cu extracte naturale
  • raport calitate preț foarte bun
  • află prețul aici

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *