Cele mai bune aparate de aer conditionat Daikin

Ofertele pentru aparatele de aer condiționat sunt foarte multe, datorită faptului că majoritatea producătorilor de electrocasnice s-au apucat de produs astfel de aparate. Unul din cei mai buni producători de aparate pentru aer condiționat la nivel mondial este Daikin; acesta are la noi în țară o multitudine de parate disponibile pentru vânzare, care diferă funcție de necesitățile fiecăruia.

De ce aparatele de aer condiționat Daikin sunt cele mai bune ?

Aparatele de aer condiționat marca Daikin sunt cele mai bune aparate sau unul din cei mai buni producători de astfel de aparate din mai multe motive. Principalul motiv este că produc aparate foarte simple ca principiu de funcșionare, ceea ce înseamnă partea service foarte ieftină. Al doi-lea motiv pentru care sunt cei mai buni din industrie, este datorită faptului că au produse de o foarte bună calitate și durabilitate; aparatele Daikin se strică foarte rara și asta o fac atunci când sunt exploatate necorespunzător sau sunt montate de către o persoană neautorizată.

La capitolul durabilitate, aici ne referim la calitatea pieselor din interiorul aparatului, cât și la telecomenzi, precum și la caroseria aparatului; au o durabilitate foarte bună în timp și nu se degradează deloc capacul aparatului sau să se decoloreze. Cu alte cuvinte, își mențin funcțioanlitatea în aceeași parametrii ca și atunci când au fost noi.

Un ultim motiv pentru care Daikin sunt aparate de aer condiționat de foarte bună calitate este că, majoritatea celor care au cumpărat un astfel de aparat în locuiță, sunt foarte mulțumiți, iar asta se poate dovedi, citind părerile și review-urile de pe toate site-urile de profil.

Cum se montează un aparat de aer condiționat Daikin ?

Montarea aparatelor este de cele mai multe ori rapidă și fără mari probleme, dacă este în prezența unui specialist sau a unui instalator autorizat. Majoritatea site-urilor care vând astfel de aparate de aer condiționat Daikin oferă și montaj autorizar în câteva zile, pentru a te scuti pe tine de a mai umbla după un instalator.

Dacă nu oferă așa ceva, eu recomand folosirea unui astfel de serviciu de montare contra-cost. Deși majoritatea persoanelor spun că este un serviciu prost, dacă ai puțină răbdare în perioada verii, o să îți monteze aparatul foarte bine și vei fi mulțumit de alegerea făcută. Trebuie să ții cont că pe vară, toată lumea își montează un aparat de aer condiționat, iar meseriașii pentru ele sunt destul de puțini; aici mă refer la cei care fac treabă foarte bună.

Care sunt cele mai noi modele de aparate de aer condiționat Daikin ?

Daikin are o gamă largă de aparate cu aer condiționat pentru piața de desfacere din România. Au pus la dispoziți diferite game de produse pentru a satisface cerințele tuturor clienților, indiferente de mediul din care provine, fie că este persoană fizică fie că este firmă. Toate modele sunt lansat în perioada 2019 pe final si 2020, in curs.

Așadar, gama Daikin de aer condiționat cuprinde:

 1. gama Sensira 
  • sunt cele mai economice modele și cele mai accesibil din gamă care au posibilitatea de conexiune Wi-Fi, precum și un nivel de zgomot foarte redus
 2. gama Comfora 
  • sunt modele cu noul tip de filtru Swing și sistem de filtru Apatit din Titan – eficient pentru un aer foarte curat și respirabil
 3. gama Perfera 
  • echipate cu sisteme de detectare a persoanei din încăpere precum și funcții de purificare a aerului
 4. gama Emura 
  • modele cu design excelente, premiat și cu Wi-Fi inclus/disponibil doar pe 2 culori
 5. gama Stylish 
  • cele mai noi design-uri la exterior precum și funcții mulitple cu eliberare de aer rece pe 62 direcții
 6. gama Ururu Sarara 
  • cele mai performante modele din toate punctele de vedere

Pentru fiecare gamă în parte, am pus link spre magazinul care are toate modele in stoc. Preturile pentru aerul condiționat de la Daikin crește funcție de dotări sau mai bine zis, crește conform gamei de mai sus; cele mai economie sunt cele mai ietine, iar cele mai performante, sunt cele din gama Ururu Sarara. Pentru a alege un aparat de aer condiționat în apartametul tău, recomandarea mea este să alegi undeva între gama 2-5, pentru o eficiență maximă.

Cele mai silențioase aparate de aer condiționat Daikin

Unul din cei mai importanți factori care apar la alegerea celui mai bun aparat de aer condiționat este nivelul de zgomot. Acesta poate să difere de la modele la modele și de la producători la producători. Modele de la Daikin din gama Sensira au fost special concepute pentru a fi cele mai silențioase modele, care ajung să scoaăt un zgomot egal cu 20dB; în comparație cu alte modele care ajung la dublu 40-35-45 db.

Unii din noi poate o să ne gândim că, dacă este un aparat silențios nu va face față spațiului unde este poziționat, ci va face răcoare doar pe o suprața mică, din fața acestuia. Ei bine, la Daikin nu stau lucrurile la fel, deoarece datorită experienței din domeniu de peste 40 de ani, aparatele s-au perfecționat foarte mult, iar rezultatul este cel dorit: aparate de aer condiționat foarte silențioase.

Cele mai silențioase modele de aer condiționat Daikin sunt:

 

1. APARAT DE AER CONDITIONAT DAIKIN SENSIRA 7.000BTU FTXC20B+RXC20B BLUEVOLUTION

 •  nivel de zgomot maxim 20dB si 21dB pe funcția de încălzire
 • model 2019-2020
 • eficiență energetică A++
 • Wi-Fi ready
 • smart control
 • verifică prețul aici sau aici

2. APARAT DE AER CONDITIONAT DAIKIN COMFORA 9.000BTU FTXP25L+RXP25L

 • model cu refrigerant R32 – generatie nouă 2020
 • Wi-Fi ready si filtru anti-bacterian inclus în pachet
 • nivel de zgomot 20 dB
 • verifică prețul aici sau aici

3. CLIMATIZOR DAIKIN EMURA SILVER BLUEVOLUTION 7.000BTU MODEL FTXJ20MS+RXJ20M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *