Noul Sony PlayStation 5 – pret si disponibilitate

După luni întregi în care secretul era în jurul consolei PlayStation 5 era prezent, astăzi a venit rândul celor de la Sony, să prezinte oficial noua consolă mai performantă și mai bună din toate punctele de vedere.

Față de modelele mai vechi, PS 5 vine cu un design futurist, nou, pregătit să cucerească și mai mulți fani de la consolele rivale; mai mult, au fost adăugate obiecte conectate noi, pentru o experiență unică din seria Play Station.

La capitolul îmbunătățiri, noul PlayStation 5 aduce un nou HD de tip SSD mai rapid de 100 ori față de vechiul PS4, precum și o memorie RAM de 16 GB DDR6. Pe partea de memorie, avem fix 825GB, suficient pentru orice joc lansat în anul 2020.

PS 5 este bazat pe chipsetul AMD SoC 8x Zen 2 CPU și un RDNA 2 based GPU. În esență, PS 5 este o nouă consolă foarte bine echipată, cu tehnologii de top și specificații excelente. Prețul este aproximativ de 670 Euro, respectiv 760 Euro, funcție de capacitate și model. În România, prețul la PS 5 va varia, funcție de magazin și de timpul de livrare de la precomandă.

Ceea ce ne interesează pe noi, este disponibilitatea lui PlayStation 5 în România. Singurele magazine care vor avea noua consolă PS 5 spre vânzare vor fi următoarele:

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *