Cea mai buna cană filtrantă – Ecosoft Luna Blue 5

Poate încă nu ai auzit de noile sistem de filtare a apei rapide, care se fac cu ajutorul unui recipient din plastic, numit cană filtrantă. Recent mi-am cumpărat și eu o astfel de cană filtrantă, deoarece am simțit că gustul apei de la robinet nu mai este cel știut de mine și câtiva prieteni de ai mei și-au cumpărat recent o astfel de cană.

Am mers pe principiu simplu; apă mai curată, apă mai sănătoasă pentru consum. După ce am discutat cu ei cum funcțioează această cana filtrantă de apă, m-au convins și am cumpărat și eu o astfel de cană. După ce am studiat piața cu privire la cele mai bune căni filtrante de apă, am ales un model simplu, bazat pe câteva filtre bune, care într-un interval de timp, reușște să filtreze o cantitate de apă. Zis și făcut; acum a venit rândul să scriu acest articol pentru a face o recomandare bună în alegerea celei mai bune căni filtrante.

Păreri despre cana filtrantă Ecosoft Luna Blue 5

Prietenii mei au ales o cană filtrantă ceva mai scumpă decât acest model Ecosoft Luna Blue 5. Modelul cumpărat de mine costă fix 51 Lei, preț redus în momentul în care am scris acest articol; prețul normal ar fi undeva la 90-99 lei. Am trecut recent pe la un prieten de al meu care are o astfel de cană filtrantă și am constatat că diferența nu este mare față de ceea ce am cumpărat eu, ci are o diferență doar la capacitate și poate un filtru în plus.

Eu am ales o cană filtrantă de 5 litri, suficientă pentru 2-3 persoane, într-un apartament. Nouă ne ajunge aproape întreaga zi, funcție de cât stăm acasă și câți litri de apă consumăm pe zi. Îmi place foarte mult de această cană filtrantă și sunt mulțumit pe deplin de alegerea făcută. Chiar se simte diferența că apa este mai fără gust și fără miros, cum trebuie ea să fie normal; apa nu trebuie să aibă gust, miros sau culoare. La fel și soția mea simte diferența și dacă testezi apa direct de la robinet și cea siltrată deja, se simte diferența garantat. Te las pe tine să faci această comprație, după ce îți cumperi o astfel de cană.

Cred că o cană filtrantă este foarte utilă atunci când ai un copil mic și îți dorești să ii oferi cea mai bună apă pentru consumul zilnic; să nu fie cu mici imurități, să nu fie toxică sau cu particule mici de metal prin ea, rezultate din conductele vechi de distribuție.

Se simte foarte bine că apa nu mai conține așa mult clor sau poate chiar deloc; cea de la robinet este plină de clor și uneori este prea dură și asta se simte; se poate utiliza chiar și la udatul florilor, care au nevoie și ele de o apă cât mai curată.

Cana este fabricată dintr-un plastic rezistent, care nu permite ca mici particule din el, să fie aduse în apă, pe perioada în care apă se filtrează. Calitatea ese bună, capacul protector este la fel bun, iar orificiul pentru adăugare apă este suficient de mare, pentru a nu vărsa pe lângă ea.

Cea mai importantă parte a acestui tip de cană filtrantă, este filtru sau filtrele. Acestea trebuiesc schimbate în fiecare lună, iar costul pentru un astfel de filtru este mic și redus; dacă cumperi cana filtrantă accesând orice link din acest articol, vei constata că producătorul oferă filtre la prețuri bune și care zic eu că merită să lei ei pe cel puțin 4 luni; adică 4 filtre. Au oferte bune la combinație de filtre/cartușe pentru orice tip de cană filtrantă vei alege. Eu o recomand pe aceasta, fiind simplă de folosit, cu filtre ieftine și extrem de utilă.

Se recomand ca doar apa rece să fie depusă în acest tip de cană, pentru a păstra o funcționare bună a filtrelor pe întreaga lună.

Filtrele din cartuș rețin următoarele:

 • metalele grele dăunătoare organismului și care se depun pe termen lung în noi
 • sedimente de tip nisip, metal și cele cu un diametru de până la 0.2 microni
 • filtrul are scop de dedurizare a apei – în procent mare
 • materia organică naturală, de dimensiuni foarte mici care nu sunt eliminate corespunzător

Cu toate la un loc, eu zic că am făcut o alegere bună, pentru mine și pentru sănătatea mea; vreau să beau o apă cât mai bună, cât mai sănătoasă și să fiu sigur de asta am ales o cană filtrantă Ecosoft Luna Blue 5, pe care o consider ca fi cea mai bună cană filtrantă la acest preț. Dacă nu te-am convins, te invit să citești și alte peste 30 de păreri despre acest model de cană filtrantă pe siteul menționat mai sus.

Cea mai buna cană filtrantă – Ecosoft Luna Blue 5

 • capacitate de 5 litri / suficientă pentru o familie de 3 membri
 • cartuș de filtru inclus în pachet
 • filtrare rapidă și sănătoasă
 • ușor de manevrat, ușor de depozitat
 • preț foarte bun – dacă prinzi promoție
 • materiale excelente – capac etanș
 • vezi preț pe site oficial aici

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *