Masina de spalat Whirlpool WBC 3B19 B la review – economica si silentioasa

Mașinile de spălat vase trebuie să îndeplinească necesar și absolut câteva criterii foarte importante, pe care eu le-am extras din ceea ce am dedus, după folosirea și urmărirea în timp a unui număr de astfel de mașini. În primul rând ele trebuie să fie silențioasă, deoarece sunt montate în bucătărie, iar atunci când iei masa, nu dorești să fi deranajat de un zgomot puternic. În al doi-lea rând o mașină de spălat vase trebuie să fie economică, atât cu apa cât și cu energia.

Una din cele mai silențioase mașini de spălat vase parțial încorporabile

Există două tipuri de mașini; cele care se pot alimenta direct la apă caldă, nemafiind nevoie ca ea să își încălzească singură apa și cele care se conectează la apă rece. În utlimul rând există mașini de spălat vase care au programe speciale de economisire a celor două valori, care la urma urmei, le vom plăti extra sau nu. Pentru a alege o mașină de spălat eficientă și bună, trebuie să ții cont de aceste două aspecte. Una din cele mai economie mașini de spălat vase este modelul Whirlpool WBC 3B19 B, lansat anul trecut și care este prezent pe piața noastră online la acest preț.

Ceea ce este special la acest model, este că cei de la Whirlpool au ales să pună cele două valori înainte de toate și anume, economicitate și nivel redus de zgomot. Este un tip de mașină de spălat vase parțial încorporabilă, ceea ce o face să fie și mai expusă la mediul din bucătăria ta, astfel că au reușit să scoată un produs foarte silențios, pentru a nu te deranja, indiferent de timpul în care alegi să speli vasele cu ea. Am avut ocazia să petrect o noapte la un vecin de al meu, care și-a cumpărat recent această mașină și din urechilele mele pot să îți spun că este de-a dreptul silențioasă.

El a încorporat mașina parțial, cu un pal pe partea exterioară, undeva la mijlocul bucătării. Chiar și pe cel mai rapid program și la capacitate maximă, zgomotul nu deranjează absolut deloc, chiar și dimineața când am servit micul dejun. Din acest punct de vedere, pot spune că este cea mai silențioasa mașină de spălat vase pe care am întâlnit-o la cineva.

Cât despre economicitate, pot spune că folosește un jet de apă pulverizabil pentru a curăța vasele, ceea ce înseamnă că nu consumă foarte multă apă; este un model care se poate conecta doar la apă rece, dar care încălzește foarte rapid apa necesară pentru curățire. Vecinul mi-a spus că nici nu a simțit pe factură consumul acesteia și o poate considera ca fiind încă un bec în cameră, de o putere medie. El o folosește undeva la 2-3 utilizări pe săptămână, timp în care și-a făcut o idee care bate la parte de economicitate și nivel redus de zgomot.

La partea de calitate, mașina stă și arată foarte bine. Mobila este de culoare crem, iar mașina are pe ușa din față, un pal de aceeași culoare. Mai sus, avem un panel mai înnegrit, care arată super frumos, cu butoane simple, ușor de folosit și durabile în același timp. Pe partea calitate, pot acorda o notă de 9,5/10, fiindcă este o mașină bine îmbinată, solidă, cu materiale premium, interior bine clădit și fix, pe care poți așeza o mulțime de vase. Cât despre specificațiile și caracteristicile acestui model Whirlpool WBC 3B19 B, îți pot spune că le găsești aici, fiind magazinul de unde a și cumpărat-o vecinul meu.

Pe viitor, dacă voi ajunge să îmi schimb mașina de spălat vase încorporabilă, cu siguranță voi alege un model mai silențios, mai economic și mai asemănător cu acesta. Pur și simplu acel negru din partea superioară a ușii, arată foarte mișto în bucătărie și îi dă aspect de ceva high-tech, bine mascat. Eu o recomand cu încredere, iar dacă vrei să o cumperi poți accesa orice link de afiliere din acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *