Cel mai bun parchet laminat de trafic intens

Parchetul laminat este clasat în foarte multe categorii de clasa de rezistență, iar asta face ca alegerea celui mai bun parchet pentru trafic intens este una destul de grea. În ideea de a-ți ușura munca ta și de a te scuti de căutări despre cel mai bun parchet laminat de trafic intens, am decis să scriu acest articol, care sper să îți prindă bine. După cum am scris în alte articole, sunt un bun cunoscător în domeniul parchetului, iar experiența în ea, este de mulți ani. Înainte de a începe, trebuie să vedem care sunt avantajele și dezavantajele acestui tip de parchet de trafic intens.

Avantaje parchet laminat trafic intens

  • montare mult mai ușoară
  • rezistență foarte bună în timp
  • rezistență bună la umiditate pe suprafața lui
  • se comportă bine pe orice suprafață
  • montare rapidă pe suprafețe mari
  • aspect și design frumos

Dezavantaje parchet laminat trafic intens

  • singurul dezavantaj al acestui tip, cred că este prețul

Pe partea de dezavantaj, țin să menționez că prețul pentru acest parchet de trafic intens este mult mai mare decat în cazul celui normal sau de trafic mediu. Parchetul laminat de trafic intens începe de la 60 Lei și trece cu bine peste 150 Lei. Așadar, alegerea celui mai accesibil parchet laminat de trafic intens începe de la limita menționată mai sus; alegerea unui parchet laminat bun, de trafic intens începe de la aproximativ 80 Lei, iar ceea ce trece peste, este un parchet de o calitate foarte bună, care se poate preta la orice dorință de a ta.

Pe partea de avantaj, pot să menționez faptul că parchetul de trafic intes se poate monta mult mai rapid datorită faptului că procesul de fabricare al lui este mult mai bun, fiindcă el este făcut să dureze. Se poate monta rapid fiindcă este făcut la precizie superioară, iar imbinările se face foarte ușor. Datorită acestei suprafețe rezistente, acest parchet va rezista mult mai bine la umiditate, ceea ce înseamnă că îl poți spăla de foate multe ori cu un mop umed; față de cele clasice, care după 1 an se umflă ușor la margini.

Cum aleg un parchet laminat de trafic intens bun ?

Parchetul laminat de trafic intens se clasează în mai multe categorii și anume: parchet laminat de grosime mică/grosime mare și toate acestea se împart în următoarele clase:

Diferența între aceste clase nu este foarte mare, singura diferență din ele este doar de preț. Am montat mult parchet din fiecare clasa și pot să spun că diferența nu este foarte mare. Probabil din punct de vedere tehnic și de rezistentă mecanică, există o mică diferență.

Mai mult, la multe magazine din țară, dacă mergi să cumperi parchet laminat, vanzatorii îți vor spune că tot parchetul din stocul lor este de trafic intens; nu te lăsa păcălit, fiindcă îți vor vinde un parchet de clasa mică sau medie, pe care trebuie să îl vandă neapărat. Pentru a nu cădea în capcana lor, îți recomand să verifici linkurile de mai sus, cu cele 3 clase, care te vor duce la magazinul eMAG, de unde poți cumpăra parchet de clasa mare.

Ca și o mică concluzie, recomandarea mea este să alegi un parchet laminat de trafic intens rezonabil la preț, cu clasa de rezistentă 32 și de o grosime de minim 8 mm.

Ce grosime să aleg la parchetul de trafic intens ?

Mai nou, datorită tehnologiei avansate, există mai multe tipuri de parchet laminat de trafic intens; există parchet triplustratificat de trafic intens și există parchet de trafic intens foarte subțire. Majoritatea grosimii întalnite la parchetul de trafic intens este de minim 8 mm și cea mai des întalnită este de 11 mm. Mai nou, am montat foarte mult parchet de 12 mm în grosime, despre care pot spune că este excelent; desigur, cu cat este mai gros, cu atat mai scump.

Chiar dacă am recomandat mai sus să alegi un parchet de trafic intens de minim 8 mm, pot admite că o grosime mai mare nu ar strica deloc. Dacă ai un buget mai mare, și vrei un parchet de calitate, poți merge pe un parchet de 12 mm, clasa 32.

O altă întrebare la alegerea parchetului de trafic intens, este ce marcă să aleg ? Ei bine, aici nu voi intra foarte mult in discuție, fiindcă toate mărcile bune de parchet bun, sunt disponibile la acest magazin, de la care îți recomand să cumperi. De la ei ai garanția că vei cumpăra un parchet cu o rezistență reală, de calitate și cel mai probabil ai transport gratuit la tine acasă, peste o anumită sumă.

În concluzie, pot spune că alegerea unui parchet de trafic intes, fie el laminat sau triplu stratificat sau chiar în mai multe straturi, fie el lăcuit, este una foarte bună. Cu cat durabilitatea lui este mai bună, cu atat trebuie să îl schimbi ai rar. Un parchet de trafic intes, pentru apartament se poate schimba la minim 3 ani, iar pentru case și birouri la minim 2,5 ani. Este un parchet mult mai rezistent decat cel clasic și normal, rezistă foarte bine și are un aspect mai frumos. Cand pui piciorul pe un parchet de trafic intens și pe unul de trafic normal sau mic, vei simți imediat diferența.

Parchetul laminat de trafic intens nu este numai pentru clădiri de tip birouri ci și pentru apartamente, case sau orice alt spațiu pe care vrei să îl pui în valoare. Dacă vrei să cumperi parchet laminat de trafic intes bun, de calitate și la prețuri bune, poți accesa orice link din acest articol, care te va duce direct la magazin.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *