Cateva pareri despre tigaile Set Regis Stone MaxiGrill

Tare mă atrag noile tigăi apărute pe siteu-ul celor de la AloShopTv și anume Set  tigăi Regis Stone MaxiGrill, despre care am auzit câteva lucruri foarte bune, de la niște prieteni de familie care le-au cumpărat deja. Eu folosesc de mult timp tigaile acestea(citeste păreri) de la Regis Stone și sunt în continuare extrem de mulțumită de alegerea făcută. Față de ceea ce am au, noile modele vin la pachet cu o tigaie tip grill și o tigaie tip simplă dar cu capac termorezistent.

Sunt bune tigaile Regis Stone ?

Din experiența pe care am o am cu tigăile menționate mai sus, pot să îți spun cu toată sinceritatea că aceste tigai de la Regis sau cum se numesc ele, merită toți banii. Față de restul tigăilor din comert, calitatea pe care o au acestea, este de departe una foarte bună și nu povești cu pești. Dacă vrei să gătești săsănots, fără ca teflonul de pe tigaie să se răzuiască în timp și să îl mănânci la fiecare masa, îți recomand aceste tigăi ideale de la Regis.

Păreri despre Set Regis Stone MaxiGrill

Noile modele de tigăi Regis Maxi Grill vin la pachet cu acel sistem de tigaie care are suprafața acoperită cu riduri pentru grill și o tigaie normală cu ajutorul căreia poți găti la abur sau poți adăuga diferite uleiuri sau vineri prin acel capac, care este prevăzut un un sistem special de picurare la interiorul acesteia.

Din ceea ce mi-a spus cunoștiința mea, aș putea spune că sunt la fel de bune ca și ale mele, doar că au și partea aceasta de gătit cu grill și de gătit la abur sau uscat/cum se mai zice. Uneori mai prefer să gătesc și eu ceva la grill și nu prea am o astfel de tigaie bună, de care să nu se lipească carnea sau legumele.  Mai mult, pentru un preparat mult mai sănătos, aș încerca și gătitul cu capac pe tigaie, care are avantajele lui iar printre cele mai importante ar fi păstrarea calitații legumelor și a cărnii, astfel încăt organismul să resimntă asta într-un aspect pozitiv; în special pentru pregătirea meselor la copii, tigaia regis stone cu capac ar putea fi o soluție ideală pentru un stil de viață sănătos.

află oferta specială cu reducere la tigaile Maxi Grill acum

La capitolul calitate aderență pe plitele de gaz sau electrice cu inducție, pot spune din experiență că se pot folosi pe orice tip de suprafață și au un randament foarte bun chiar și pe cele cu inducție; deci fără probleme referitor la acest capitol.

Pe partea de mâner, aceste noi modele Regis Maxi Grill folosesc același mâner clasic, solid și foarte bine prins de tigaie. Tigaile se pot manevra foarte ușor și extrem de precis fiindcă sunt foarte bine balasante și cântărite, astfel încăt greutatea acestora parte foarte mică și potrivită pentru o mână de femeie.

Atenție la capacul din sticlă special rezistentă la temperaturi înalte, fiindcă acesta se poate sparge dacă îl vei scăpa pe gresie sau pe un colț de mobilă. Eu am pățit așa ceva la un set de tigăi ceva mai vechi, la care aveam tot așa un capac din sticlă termorezistentă pe care l-am scăpat pe jos și atât a fost; am fost nevoit să aștept 2-3 săptămâni să îmi vină unul nou, separat de tigăi.

Pe partea de construcție, aceste noi modele Maxi Grill, au același sistem ca și la modelul vechi și anume; o bază din aluminiu groasă, un strat protector ce dă senzație de piatră încinsă și oțel inoxidabil la interior pentru o distribuire a căldurii uniforme.

În concluzie, eu am să îmi comand acum acest model de tigăi grill și cu capac, pe care vreau să să folosesc la fel de mult cum le-am folosit pe cele de mai sus. Pentru comenzi direct de la furnizori sau pentru cel mai mic preț la tigăile Regis Stone Ideal Maxi Grill, îți recomand să accesezi orice link din acest articol, care te va duce direct spre magazinul lor online!

Schimb-ți stilul de viață și gătește mai sănătos cu aceste noi tigăi Maxi Grill !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *