Cea mai buna husa de protectie pentru canapea

La scurt timp după ce mi-am cumpărat o canapea extensibilă în living, am decis să trebuie să o protejez într-un fel sau altul, pentru că este cea mai folosită piesă din apartamentul meu; în fiecare zi mă așez cu prietena la tv sau când avem musafiri.

Am căutat tot felul de huse pentru protecția canapelei pe internet și am găsit una foarte interesantă sub denumirea de Sofa Saver ReLax. Aceasta este un produs oferit de AloShop, site care are tot felul de produse interesante pentru casă, în special pentru depozitare, curățenie și diverse obiecte. După ce am citit păreri despre husa de protecție Sofa Saver ReLax pentru canapele, am decis ca în perioada imediat următoare să o cumpăr, dacă nu găseam altă alternativă mai bună.

Fix după câteva zile, am discutat cu o colegă la locul de muncă despre amenajare interioară, canapele și paturi de dormitor și printre ele, am ajuns și la huse de protecție pentru canapele. Ea și-a cumpărat husa de protecție pentru canapea Sofa Saver ReLax și mi-a zis pe scurt părerea despre ea; este cea mai bună husă pentru canapea, care se potrivește la fix pe dimensiunile canapelei ei. Din vorbă în vorbă, am concluzionat că merită să îmi cumpăr husa de protecție la canapea Sofa Saver Relax. Am făcut comanda imediat de pe siteul oficial aici, iar în câteva zile mi-a ajuns coletul.

Eu am avut nevoie de o husă pentru protecția canapelei care are dimensiunea de 250 cm lățime și pentru un mic fotoliu. Am găsit la perfect dimensiunea husei de protecție Sofa Saver ReLax for 2, care are 233 cm lățime, iar pentru fotoliu husa Sofa Saver ReLax Armchair are aproximativ 60 cm lățime.

După ce mi-a sosit comanda, am testat produsele, le-am pus pe canapea și pe fotoliu, iar ca și fixare, pot spune că se potrivesc foarte bine, chiar dacă husa pentru canapea este mai mică cu câțiva centimetri.

Părerea mea despre husa de protectie Sofa Saver ReLax și Armchair

Încî de la primul moment când am pus mâna pe material, am știut că am ales un produs de calitate; referitor la determinarea de a cumpăra această husă pot spune că colega mea a fost element decisiv; a doua zi i-am mulțumit de recomandarea și s-a bucurat tare mult că mi-am cumpărat și eu o astfel de husă.

Colega mea are și o pisică și un căine mare, iar husa era un element must-have pentru ei; cu aceasta husă protejează foarte bine colțarul din living împotrivza zgărieturilor de pisică și chiar de părul acestora; ea îmi zicea că se curăță foarte bine de păr și nu riști ca acesta să rămână pe husa de protecție.

Revenind la calitatea huse de protecție canapea Sofa Saver Relax pot să mai adaug următoarele aspecte care mi-au plăcut și de care chiar am rămas surprins. Material din care sunt fabricate aceste huse de protecție pentru canapea sunt de cea mai bună calitate, material fiind textil, maltasat și impermeabil.

Îmi place foarte mult de această husă deoarece se parcă se lipește de materialul canapelei, care este textil și el, la fel și pentru fotoliu; nu există șanse ca această husă să se deplaseze sau să alunece de pe zona în care o poziționezi, fiindcă se fixeaxă foarte bine; materialul maltasat face priză bună pe orice suprafață, chiar și pentru canapelele din piele ecologică. Colega mea are piele ecologică și nu are probleme de alunecare sau să nu stea fixă husa pe canapea.

Husa Sofa Saver Relax este de grosime bună, pufoasă și plăcută la aspect. Toată lumea m-a întrebat de unde am cumpărat aceaste huse ca să le comande și ei la rândul lor.

Husă reversibilă de protecție canapea

Un alt avantaj al acestei huse de protecție este că are 2 fețe; se pot folosi în funcție de culoarea canapelei alese, pe nuanță închisă sau deschisă. Ambele suprafețe au aceeași aderență la canapea și se pot schimba foarte ușor.

Pe lângă acestea, husele Sofa Saver Relax au zonă specială pentru zona de mânere, unde apare cea mai folosită zonă sau cea mai expusă; aici poți să pui paharul de suc sau vin pe el și să îl răstorni din greșeală. Ceea ce nu am știut despre husa aceasta, este că nu permite lichidelor să treacă prin ea; adică este husă impermeabilă de protecție. Așadar, un alt avantaj în cazul în care ai musafiri sau ai copii mici și se joacă cu apă pe canapea sau pe fotoliu.

Cea mai bună husă de protecție canapea și fotoliu – rezistentă și groasă

Cel mai important aspect, este durabilitea husei de protecție sau rezistența ei. Eu pentru a proteja canapeaua și fotoliul am cumpărat aceaste huse, deci trebuie să fie foarte rezistente. Colega mea le folosește de mai bine de 1 an, timp în care s-au deteriorat puțin, având și animale, dar încă arată bine și le mai poate utiliza. Eu le-am folosit deja de 4-5 luni, timp în care am avut o grămadă de musafiri și chiar am vărsat suficiente băuturi pe ea, fără să se murdărească un pic.

Husa de protecție Sofa Saver Relax se spală la mașina de rufe, pe program scurt, deoarece nu necesită mai mult timp, iar timpul de uscare este destul de redus. Îmi place, fiindcă este un produs pe care îl poți curăța și să fie ca nou, ori de câte ori ai nevoie să strălucească.

Eu sunt mulțumit de achiziția făcută și de acum nu mai îmi fac griji cu privire la protejarea canapelei și a fotoliului. Poate să vine oricine la mine, chiar și copii să se joace pe ele. Husa este bună, groasă și de o calitate foarte bună; se curăța rapid, ușor și nu necesită să fie călcată cu fierul. Se fixează foarte bine pe canapea, o protejează excelent și nu regret nici un ban cheltuit pe ele. Își recomand acest tip de huse pentru protecție canapelei, fiindcă sunt bune și utile.

Husă protecție canapea Sofa Saver Relax și Sofa Saver Armchair

 

  • disponibil pentru canapele de 298 cm si 233 cm 
  • fabricată din material foarte bun – testat și verificat de mine
  • perfect croită pentru canapele de living/cameră
  • se fixeaxă foarte bine pe orice suprafață – verificat
  • disponibil husă pentru fotoliu aici
  • cel mai bun raport preț calitate – peste 120 de vânzări de 5 stele
  • cumpără husa de protecție aici – site oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *