Parerea mea despre mopul cu aburi Rovus Nano Steamer

După ce m-am mutat în noul apartament, am constat că am de întreținut și de curățat toată suprafața fiindcă am ales să îmi pun parchet laminat și gresie. Nu îmi place să pun covoare peste ele, deoarece arată foarte bine și îmi strică tot designul. După ce am căutat to felul de aspiratoare și soluții de curățat pardoseli din parchet și greise, am ajuns la un produs foarte bun, pe care l-am achiziționat de aproximativ 2 luni și despre care am să îmi spun părerea în acest articol.

Aveam nevoie de un aspirator cu aburi sau mai bine zis de un mop cu aburi, pentru a curăța perfect pardoseala din parchet, inclusv cea de gresie. Totuși mai trebuiau curățate și câteva covorașe mici din zona de living, precum și câteva la cele din zona bucătăriei + dormitor.

Aveam nevoie de ceva mop cu aburi care să poată scoate petele adânci din covorașe, precum și de a curăța îmbinările dintre parchet și gresie, care se murdăresc cel mai repede și se curăță foarte greu. După ce am studiat piața referitor la aparatele de mop cu aburi, am descoperit un produs cu păreri și review-uri foarte bune, iar ulterior am decis să îl cumpăr.  Mai jos am scris despre mopul cu aburi cumpărat de mine și folosit de aproape 2 luni, timp în care cred că l-am folosit tot a 2-a zi.

Părerea mea despre mopul cu aburi Rovus Nano Steamer

După ce l-am comandat de pe acest site oficial al producătorului, comanda mi-a ajuns relativ repede; cred că am comandat luni și pe vineri curierul a fost la mine la bloc. Din punctul de vedere al livării am fost super mulțumit.

La prima vedere, am crezut că este un mop cu aburi destul de simplu și în care nu prea îmi puneam mare speranță, deși citisem păreri excelente despre cum curăță și cât de bine face curățenie. După ce m-am uitat la el și am văzut că are o construcție bună, ușor de manevrat și bine închegat, l-am pus la treabă; chiar nu mai făcusem curat de 4 zile prin apartament și mizeria era deja vizibilă, în special pe gresie.

După ce am citit instrucțiunile de folosire, am adăugat apă în recipientul special și l-am conecta la priză; cablul este suficient de lung și de întins prin apartament. Ceea ce ma surpins la el, este că face aburi fierbinți care curăță foarte bine; nici nu mă așteptam să curețe atât de bine gresia, în special rosturile, unde mizeria cred că era depusă de câteva luni bune. Așadar, aburul face treabă bună la curățarea gresiei și scoate foarte bine toată murdăria din ele.

La parchet, aceeași treabă; parchetul meu deja prindea urmă de uzură și necesita să îl curăț ceva mai serios; după ce am pus acest mop cu aburi, am constatat că mizeria adâncă, bine lipită începe să se desprindă de parchet și să rămână pe partea inferioară a buretelul/periei de pe mop. Mai trebuia testat și pe corovaș.

Am trecut la parte de covoraș și am observat că după ce trec cu mopul de aburi, covorul este ca și cum îl aduc de la spălătorie. Practic, datorită acestui sistem de aburi, mizeria iese foarte bine din covor iar rezultatul este unul foarte plăcut; covoarele sunt mai curate și pot spune că nu mă așteptam deloc să funcționeze atât de bine și pe covoar, ci doar pe parchet și gresie. Se pare că mopul cu aburi Rovus Nano Steamer este excelent și pentru a întreține corvorul curat; și am observat că nu lasă covorul umed.

Am mai constatat că totul rămâne curat, cu miros plăcut de prospețime, de curățenie, pe unde treci cu acest mop. Eu personal sunt mulțumit de cum poate să curețe cu ajutorul aburului special patentat, care se numeste Nano Abur; poate o fi ceva sistem nou de producere a aburului la viteză mare, rezultând astfel un aparat care poate pătrunde bine în covoare și în mizeria grea de îndepărtat.

Dacă cauți un mop cu aburi bun, Rovus Nano Steamer este o alegere bună, prietenoasă cu buzunarul și foarte utilă. Cu acest sistem de aburi elimini bacteriile, alegenii care se pot instala în covoare și chiar pe anumite tapițerii din casă; eu îl mai folosesc la curățarea patului, care este din material textil. Face treabă bună și aici, iar curățirea patului a devenit o chestie foarte lejeră, pe care o îndrăgesc să o face. Am fost și la parinții mei să le curăț canapeaua din living și au rămas suprinși de ce aparat am adus cu mine.

Rovus Nano Steamer se vinde foarte bine la ora actulă, deoarece are rezultate foarte bune, iar asta o dovedesc clienții care și-au spus părerea peste tot; plus mai adaug și eu părerea mea despre acesta și spun că merită achiziționat! Calitatea și ceea ce face te vor surpinde plăcut, iar asta o garantez eu!

Am uitat să menționez faptul că va trebuii să cumperi lavete speciale pentru el, care le găsești la preț bun pe siteul oficial și nu sunt scumpe deloc.

Mop cu aburi Rovus Nano Steamer – specificații

  • sistem patentat de abur – Nano Steamer
  • testat și verificat de mine
  • produs 100% sigur și ecologic – elimină rapid bacteriile
  • perfect împotriva murdăriei rezistente
  • perfect pentru gresie și parchet
  • se poate utiliza și la curățarea canapelelor
  • peste 28 de review-uri pozitive pe site oficial
  • ușor de manervat, ușor de depozitat
  • pătrunde foarte bine și la covoare
  • află prețul pe site oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *