Mi-am cumparat Philips Sonicare HX6888/89

La insistența doctorului dentist, am decis să îmi schimb periuța de dinți clasică cu una electrică. Aveam probleme cu calitatea periajului, dinții mei fiind destul de afectați de acest lucru. Ori cât de mult încercam să îi periez suficient, dentistul meu îmi spunea că nu este suficient.

El mi-a recomandat să încerc o periuțe electrică pentru a spăla mai bine dinți; aveam nevoie serioasă de o schimbare, pentru că au început să apară carii care nu trebuiau să fie. Ei bine, după ce am citit cum aleg cea mai buna periuță electrică, am decis să aleg modelul Philips Sonicare HX6888/89. Mi-a fost de mare folos acest articol, pentru că nu știam ce periuță electrică să aleg, iar doctorul meu dentist mi-a recomandat una de la Philips.

În continuare, am să îmi spun păerea mrea despre periuța electrică Philips Sonicare ProtectiveClean HX6888/89, după ce am folosit-o de mai bine de 4 luni. Este una din cele mai bune schimbări pe care le-am făcut la partea de îngirjire și sănătate orală, pentru că este cu totul diferit față de o periuță clasică.

Review și păreri la periuța electrică Philips Sonicare ProtectiveClean HX6888/89

Totul s-a schimbat de la prima utilizare a periuței electrice Sonicare; nici nu mă așteptam ca o astfel de periuță să poată face o treabă atât de bună la nivelul dinților. Pur și simplu simți că dinți sunt mai curați, iar starea de sănătatea este mult mai accentuată pe toată durata zilei. Dacă te uiți atent, vezi cât de bine sunt curățați dinții.

Cum se folosește o periuță electrică ?

Datorită faptului că acestea tipuri de periuțe electrice au un număr mare de vibrații, adică au putere sonică sau ultrasonică, trebuie să fii foarte atent la modul cum periezi dinți. Recomandarea specialiștilor este să fo folosești la o înclinație de 45 grade și să nu pui presiune foarte mare pe ea, pentru că există riscul de a inflama gingiile.

Adică vei folosi periuța într-un mod foarte atent pentru început, deoarece dinții și gingiile nu sunt obișnuite cu acest tip de periaj și le va lua câteva zile până se vor obișnuii. Eu m-am obișnuit în 3 zile, după care a mai durat 1 saptaămână să ajung să folosesc periuța la capacitatea maximă.

Ca și nivel de manevrare, pot spune că are un mâner ergonomic, stă foarte bine în mână și este rezistentă la stropi de apă. Eu o clătesc rapid sub un jet de apă, fără să o inund total.

Periță electrică sonică cu 62.000 mișcări pe minut

Această valoare am decis că trebuie să o am la periuța de dinți, la recomandările acestui articol, în care am învățat că valoarea trebuie să fie cât mai mare, pentru un periaj mai bun, mai profesional.

Eu sunt foarte mulțumit că am ales această valoare, deoarece îmi curăță foarte bine murdăria de pe dinți, tartrul și multe altele. Având această valoarea de 62.000 mișcări pe minut, consider că am ales una din cele mai bune periuțe electrice de pe piață, fiindcă majoritatea au o valoare mai mică decât aceasta.

Recomandarea mea este să insiști 10-15 secunde pe fiecare dinte, pentru o curățare corespunzătoare. La început, periam mai rapid dinții, dar pe parcurs am constata că cu cât insist pe dinte mai mult, cu atât aceasta îl curăță mai bine. Capurile de periuță sunt fabricare în așa fel încăt nu îți afectează gingiile, pentru că periile, capul periilor sunt rotunjite.

Periuță electrică Sonicare cu autonomie mare

Cu o singură încarcare, pot să folosesc periuța fără probleme 2 săptămâni. Un singur ciclu de încarcare durează undeva la 3-4 ore, pentru 100%. Recomandarea mea este să o încarci de fiecare dată full, pentru ca durata de viață a bateriei să fie maximă.

Sincer nu mă așteptam să aibă o autonomie foarte mare, dar se pare că m-am înșelat. Eu o folosesc de 2-3 ori pe zi, după fiecare masă. Uneori o mai folosesc și a 4-a oară, atunci când am evenimente speciale. Recomandarea medicului dentist este să o folosești de 2-3 ori pe zi, fără să exagerezi cu ea.

Capete de schimb pentru periuța electrică Philips Sonicare

Acest model vine echipat cu un singur cap e perie. Un cap de perie se poate folosi fără probleme 1-2 luni, fără a fi necesar să îl schimbi. Periuța electrică Philips Sonicare ProtectiveClean HX6888/89 are sistem automat care te va anunța când trebuie să schimbi capul de perie, funcție de câte folosi vei avea până la momentul respectiv.

Capetele de schimb sunt destul de accesibile, 4 capete fiind undeva la 100 lei; eu mi-am cumpărat și 4 capete de schimb, pentru a fi liniștit că nu mai trebuie să tot caut capete de schimb pentru periuța electrică Sonicare. Recomand să faci și tu același lucru, să le ai mereu la îndemână.

În concluzie, eu mă declar foarte mulțumit de periuța electrică Philips Sonicare HX6888. Este una din cele mai bune modele raportate la preț, eficiență și calitate de pe piață, iar asta pot să o confirm chiar eu.

Calitatea este foarte bună, perfect îmbinată, rezistentă la apă și cu capete fixe, precise și care curăță foarte bine tartrul de pe dinți. Periuța este echipată cu senzor de presiune, care indică calitate periajului și per total mi se pare a fi o schimbare care trebuia să vină mai devreme.

Periuta electrica Philips Sonicare ProtectiveClean HX6888/89

  • raport preț calitate foarte bun – accesibilă
  • capuri de schimb la prețuri bune
  • echipată cu senzor de presiune și BrushSync
  • 2 moduri de curățare pentru un periaj premium
  • 62.000 miscări pe minut – foarte puternică
  • autonomie foarte ridicată – peste 2 săptămâni
  • rezistență la apă – se poate folosi fără probleme
  • încarcare rapidă cu dock dedicat
  • indicator nivel baterie cu LED
  • află prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *