Cea mai accesibila periuta de dinti electrica sonica – Dr Mayer GTS2080BK

Dacă până acum nu ai încercat o periuță de dinți electrică sonică, eu îți recomand să o faci de îndată, fiindcă nu vei regreta acest lucru. În aceeași situație am fost și eu la fel ca și tine, care îmi curățam dinții cu o periuța obișnuită, manuală, care de cel emai multe ori nu o foloseam corect sau prea puțin. Curând, la recomandarea doctorului meu dentist, am încercat să cumpăr o periuță de dinți electrică sonică, pentru a îngriji mult mai bine, datura.

Rezultatul? nu regret nici un ban pe care l-am dat pe periuța sonică și mai mult, o recomand tuturor prietenilor mei și aș face și celor care încă nu au un astfel de periuță. La început, credeam că este doar o strategie de marketing, prin care consumatorii să mai dea o mică sumă de bani și pe ea; totul sa schimbat atunci când am folosit prima dată periuța sonică (aceasta). Pur și simplu mi-a schimbat gândirea la cum trebuie să te periezi și cât de bine poate să îți curețe dinții un astfel de aparat electric.

Trecând mai departe, m-ă gândeam că trebuie să scriu acest articol pentru tine, care încă nu ai încercat un astfel de periuță sonică electrică; pentru început, eu îți recomand să îți cumperi această periuță electrică sonică, care în acest moment, este cea mai accesibilă sau mai ieftină, dar care arată și face treabă bună. Este vorba despre modelul Dr Mayer GTS2080BK, model care se remarcă prin 5 programe de curățire specială și 2 capete de schimb, incluse la pachet; este foarte important să ai rezerve la ea, iar mai multe detalii despre cum alegi o periuță electrică de dinți, le ai în acest articol.

Pe lângă aceste două chestiuni foarte importante, acest model de la Dr Mayer are 31.000 vibrații sonice pe minut, număr excelent pentru un periaj profesional și pentru ceea ce poate oferi la acest preț. Din punctul de vedere al specificațiilor, această periuță electrică acoperă tot ce se poate pentru a se putea numi o periuță electrică bună și în același timp, sonică. Vibrațiile acestea sonice care ajung la 31.000/min, sunt absolut fantastice, atunci când îți cureți dinții; pentru primele utilizări, îți recomand să folsești programul cu cel mai puține vibrații, pentru a îți obișnuii gingiile și dinți cu acest tip de periaj sonic, după care să utilizezi și celelalte programe, atunci când simți că eștei pregătit și pentru altele.

La fel ca și periuțele mai scumpe, un factor important este certificatul IPX7, care asigură protecția împotriva apei, atunci când te speli pe dinți. Cred că punctul minus al acestui model Dr Mayer GTS2080BK este autonomia; aici vorbim de 180 minute de funcționare, care pentru un periaj normal, care durează 2 minute, ar fi ok, din punctul meu de vedere. Sistemul de încărcare este unul simplu, iar durata de încărcare completă durează cel puțin 3-4 ore sau mai mult; la alte modele mai scumpe, durata de încărcare este undeva la peste 10 ore.

Potrivit celor care au cumpărat deja acest model de periuță electrică sonică, rezultatele și calitate periajului a crescut. Nu cred că există o persoană care poate să spună că dinții nu îi sunt mai curați după periajul cu acest model; este imposibil. Diferența la periaj o simți după prima utilizare, care o să fie destul de intrigantă, fiindcă gingiile și dinți nu sunt obișnuiți cu acele virbații, dar pe parcurs o să fie ok. Are programe special pentru albire, curățare profundă, albire și pentru dinți sensibili.  Eu folosesc periuța de 2 săptămâni și pot spune că dinții mei s-au albit ușor și gingiile mele sunt mult mai sănătoase.

Trebuie să ai grijă puțin la periaj, fiindcă aceste periuțe electrice îți pot afecta sever gingiile, dacă nu le folosești corescpunzător și forțezi cu putere pe gingii. Recomandarea mea este să o folosești pe programul cel mai slab, iar după un timp să crești treptat. Eu recomand cu încredere acest tip de periuță electrică de la Dr Mayer GTS2080 și îți recomand să o cumperi acum și să nu mai pierzi timpul cu periuța ta clasică.

One comment

  1. Bună, am achiziționat aceasta periuță inițial pentru tatăl meu, apoi pentru mine și prietenul meu. Toate bune și frumoase, însă nu și pentru mine. După o săptămână de utilizare, periuța mea pur și simplu nu mai funcționează. Și da, am încărcat-o înainte.. era full. Ți s-a întâmplat vreodată asta? Ce soluții există?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *