Cele mai bune combine frigorifice Liebherr

Probabil că ai auzit deja despre producătorul German Liebherr că a ajuns pe cele mai înalte trepte în categoria electrocasnice, datorită faptului că, clienții care au achiziționat produsele Liebherr sunt foarte mulțumiți de ele și încrederea în brand a crescut considerabil. Eu mi-am cumpărat recent o combină frigorifică Liebherr și pot spune că este de departe cea mai bună alegerea pe care am putut să o fac, în detrimentul brandurilor deja cunoscute gen LG, Whirlpool, Beko și restul.

Calitatea în produsele Liebherr se vede de la distanță; combine frigorifice par să fie mai de calitate, iar atunci când ajung să le folosești te vor convinge să cumperi numai produsele lor. Pe viitor eu am să îmi cumpăr mai multe electrocasnice marca Liebherr, fiindcă m-au convins încă de la prima interacțiune.

Combinele frigorifice marca Liebherr sunt disponibile pe piața din Ro în multe variante și la puține magazine online și offline. În ideea în care am citit acest articol care cuprindea cele mai bune combine frigorifice, iar una din ele era marca Liebherr, m-a convins și mai mult să recomand astfel de combine frigorifice de calitate.

Despre cum alegem cea mai bună combină frigorifică în funcție de modelele disponibile și de funcțiile speciale pe care le au, vei afla în rândurile de mai jos.

Cum alegem cea mai buna combina frigorifică Liebherr ?

Combină frigorifica Liebherr încorporabilă sau standard?

În funcție de preferințele tale, avem două variante de combine frigorifice marca Liebherr disponibile pe piața online; combine frigorifice încorporabile Liebherr cu 2 modele și combine standard 49 modele. Referitor ma numărul de modelele disponibile, eu am ales magazinul eMAG, care livrează foarte rapid astfel de combine.

La un moment dat am căutat  combină frigorifică încorporabilă Liebherr și am făcut o comparație cu ceea ce există la concurență, iar ca rezultat am fost adevărat suprins. Calitatea se vede imediat atât la partea de carcasă, materiale și garnitură închidere, cât și la partea de sistem glisare ușă. Din acest punct de vedere, combinele frigorifice Liebherr încorporabile sunt de o calitate net superioară față de concurență, iar ca rezultat eu le recomand cu încredere. Există doar 2 modele cu combine frigorifice încorporabile, pe care le vei găsi mai jos.

Combine frigorifice Liebherr – capacitate netă (volum total)

La acest capitol, ponderea combinelor frigorifice cu o capcitate de peste 350 litri, volum net care se recomand pentru apartamente, familii de maximum 4 persoane, este cea mai mare. Aici discutăm de modele care au volumul net cuprins între 350 litri și 450 litri.

Cele mai căutate combine frigorifice Liebherr sunt cele care au capcitatea de 350-360-380 litri net, deoarece sunt spațioase, au sertare mari pentru depozitare alimente și legume foarte mari, iar pentru sticle, au dimensiuni corespunzătoare. Tot aici mai amintim că, volumul net la partea de congelator, poate să varieze în funcție de model.

Combinele frigorifice Liebherr încorporabile au capacități ceva mai mici de 350 litri, cu mici excepții unele modele.  Avem un model de 255 litri și unul de aproape 350 litri; modelul mai mare este cel pe care îl recomand eu.

La partea de volum congelator, aici avem modele care variază de la 50 la 150 litri net, iar ca recomandare din partea mea este să alegi unul cu o valoare de aproximati 100-130 litri, fiindcă uneori vei avea nevoie de spațiu și de depozitare pe termen lung. Sertarele pentru congelator sunt fabricate din sticlă rezistentă la temp. scăzute și nu am primit nici o reclamație cu privire la calitatea acestora; sunt durabile și din material de calitate.

Combine frigorifice Liebherr silențioase

La acest capitol, aș putea spune că producătorul German de electrocansice Liebherr este un căștigător detașat, fiindcă are cele mai silențioase combine frigorific de pe piața. Asta o pot spune din experiența proprie cât și din părerile celor care au cumpărat o combină Liebherr.

Totul se datorează sistemul ingenios de izolare fonică și de calitate a celor de la Liebherr, precum și a motoarelor de generație nouă, fabricate în Germania, care sunt foarte silențioase. Nivelul de răcire este la fel de bun ca și la restul frigiderelor din clasa lor, aici nefiind nici o diferență sesizabilă.

Toate modelele de frigidere Liebherr au un nivel al zgomotului foarte redus, iar real aș putea spune că este sub 35dB, la toate modelele.

Funcții speciale la frigiderele Liebherr

Producătorul s-a axat destul de puțin pe această parte de dotări, iar aici amintim doar 3 din ele, elementare și care sunt cu adevărat folosite. Avem funția de blocare pentru copii, funcția de iluminare cu becuri de tip LED și funcția ECO, pentru consum redus de energie.

Mi se pare corect această abordare ceea ce înseamnă că producătorul s-a axat foarte mult pe calitatea materilelor folosite la interior și exteriorul frigiderului, precum și la partea de motor și sisteme de funcțioaren. Acestea mi se par și mie cele mai viabile asepcte pe care trebuie să le aibă un frigider bun, pentru a nu se defecta după 5 ani sau să nu apară probleme diverse pe toată durata de exploatare.

Prețurile la combinele Liebherr sunt destul de piperate, dar undeva bine poziționate pentru a te asigura că sunt de calitate; de obicei, acestea pornesc de la 3.000 lei și urcă mult peste acestea. Însă o combină frigorifică de 3.000 lei este potrivită și recomandată pentru orice persoană care își dorește un lucru de calitate. Cred că totul se rezumă la calitatea produselor oferite de către Liebherr.

Cât consumă combinele frigorifice Liebherr ?

Nici la acest capitiol, producătorul German nu a făcut sacrificii și a ales cele mai economice sistem de motoare pentru partea No Frost, precum și pentru iluminatul din interior. Majoritatea modelelor sunt clasificate ca fiind foarte economice, având nivelul de eficiență energetică A+++; din punctul meu de vedere, combinele consumă foarte puțin și sunt prietenoase cu buzunarul tău, atunci când vine vorba de factură.

Consumul anual energetic este cuprins între 150 și 250 kWh la majoritatea modelelor din oferta de mai jos. Mie mi se par a fi cifre mici, comparative cu restul consumului din apartament sau casă; este mai mult decât acceptabil și cred că fiecare din noi ne dorim o combină frigorifică ecnomică.

Calitate și design

Toate combinele frigorifice Liebherr au un design simplu, o construcție solidă și un interior de foarte bună calitate. Mie îmi place foarte mult faptul că afișajul digital a fost mutat la partea interioară a combinei, unde trebuie să deschizi ușa pentru a modifica temperatura; partea din față a combine rămâne perfectă, fără nici o întrerupere, în afară de numele brandului.

Ușa este fabricată din plastic cu aspect de inxo, de cea mai bună calitate. Combinele frigorifice Liebherr au de departe cea mai bună ușă pe care am deschis-o până acum la un frigider; se simte că este groasă, solidă, are gruetate și balamaelele sunt făcute să reziste. Inoxul antiamprentă este prezent pe mai toate modelele și vei constata singur că nu se va vedea nici o pată de amprentă sau de orice altă atingere.

Liebherr face diferența la calitatea exterioară prin alegerea unui material net superior altor combine frigorifice de pe piața, iar asta se va simța îndată ce îl vei avea la tine în casă.

Garnitura este și ea din cel mai bun material pe care l-am întălnit la combine, care pare să etanșeze foarte bine frigiderul și care are o grosime mare, ceea ce înseamnă că va rezista foarte mult timp, fără să se deterioreze.

Calitatea interioară este premium. Totul se mișcă perfect, fix și precis. Grosimea sertarelor este absolut perfectă și nu vei avea nici cea mai mică problemă cu ele. Depozitatea se face rapid, totul este bine gândit și optimizat pentru a ajunge rapid la produsul dorit. Per total, calitatea interioară este foarte bună și nu există nimic de comentat.

Cele mai bune combine frigorifice Liebherr – recomandarile mele

Combina frigorifica Liebherr CNef 4015

 • cel mai bun model cu mânere exterioare – foarte rezistente
 • sistem de deschidere rapid și ușor – testat de mine
 • capacitate de 356 litri net – volum congelator mare
 • nivel scăzut de zgomot – sub 38 dB
 • perfect pentru apartamente – 3-4 membrii
 • sistem de răcire No Frost de calitate germană (motorul)
 • consum redus de energie anual de 252 kWh
 • peste 50 de persoane mulțumite de produs
 • afișaj digital la interior și inox antiamprentă premium
 • află prețul aici

Combina frigorifica Liebherr CNfb 4313

 • design special și calitate premium la exterior
 • control electronic al nivelul de răcire
 • sistem de alarmă pentru ușă deschisă
 • motor de calitate premium – fabricat în Germania
 • disponibil pe 5 culori diferite – cele mai căutate culori
 • raft special pentru sticle – din inox
 • sistem de răcire DuoCooling – eficient și economic
 • ușă reversibilă
 • sistem Full No Frost – cel mai economic
 • funcție de dezghețare automată
 • nivel de zgomot sub 40 dB
 • află prețul aici

Combina frigorifica Liebherr CNef 3515

 • cel mai bun raport preț calitate – verificat
 • cea mai apreciată combină frigorifică Liebherr
 • sistem de răcire Super Cool – eficiență maximă
 • sistem de ușă reversibilă
 • cel mai silențios model de frigider Liebherr
 • consum energetic redus – economic
 • inox de cea mai bună calitate la interior
 • sistem de inchidere rapidă a uții și silențioasă
 • unul din cele mai bune frigidere la acest preț
 • află prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *