Electrolux Dual-Care EW7W369S review si parerea mea dupa 2 luni de utilizare

Probabil cea mai bună mașină de spălat rufe cu uscător de pe piață la ora actuală este modelul de la Electrolux, Dual-Care EW7W369S. Un model lansat la finalul anului 2019, foarte popular datorită calității și performațelor pe care le are la capitolul spălare și uscare. Chiar la prima apariție pe online, modelul de mașină costa foarte mult, comparativ cu o mașină fără uscător, fapt ce ma determinat instant să o cumpăr; competiția la acest model ajungea la prețuri foarte accetabile, iar eu mi-am dorit un produs de top, foarte bun și care să fie foarte durabil pe termen lung.

Părerea mea despre mașina de spălat rufe cu uscător Electrolux Dual-Care EW7W369S

Dacă stai și citești acum părerile și review-urile de pe toate siteurile, vei afla că într-adevăr este cea mai bună mașină de spălat cu uscător pe care o poți comanda la ora actuală; este completă din toate punctele de vedere, iar raportul de spălare/uscare este unul foarte bun, ajungând să scoată orice tip de pete din haine și să le usuce fără nici cea mai mică problemă.

Mai mult, calitatea Electrolux din acest își spune cuvântul; de la ușa pentru adăugare până la sistemul de butoane și alegerea programului dorit, sunt foarte bine pus la punct și gândite pentru a te ajuta și a-ți simplifica viața; cred că de la Electolux, cel mai potrivit cuvânt pentru acest model este „lux”; dacă vrei o mașină bună, de lux, aceasta este un model potrivit pentru tine. Momentan prețul este destul de ridicat, iar asta o încadrează și în anul 2020, în gama premium.

Îmi place tare mult deoarece este foarte silențioasă, iar asta cică se datorează faptului că are motor de tip inverter, care este cel mai silențios motor de pe toate mașinile de spălat; pe lângă aceasta, are un sistem de uscare foarte bun, fiindcă scoate rufele perfect uscate, gata de purtat pe tine. Mai are ceva programe delicate pentru diferite țesături, de exemplu program special pentru uscare cămășilor, pe care îl folosesc foarte des; soțul meu are peste 35 de cămăși, care le poartă în fiecare zi. Îmi este mai ușor de călcat hainele, după ce le scot din uscător; le face parcă mai ușor de călcat, datorită programelor speciale pe care le are și a modului în care această mașină Electrolux Dual-Care EW7W369S le uscă.

Față de alte modele, această mașină are o viteză de centrifugare de 1600 rpm, cu mult peste media normală și aici as putea spune chiar că, sunt foarte puține mașini de spălat rufe cu această viteză; rezultatul, haine uscate 100%. Este perfectă pentru o familie ceva mai numeroasă de 5-6 membri, fiindcă are o capacitate de 9 kg pentru spălare și 6 kg pentru uscare; aici îți recomand să nu bagi mai mult de 6kg de haine umede la uscat, fiindcă randamentul de uscare va scădea, dăcă depășești greutatea.

Mașina are o sumedenie de programe speciale și funcții dedicate, pentru un confort sporit în casă și pentru a putea fi utilizată în orice moment al zilei. Cuva din interior este de o calitate deosebită și mă suprinde de fiecare dată când pun hainele la spălat sau la uscat.

Nivelul de zgomot este foarte redus, iar eu am încorporat mașina în zona de bucătărie și pot spune că nu am nici o problemă legată de zgomot. Chiar și seara când nivelul de zgomot ambiental este redus, nu pot spune că mă deranjează sub nici o formă; îmi place că este silențioasă. Era și de așteptat acest lucru, deoarece prețul ei m-a determinat și m-a asigurat că o să fie o mașină de spălat cu uscător silențioasă.

Recomand acest model de mașină sălat rufe cu uscător tuturor celor care vreau să își cumpere un produs de calitate, care spală foarte bine și usucă foarte foarte bine. Eu nici nu mă așteptam sincer să stoarcă atât de bine mașina, deoarece am citit înainte ceva păreri despre aceste mașini cu uscător și nu tare m-au convins.

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W369S

  • cel mai bun model raport calitate/preț
  • cel mai apreciat model de mașină cu uscător
  • peste 25 de păreri pozitive
  • 13 programe speciale de uscare
  • 4 funcții de siguranță
  • 8 tehnologii noi foarte utile și folositoare
  • 16 programe de spălare
  • 1.600 rpm și 9 kg spălare
  • verifică preț și alte review-uri aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *