Cum alegi cel mai bun Gainer ?

Este bine să folosești gainere pentru creșterea masei musculare?

Dacă te-ai început de sport sau deja faci de ceva timp, trebuie să știi clar, că fără un supliment alimentar nu poți avea rezultatele dorite; adică să crești în masă musculară de calitate. Poate unii din voi vei zic că poți crește și fără suplimente, ceea ce este adevărat, dar trebuie foarte multă muncă și atenție la ceea ce mănânci.

Dacă vrei să eviți suplimente nutritive, trebui să mănânci preparate de foarte bună calitate, bogate în carbohidrați sănătoși și în proteine; pe lângă ele trebuie să mânănci vitamine și minecare de bună calitate, iar toate acestea le găsești foarte greu sau sunt foarte scumpe pentru buzunarul tău. Soluția ?

Ce compoziție au gainerele?

Soluția este să folosești un gainer bun sau proteine foarte bune. Alegerea unui gainer pentru rezultate bune și rapide, de calitate și durabile, a devenit foarte grea, fiindcă există peste 100 de mărci care produc gainere foarte bune. Din propria experiență, pot să îți spun că mai toate gainerele sunt la fel, singura excepție este ceea ce conține acela și dozajul lor; adică dacă are un raport proteine/carbs mai mare sau invers, sau are ceva matrice specială de creatină în combinație cu diverși aminoacizi esențiali.

Multe din gainerele actuale au în compoziție o formulă patentată, care îți asigură un pump mai bun și o creștere musculară mai bună, mai de calitate.

Este bună compoziția lui GFX 8 ?

Spre exemplu, cel mai popular și mai bun gainer din țară, la ora actuală, produs Românesc foarte bun, este GFX 8 (in varianta simplă și Gold + Profesională). Acesta are în 2 măsuri luate, 38,8 grame proteină, 37 carbs , 2,12 grame creatină și o canitate bună de aminoacizi esențiali.  Din acest punct de vedere GFX 8 are un raport foarte bun de proteine/carb, pentru care este foarte recomandat atât după antrenament pentru că are 37 grame de carbs, cât și în orice moment al zilei, pentru necesarul proteic, fiindcă are 38,8 grame de proteine.

Desigur, în combinație cu creatină și amino, care îți asigură o creștere constantă și de calitate a masei musculare.

Varianta GFX 8 Gold este și mai bună, fiindcă are pe o porție 16 grame de proteine, 10 grame de carbs și o formulă patentată de creștere care care constă în Amino Matrix, Cell Matrix,N.O & GH Precursors Matrix,T-Booster Matrix. Mai mult proteina folosită pentru versiunea Gold este de tip izolat proteic microfiltrat din zer, care este cel mai bun tip de proteină, după cea hidroizolată.

Ce trebuie să conțină cel mai bun gainer ?

Cel mai bun gainer trebuie să aibă o compoziție foarte bine pusă la punct. Trebuie să îți asigure cea mai bună proteină de pe piață, fie ea microfiltrată izolată, sau hidroiziolată, să aibă în compoziție un matrix de creatină, profil de aminoacizi esențiali buni, fibre și vitamine + minerale. Fiecare componentă trebuie să fie de cea mai bună calitate, pentru a-ți putea oferi ție rezultate foarte bune și de calitate.

Din puncul meu de vedere unul din cele mai bune gainere de pe piață este GFX 8 Gold de la Pronutrition. Acesta se încadrează în categoria premium a gainerelor, prin compoziția sa bună, bine echilibrată. Mai mult, pentru a fi cel mai bun gainer, trebuie să ai și gust bun. Am testat GFX 8 și poți citi mai multe despre gustul lui aici.

Un alt gainer care are o compoziție foarte bună, pe care îl recomand pentru antrenamente serioase, de intensitate mare este. MRP X-Treme de la Pronutrition. 2 măsuri îți asigură 35 grame de proteine, 24 grame de carbs, potasiu, calciu și fosfor. Proteina folosită este de tip ultrafiltrată de zer, de o calitate foarte bună. Este perfect pentru persoanele care necesită un raport proteină carbs mai mare.

Cum alegi cel mai bun gainer ?

Dacă punem toate chestiile într-o singură propoziție, ”cum alegi cel mai bun gainer?”, are un răspuns foarte simplu, care se poate împărți în următoarele:

 1. trebuie să îți satisfacă necesarul proteic și necesarul de carbohidrați
 2. trebuie să aibă un matrix de creatină, vitamine, aminoaicizi
 3. trebuie să aibă un gust bun/ să fie solubil
 4. să aibă un preț accesibil pentru utilizare pe perioadă lungă

Din punctul meu de vedere, pot spune că cel mai bun gainer la ora actuală, folosit de majoritatea culturiștilor din țară, este GFX 8 – în toate variantele lui. utilizarea lui a mulțumi mii de clienți iar rezultatele celor profesioniști sunt evidente. Alegerea cel mai bun gainer se poate face în mare parte din ceea ce auzi și vezi. GFX 8 este unul din produsele despre care s-a vorbit se va vorbi foarte mult și are rezultate vizibile la cei care l-au folosit.

Important este să nu creză că, cel mai bun gainer te va transforma peste noapte într-un animal; nu, trebuie timp, muncă și odihnă. Dacă combini cu succes aceste 3 sfaturi + GFX 8, vei avea în timp, rezultatele dorite.

Câte categorii de gainere eixstă ?

Există categorii de gainere care au unraport mai mare de carb sau care au un raport mai mare de creatină versus carbs. Pentru a pune în evidență aceste categorii, am să dau exemple concrete de gainere în funcție de ceea ce au mai important în compoziția lor.

 • Gainere bazate pe creatină
  • printre acestea, cel mai popular gainer bazat pe creatină; adică are o cantitate de creatină mai mare în compoziția sa, este Creatine Pro Mass. Acesta are 6.4 grame de creatină, la 54 grame de carb și 21 grame de proteină. Un gainer foarte bun pentru rezultate foare rapide, care sunt datoriate acestei cantități de creatină.
 • Gainere bazate pe carbohidrați
  • unul din cele mai accesibile gainere care are un raport de carbs mai mare, față de proteine și creatină, este Giant Pro Mass. Un gainer care și-a căștiga numele prin denumirea lui dar și prin compoziția s-a. Este un produs foarte popular, folosit de sute de iubitori ai acestui sport.

În concluzie, pot spune că alegerea cel mai bun gainer trebuie să depindă doar de tine și de necesarul tău; mai poate depinde felul cum te antrenezi, de stilul de viață și de mulți alți factori. Cel mai important aspect este compoziția lui. Pentru un preț foarte bun GFX 8 Gold poate fi considerat cel mai bun gainer la ora actuală. Eu am testat GFX 8 și sunt foarte mulțumit de el.

vezi aici cel mai mic preț la GFX 8 Gold !

 

Puncte pozitive GFX 8 Gold

 • proteine de foarte bună calitate
 • matrix de creatină pentru creștere foarte util
 • pret bun chiar și la plic
 • solubil/gust bun
 • rezultate bune după 2 luni

Puncte negative GFX 8 Gold

 • disponibil doar în 2 arome
 • nimic de reproșat din punctul de vedere al calității
 • nimic de reproșat din punctul de vedere al rezultatelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *