Mi-am verificat kilometrii la masina online – 247.000 km reali

Anul trecut mi-am cumpărat un BMw X1 2013, fără să fiu de față la achiziția mașinii. Țara din care mi-am cumpărat mașina este Suedia, iar aici pot spune că am ales aceasta, fiindcă îmi era frică că va avea kilometrii dați inapoi.

Eu am mers pe încredere, o prietena de a mea din suedia a achiziționat mașina de la un dealer local. Eu am trimis banii, ea a mers și a ridicat mașina; fără verificări și fără alte cheltuieli aiurea. Totul a decurs bine, banii au ajuns rapid la ei în cont, iar mașina a fost dusă acasă de prietena mea. Din punct de vedere tehnic, mașina era aproape perfectă, în condiții bune de rulare cu toate actele în regulă.

Cum mi-am verificat kilometrii reali la masina ?

Mașina mea, la achiziționare avea 247.000 kilometrii, cu carte service. După ce mi-a fost trimisă în țară mașina, am constatat că interiorul este într-o stare bună, fără materiale rupte, fără butoane șterse, dar cu mici urmă de utilizare. Singura problemă era cu discurile de frână, care erau destul de ovalizate și se simțeau foarte tare atunci când acționam frâna.

În rest, estetic, avea mici retușuri la aripa față și 1 sau 2 lovituri foarte mici pe tablă. În principiu, mașina a fost exact cum mă așteptam, în stare bună și fix cum arăta în poze.

Am primit și set de anvelope cu jantă pentru iarnă, inclusiv toate echipamentele pe care le avea mașina din fabrica. Toate actele erau în regulă.

La partea de verificare kilometrii, nu prea eram tentat de aceasta, fiindcă știam că acesștia sunt reali. Până într-o zi când, un priten de al meu și-a cumpărat un BMW seria 3 2013 și a plătit pentru un astfel de raport cu istoric kilometrii reali. După ce am văzut cum arată raportul lui, am decis ca și eu să îmi cumpăr un astfel de raport pentru verificarea kilometrilor reali.

Din ce am văzut în raportul prietenului meu, am observat câteva detalii interesante despre el: aveam informații despre mașină dacă a fost furată sau nu, dacă a fost accidentată sau nu și dacă kilometrii afișați pe bord erau reali. Mașina prietenului meu avea pe bord 220.000 km în 2020, iar pe istoric erau înregistrați fix până la 188.000 km în 2018 ; mașina a fost vândută prin intermediul unui site de licitații.

Dintr-un simplu calcul pe an, poți face rapid o statistică despre câti kilometri a mai făcut până în prezent. Mie mi se pare că și mașina lui are kilometrii reali, iar în cei 2 ani poate a stat undeva prin ceva depozit. Dacă a ales să circule, în 2 ani a facut aproximativ 30.000 km, cifră care mi se pare destul de puțin. Mașina este din Germania.

Cât de real este un raport de kilometrii online ?

Raportul meu despre BMW X1, mi-a indicat fix kilometrii la care a fost cumpărată mașina, inclusiv ultima mea intrare în service-ul oficial BMW; am fost cu ea să facă o verificare totală și se pare că au înregistrat și kilometrajul. Tot din raport, mașina apărea că nu a fost furată, avea poze de la locul de unde a fost cumpărată, iar kilometrii băteau pe fix cu datele de înregistrate pe cartea serice.

Pentru prețul plătit de mine pe acest site de verificare, pot spune că am făcut o alegere corectă. Mi-am închis frica că mașina ar fi avea kilometrii dați înapoi sau că ar fi avut vre-un accident. Prețul este acceptabil și comanda am făcut-o direct de pe telefon. Raportul este salvat în contul meu, iar dacă vreau să vând mașina, pot să îi arăt viitorului proprietar datele reale despre mașină.

Dacă vrei și tu să afli kilometrajul real am mașinii tale sau dacă vrei să cumperi o mașină și nu crezii în afișajul de pe bord sau vrei să vezi dacă mașina a fost lovită, un raport este foarte util în decizia de achiziționare. Eu zic că rapoartele sunt de încredere, informațiile sunt reale, iar dacă cumperi o mașină din Germania, îți recomand să o faci rapid și fără să mai stai pe gânduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *