Cea mai ieftină freză de zapada Texas ST1300 – review si pareri

Anul trecut, dacă ține bine minte, un prieten de al meu la care am mers de Craciun la colindat, avea în dotare această freză de zapadă Texas ST1300. tocmai căzuse ceva zăpadă de vreo 15 centrimetri și era pe afară cu ea, dădea zăpada la o parte. Am remarcat și am rămas suprins că el, chiar în zonă de munte, avea o asemenea ustensilă pe lângă casă.

Review freză de zăpadă Texas ST1300

Din cele văzute, pot spune din start că este o freză de zăpadă chiar bună, cu care poți îndepărta zăpada foarte rapid din curte. Dar să nu trecem atât de repede prin ea, ci să vedem ceea ce poate face și cât de bună este freza ST1300 de la Texas. Înainte de toate, să vedem ce producător este acest Texas; din ceea ce am găsit pe internet, este un producător mare de freze profesionale de zăpadă, care recent a lansat și aceste freze electrice pentru case și pentru zonele în care zăpada nu ajunge la dimensiuni foarte mari. Constat că este un producător serios de freze și pe care poți să te bazezi.

Modelul ales de prietenul meu este strict pentru curtea sa, freza având o putere de 1,3 kW, suficientă pentru a arunca destul de bine zăpada în grădină. Freza are dimensiuni destul de mici, iar eu am constatat că face o treabă foarte bună; pe cât este de mică pe atât de bine aruncă zăpadă și dă acel feeling de freză nervoasă.

Din cauza faptului că are o putere de 1,3 kW și dimensiuni mici, este recomandat să îndepărezi zăpada proaspăt căzută sau cât mai repede posibil. Dacă temperaturile încep să crească după căderea zăpezii, mașinăria nu va mai avea puterea necesară să arunce zăpada și cred că nu vrei asta. Nu este o soluție valabilă pentru toate frezele, ci doar pentru acestea care sunt de casă. Frezele de peste 2.000 Lei, îndepărtează fără probleme orice tip de zăpadă, fie el de o lună sau fie el umed.

Freza de zăpadă Texas ST1300 este un instrument cu ajutorul căruia poți face treabă bună dacă te miști rapid și ai bunăvoință de a curăța curtea. La ea o să ai nevoie de un prelungitor de curte, cu ajutorul căruia să te poți deplasa cu ea. Eu recomnand acest prelungitor, deoarece este cu fir gros, și este calitativ.

Freza are un sistem de palete foarte bune cu ajutorul cărora face toată treaba, are sistem de roți perfecte pentru zăpadă și un mâner care stă foarte bine în mână. Este fix și dă senzația de material de calitate. Are pornire electrică, deci nu trebuie să îți faci probleme cu ea, fiindcă pornește și pe cea mai scăzută temperatură.

Prietenul meu o recomandă cu încredere și de când o are, a zis că nu a avut probleme cu ea. Pornește la fix, puterea este bună și aruncă zăpada suficient de mult. Grosimea maximă cu care poți intra pe zăpadă este de maxim 12-15 cm; din punctul lui de vedere, suficientă pentru un antrenament cu ea, de câteva ori pe zi. El recomandă să o folosești de îndată ce stratul de zăpadă trece de 10 centimetri.

Cred că fiecare din noi, care locuim la casa, ne putem permite o astfel de freză, care ne scapă mult de lucru. Nu mai trebuie să ieși în frig și să mături până ce transpiri tot, ci acum ai această freză Texas ST1300 la un preț foarte bun:

află prețul frezei aici + cu reducere de 10%

Recomand să o cumperi de la magazinul de mai sus, accesând linkul respectiv, fiindcă ai garanție că vei primi un produs bun, de calitate și sigiliat. Atât prietenul meu cât și eu din ceea ce am văzut, îți recomand această freză ieftină de la Texas, pentru casa ta. Este un produs bun, reușit și foarte util. Cred că cel mai important aspect atunci când vrei să cumperi o freză de zăpadă, este ”la ce îți folosește”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *