Fidget Spinner metalic – pareri

Acum două zile mi-am cumpărat și eu un fidget spinner simplu, de la un magazin online, ca și acesta. Fiind la început de drum, nu am știut ce spinner să aleg, așa că am cumpărat unul simplu din plastic. După o zi, acesta mi-a ajuns în mână. De atunci și până azi, am rămas tot cu el în mână; pur și simplu nu ma mai pot dezlipi de el.

                           vezi pret aici

Fidget spinner metalic sau spinner de plastic ?

Acum că știu despre ce este vorba, pot face și o recomandarea în categoria fidget spinnerelor. Recomandarea mea, este să îți cumperi un spinner din plastic pentru început, iar dacă îți place mult să treci la nivelul următor. Al doi-lea spinner, îți recomand să îl cumperi din metal. Sunt mai solide și mai bine făcute. Cele din plastic se pot deteriora foarte repede, fiindcă vei încerca tot felul de poziții și scheme pentru a-l învârti. Oferta pentru spinnerele metalice aici.

Fidget spinner cu led

Modelele cu LED nu sunt chiar atât de bune, pe cum arată. Au acele 3 culori care îț pot atrage atenția ușor., dar trebuie avut grija mare cu ele, fiindcă se pot defecta foarte rapid. Majoritatea din spinnerele cu led, sunt din plastic, ceea ce însemană că se pot folosi doar cu atenție sau doar după ce ai experiență cu ele.

                         vezi pret aici

Fidget finger spinner cu brațe detașabile

Cred că sunt cele mai căutate modele de spinnere, fiindcă sunt și cele mai frumoase. Sunt din calitate foarte bună, în întregime din metal, au design elegant și se pot învărti mult mai mult decât cele clasice. Cele cu brațe detașabile, înseamnă că ai posibilitatea de a reduce numărul de brațe, folosind doar pe cele care îți sunt mai confortabile la degete. vezi oferta aici

Fidget spinner pentagon

O categorie ceva mai specială, fiindcă au un număr mai mare de brațe. Cu cât mai multe cu atât și distracția este mai mare. Majoritatea spinnerelor fidget pentagon, sunt din plastic, ceea ce însemnă că sunt bune pentru un începători. Aceste modele sunt foarte bune pentru persoanele care au degete ceva mai mici, fiindcă distanța dintre brațe este mai mică.

                               vezi pret aici

Fidget spinnere cu design special

Cele cu design speciale sunt de obicei cele cu 2 brațe. Sunt de dimensiuni mici și de o calitatea de top; sau premium. Adică sunt cele mai scumpe fidget spinnere de pe piață. Spre exemplu, avem spinner cu desen IronMan. Prețul pentru un fidget spinner IronMan este ceva mai mare. Un alt exemplu, este fidget spinnerul cu scut Captain America, care are prețul acesta.

Restul spinnerelor cu design special, sunt de obicei de acest gen, adică cu un design special.

Fidget spinner lucrat manual

O categorie foarte nouă, care se recomandă persoanlor care își doresc cu adevărat un spinner personal, pe care să îl folosească doar ei. Pentru asta, au apărut spinnere produse manual, din material lemnos. Un model foarte popular este acesta. Este produs în 90% din lucru manual, în afară de rulmentul central! Cred că este cel mai frumos fidget finger spinner, la momentul acutal.

De unde poți cumpăra toate aceste fidget spinnere ?

Ei bine, cel mai mare magazin online din țară, are și cele mai multe fidget spinnere pe stoc. Magazinul cu cele mai multe spinnere în stoc este eMAG, iar oferta o poți accesa de aici.

În total, eMAG are peste 240 de modele de spinnere, gata pentru livrare! Pentru orice comandă, poți accesa orice link din acest articol!

Creează dependență, fidget spinnerele ?

Eu pot spune că nu creează foarte mare dependeță, dar cu timpul cred că pot creea. Adică la început, te joci cu ea ca și fapt divers. Dar pentru a creea dependență, trebuie să îl folosești pentru a te scăpa de un anumit scop special.

Te scapă de stres fidget finger spinnerele ?

La acest capitol, pot spune că te scapă de stres într-o anumită măsura. Mai exact, îți distrage atenția de la ceea ce ești concentrat sau de la ceea ce nu poți rezolva pe moment. Pot spune că 60-70% te scapă de stres, iar restul e pură plăcere.

Care sunt cele mai bune fidget spinnere ?

La această întrebare, pot să îți răspund că cele din metal sunt cele mai bune spinnere. Chiar dacă le vei scăpa pe jos, rezistența lor este mult mai bună decât în cazul celor din plastic. Raportând calitatea la preț, pot spune că un spinner de peste 50 lei, este foarte bun. Cele cu 20 Lei sunt din plastic, iar în 2-3 zile se vor deteriora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *