Parerea mea despre YOXO – abonament la care renunti cand vrei

Recent, am văzut la TV și prin reclame că cei de la Orange au lansat o aplicație smecheră care îți permite să controlezi abonamentul direct de pe telefonul tău mobil, ceea ce mi se pare a fi un avantaj extraordinar.  Ofertele de abonament deja existente pe piața mi se păreau a fi de tipul unei legături strănse între utilizator – consumator;  trebuie să vină o schimbare de undeva, odată cu avansatea tehnologică și cu numărul mare de aplicați pe care le fosoim pentru fiecare serviciu în parte. Așadar, a apărut noul abonament YOXO, direct din aplicația dedicată, pe telefonul tău.

Parerea mea despre abonamentul YOXO

Era destul de nasol să fi abonat la o rețea pe 2 ani, unde, putea apăre oferte mai bune la altă rețea și cu prețuri speciale la telefoane mobile; lăsând deoparte partea cu prețurile reduse la telefoane, ne concentrăm fix pe partea de abonament, unde cerințele la capitolul consum internet, mesaje și minute, a crescut foarte mult; să nu uităm și de roaming, deoarece noi, Românii am început să călătorim foarte mult.

După ce am studia puțin oferta și am cititi păreri despre YOXO și diferite comentarii, am decis să îmi deschid și eu un astfel de abonament, deoarece traficul de net nu îmi ajungea, viteza nu era cea mai bună, iar la partea de roaming, nu aveam minute dedicate și de fiecare dată trebuia să îmi cumpăr credit separat sau cartelă separată pentru a putea călătorii în deplin confort.

Am descărcat aplicația YOXO pentru Android de aici (este disponibilă și pentru iOS aici) și mi-am făcut cont rapid și simplu; pașii pentru înregistrare sunt foarte simpli și ușor de urmat. Am prins un abonament de 19 Lei la preț special de Black Friday (vezi abonament); acesta are minute și mesaje nelimitate, precum si 20 GB disponibil la viteză foarte bună; se poate modifica doar internetul și poți alege până la 100 GB trafic lunar, la un preț foarte mic.

Ceea ce este fain la abonamentul YOXO, este că poți să îl reconfigurezi în fiecare lună; de exemplu dacă știi că vei avea nevoie de mai mult internet pe roaming sau pe minute, poți alege la început de lună, o altă configurație, după nevoile tale; adică nu ai tot anul același abonament fix, fie că vrei fie că nu. Mai mult, dacă nu consumi tot internetul, primești banii înapoi pe ceea ce nu consumi! Super mișto această chestie!

La început de lună, trebuie să alegi abonamentul preferat de tine și îl poți închide când dorești! Da, fix când dorești, deoarece tu plătești deja abonamentul pentru luna care urmează. Mi se pare cel mai bine gândit abonament, deoarece poți să îl crești sau să îl scazi, funcție de nevoile tale. Au abonament de la 19 lei, până la 39 lei; comparabil cu o cartelă, eu zic să ești mai avantajos și nu ai nici cea mai mică reținere contractuală; simplu, plătești și consumi.

Un alt avantaj inclus la abonamentul YOXO este că ai control direct de pe telefonul tău; oarecum, doar de pe telefon poți să îl activezi și tot aici, vei plăti valoarea abonamentului, în fiecare lună. Trebuie doar să descarci aplicația, alegi abonamentul dorit și plătești. Simplu și rapid.

Abonamentul YOXO are posibilitatea de a activa  serviciu de roaming, în afara SEE, care are preț bun, în cazul în care călătorești foarte mult și pe distanțe mari. Ai control la roaming, direct de pe telefonul mobil.

Eu sunt foarte mulțumit de acest abonament YOXO, care îl consider foarte util, persoanelor care vor un cost redus, care vor să controleze ei costurile pentru ceea ce consumă și toate le poți face direct de pe telefonul tău mobil. Dacă vrei să încerci acest tip de serviciu YOXO, poți accesa orice link din acest articol, care te va redirecționa spre aplicația YOXO, disponibilă pe Android și iOS. La fel și pentru alte detalii despre cum activezi acest serviciu inedit, accesează orice link din acest articol!

Avantajele abonamentului YOXO pe scrut:

 • prețuri reduse față de pre-pay
 • se poate renunța în orice moment – verificat și testat de mine
 • costurile se pot vedea în timp real în aplicație
 • minutele și MB sunt afișate în timp real pe aplicație
 • nu necesită schimbarea numărului de telefon
 • vei primi un SIM separat după activarea contului
 • controlezi 100% ce faci cu abonamentul – testat de mine
 • prefect pentru cei care călătoresc des
 • extra-opțiuni la prețuri foarte bune – MB inter. sau minute
 • disponibil pentru toate platformele de telefoane, inclusiv AppGallery
 • nu vei mai face costuri suplimentare fără ca să știi de ele
 • primeștii banii înapoi pentru netul neconsumat, direct în aplicație
 • aplică aici și descarcă acum aplicația YOXO pt. mobil

Sper să îți prindă bine ! Eu recomand mai departe acest tip de abonament marca YOXO !

One comment

 1. Foarte frumos detaliat, toate bune si frumoase? Dar nu are niciun dezavantaj? Ar trebui precizate si acestea intr-un review.
  De exemplu, poti face pauza de la abonament pentru o luna doua (poate pleci in strainatate o perioada si nu ai nevoie de acest abonament)? Se poate trece de pe abonament yoxo pe prepay fara niciun cost?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *