Heinner XF-1000BG – storcator de fructe puternic si bun

Heinner a devenit un brand foarte bine cotat, datorită produselor sale de calitate foarte bună. Aceștia au reușit să combine aspectul plăcut, prețul și calitatea în fiecare pordus, rezultând de fiecare dată ceva bun. Aceeași chestie este valabilă și pentru acest storcător de fructe Heinner XF 1000BG. 

Storcătorul este prezent pe piața din România, încă de anul trecut, iar văzările pentru el sunt foarte bune. Peste 100 de cumprători au doar cuvinte de laudă și sunt foarte mulțumiți de el. Eu am decis să scriu acest review pentru el, deoarece mi se pare a fi o alegere foarte bună și cred ca ar fi bine să încep să beau sucuri de fructe și legume, sănătoase. Cu un storcător de acest tip, vei putea duce un stil de viață mai echilibrat, din punctul de vedere al sănătății corpului și nu numai. Toate funcțiile și organismele corpului tău vor simți această schimbare în bine.

Păreri și review la Heinner XF-1000BG

După cum se poate observa mai sus, storcătorul de fructe Heinner se poate adăuga la categoria stocrătoarelor puternice și bune. Spun asta, din mai multe motive: are o putere de 1000W, ceea ce este undeva peste media normală și o calitate bună a materialelor.

La exterior avem o combinație de plastic lucios cu inox, ceea ce oferă storcătorului un aspect plăcut, care parcă te fac să îl folosești tot mai des.  Construcția lui în sine, este foarte bine gândită astfel încăt pe o parte îți iese sucul proaspăt, iar pe cealaltă parte, se adună pulpa. Tubul pe unde se poate introduce fructele și legumele este de un diametru mare, ceea ce constituie un avantaj; diametrul este de 75 mm.

Atenție însă la acest tub! chiar dacă are diametru mare și se pot introduce fructe întregi, eu îți recomand totuși să tai fructele în 2-4 felii, pentru a nu forța mult aparatul. Cei 1000W sunt suficienți pentru a stoarce orice tip de fruct, dar trebuie avut grjiă însă; nu forța! Această cheste cu forțatul, este valabilă pentru toate storcătoarele!

Heinner 1000BG stoarce foarte bine fructele, iar rezultatul se vede direct. În recipientul de pulpă, vei găsi doar pulpa aproape uscată, ceea ce înseamnă că stoarce foarte bine. Are sistem de site din inox, ce se pot curăța foarte ușor. Recipientul pentru pulpă este de 2 litri, iar cel pentru suc de 1 l; un raport bun și suficient pentru a prepara un suc sănătos pentru 2 persoane.

Storcătorul XF1000BG are 2 trepte de viteză + una pentru pulsație. Recomandare din partea mea, este ca pentru legume mai tari sau fructe tari, să folsești treapta 2 și din când în când să le dai o pulsație. Pentru preparate din fructe moi, recomand treapta 1.

Pentru fructele mai moi, se poate întâmpla ca stocătorul să nu ”stoarcă” la fel de bine fructele, ca și în cazul celor rădăcinoase; dar vei fi mulțumit de ceea ce face, garantat.

Datorită puterii sale de 1000W, stocătorul este ceva mai zgomotos, dar acceptabil. El stă bine pe orice suprafața plană și se poate depozita într-un spațiu redus.

Majoritatea părerilor despre Heinner XF 100BG sunt pozitive. Doar câteva cazuri fac excepție, din anumite motive. Cumprătorii sunt foarte mulțumiți de acest storcător de la heinner și îl recomandă cu încredere. Pentru prețul său, eu zic că merită să încerci să bei câte un suc natural în fiecare dimineață sau după preferință.

Este excelent pentru momentul acela când trebuie să oferi copiilor tăi un suc proaspăt, natural și plin de vitamine!

Preț Heinner XF 1000BG la eMAG

Storcătorul este disponibil în magazinul eMAG cu livrare direct din stoc. Majoritatea cumpărătorilor au ales magazinul eMAG, deoarece livrarea se face într-un timp foarte scurt și calitatea nu a lăsat de dorit, niciodată. Mai mult, la eMAG, stocrătorul XF 1000BG are cel mai mic preț de pe piață.

Tot la eMAG, storcătorul este disponibil în 4 culori. Le poți vedea accesând link-ul albastru de afiliere! Dacă nu ai posibilitatea de a cumpăra cu banii jos, eMAG oferă posibilitatea de a-l cumpăra în rate fixe, la preț bun.

Puncte pozitive și negative la storcatorul Heinner 1000BG XF

 • pozitive
  • putere mare
  • stoarce foarte bine
  • are un design plăcut
  • vas pentru pulpă mare/raport bun la vas pt suc
  • calitate bună/inox +plastic
  • pret competitiv cu alte modele
  • ușor de utilizat
 • negative
  • ușor zgomotos – datorită puterii sale

Concluzie și întrebări

Cât de bună marca Heinner la storcătoare de fructe ?

Dacă analizezi produsele lor pe internet și citești review-uri despre această marcă, te vei convinge cu siguranță că merită să cumperi un storcător de la Heinner. Pt mine, sună a calitate germană.

Cum stoarce Heinner 1000BG ?

Stoarce foarte bine. În procente, aș spune 95% din ceea ce vei pune în el, le va stoarce foarte bine. Atenție, nu este un storcător cu melc; asta vine și din prețul lui, care este mai mult decât accesibil.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, acest storcător de fructe combină foarte bine, puterea, fiabilitatea și eficacitatea.  Probabil, pe viitor, va fi pe lista familiei mele de cumpărături. Eu îl recomand, pentru că are peste 90% păreri pozitive și chiar cred că este un produs bun. Îl poți comanda de aici, la o reducere de 27%! Reducere este limitată de timp, la fel și stocul este destul de limitat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *