Folosesc Active Posture – corset cu magneți pentru corectarea posturii

În urmă cu 3 ani mi-am început activtatea la birou, la 2 firme diferite, unde calitatea scaunului de birou era medie, exercițiile fizice erau lipăa, monotonia la job era apăsătoare, iar postura mea fie când mă plictiseam fie când lucram intens, se deteriora pe zi ce trece.

Am început să fac ceva exerciții fizice la 2-3 zile, dar renunțam destul de repede, fiind lipă de motivație sau de dureri în spate, pe toată lungimea coloanei vertebrale. Am contactat și am fost la un control la doctor și mi-a spus clar că trebuie să stau mai drept și să fac mai multe exerciții speciale pentru corectarea posturii precum și pentru eliminarea durerilor de spate. Doctorul mi-a recomandat un corset cu magneți pentru corectarea posturii precum și un sistem de magneți speciali pentru ameliorarea durerilor, care de cel mai multe ori erau enervante și nu îmi mai permiteau să mă concentrez suficient de bine la birou.

Parerea mea despre corstul cu magneti Active Posture

După ce am căutat cel mai bun corset cu magneți pentru corectarea posturii spatelui și ulterior m-am consultat cu doctorul, i-am prezentat alegerile mele, iar în cele din urmă el mi-a recomandat corsetul Active Postrue cu magneți speciali. Am mai citit păreri despre Active Posture iar în cele din urmă l-am comandat de aici, site oficial.

Coletul mi-a ajuns în doar câteva zile, iar din prima zi am decis să îl port la birou și în timpul liber. Ceea ce pot să vă spun despre acest corset cu magneți este că se simte diferența de la cer la pământ, cu el pe spate. Acesta îmi ține bine spatele, iar durerea parcă nu mai este acceași și aproape că nici nu o mai simt. Primele zile au fost ceva mai ciudat până m-am obinuit cu el, dar după 1 săptămână m-am obișnuit și parcă deja simt că mușchii s-au obișnuit cu el și încet încet parcă mi se îndreaptă postura.

Sunt conștient de faptul că rezultate nu apar peste noapte, ci trebuie folosit o perioadă lungă de timp și ajustat corect, dar pentru prima lună de uitilizare, mă declar foarte mulțumit de Active Posture. Magneții fac treabă foarte bună, nu știu din ce sunt făcuți dar ameliorează bine durerea de spate, pe toată lungimea lui. Aceștia nu se simt pe spate, fiindcă sunt subțiri, iar materialul din care este fabricat corsetul este gros și nu permite să le simți, chiar dacă stai cu spatele lipit de scaun.

Materialul per ansamblu este bun, rezistent, nu se lărgește și fixeacă foarte bine spatele într-o poziție dreaptă, fix cum trebuie să fie el normal. Acesta oferă și un nivel termic bun, plăcut la spate, care cred că și el influențează durerea. Sincer, nu mă așteptam să fie un produs așa bun, din contră mă așteptam să fie unul greu de suportat, subțire și de o elasticitate foarte proastă; dar se pare că m-am înșelat și am mers bine pe recomandarea doctorului și pe a celor care l-au cumpărat.

Corsetul se dă foarte ușor jos și se ia în spate la fel de ușor. Mărimea este universală cred eu, iar cei 12 magneți sunt speciali așezați în 2 zone importante, unde apar cel mai des durerile de spate. Fie că ești la birou, fie că ești acasa, corsetul Active Posture se poate purta lejer sub o bluză, sub un pulover sau sub o cămașă; sub un tricou subțire, se obsevră ușor, dar dacă nu ai probleme cu intimitatea, nu este o problemă; colegii tăi de la birou au și ei probleme de spate, deci no worries.

L-am mai purtat și la volan, unde parcă sunt mai calm în trafic și nu mă mai grăbesc așa; în plus, cu spatele drept parcă crește visibilitatea în oglinzi și sunt mult mai precaut.

Sper ca după 6 luni să îmi revină și să îmi corectez poziția spatelui cu acest corset pentru postură. Tot ce îmi trebuie este bunăvoință, atenție, timp, răbdare și un ajutor bun din partea corsetului Active Posture. Eu l-am cumpărat la preț bun și te invit mai jos să îl cumperi și tu dacă ai probleme cu spatele și vrei să îți corectezi postura.

Active Posture, corset cu magneți pentru corectarea posturii

  • 16 magneți speciali pentru ameliorare durere
  • universal pentru bărbați și femei
  • rezultate bune și recomandat de doctorul meu
  • calitate bună, elastic, bine țesut
  • grosime medie, ușor de purtat
  • nu reține transpirația – material respirabil
  • te familiarizezi rapid cu puterea acestuia
  • durerile dispar după 1-2 săptămâni – testat de mine
  • află prețul pe site oficial aici

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *