Pareri despre placa multifuncțională de fitness Vibrating Plate

Probabil cea mai nouă piesă de făcut mișscare și de tonifierea muschilor la ora actulă este placa multifuncțională de fintess Vibrating Plate. După ce am văzut reclama la televizor și gagica din clipurile lui Mircea Bravo care avea o placă vibrantă de fitness, am decis să îmi cumpăr și eu o astfel de aparatură, fiindcă aveam nevoie de ceva să îmi pună în mișscare tot corpul.

Eu m-am săturat de făcut exerciții cu ganterele, cu tot felul de aparate care nu îmi mișcă tot corpul și de alergat pe bandă, iar în cele din urmă am ales acest aparat Vibrating Plate. Stilul meu de viața sedentar m-a determinat să fac această alegere, muncind peste 8 ore la birou și cu toate antrenamentele pe care le fac, inclus cele cu instructor, nu reușesc să îmi activeze fiecare parte a corpului corespunzător.

Am decis să scriu acest articol cu părerea mea despre placa fitness Vibrating Plate, pentru ca să afli și tu despre ea, despre cât de bună este o placă fitness și cum să alegi cea mai bună placă multifuncțională pentru corpul tău. Te invit în continuare să citești experiența mea și cât de mulțumită sunt de aparatul Vibrating Plate.

Părerea mea despre placa fitness Vibrating Plate

Acum 2 luni de zile mi-am comandat placa de fitness Vibrating Plate după ce am văzut reclamă la ea și am constat că am nevoie absolută de un astfel de aparat care să îmi activeze toți muschii din corpul meu. După ce am găsit placa pe siteul oficial aici, am decis să o comand simplu și rapid. Placa nu este cea mai ieftină din categoria de produse, ci este destul de scumpă, dar pentru sănătatea mea, banii nu pot deveni o problemă.

Am comandat rapid de pe siteul de mai sus și mi-a ajuns comanda în 4 zile. După ce am desfăcut pachetul, mi-am făcut rapid încălzirea și am început să o folosesc. Menționez că de la comand până ce mi-a ajuns coletul m-am documentat cum se folosește placa fitness cu vibrații, multifuncțională, care sunt cele mai bun exerciții pentru palca Vibrating Plate și m-am documentat din toate punctele de vedere, despre cum să o folosesc la maxim și desigur, corespunzător.

La ce folosește placa Vibrating Plate ?

Eu o folosesc să îmi antrenez fiecare muschi din corp sau cel puțin să îl activez prin diferitele funcții speciale care le are placa, dedicate. În funcție de zona corpului pe care vreau sa o antrenez mai tare, avem zone diferite și intensități diferite pe care le pot folosi cu această placă multifuncțională. Mai mult, avem și 2 benzi dedicate care pot folosi la antrenarea și tonifierea brațelor, în cel mai plăcut mod posibil.

Datorită suprafeței care este fabricată dintr-un material care nu alunecă deloc, calitatea vibrațiilor se va simți până în măduva oaselor; acestea au senzor special de reglare automată a intensității, ceea ce este foarte bună în cazul în care nu știi exact pe ce treaptă să o folosești.

Cum se folosește aparatul multifuncțional Vibrating Plate ?

Aparatul se conectează ușor la o sursă de energie și poate i controlat din telecomanda care vine inclusă în pachetul produsului. Din acest punct de vedere, poți regla în timpul antrenamentului nivelul de vibrație precum și durat acestuia, printr-o simplă apăsare de buton.  Telecomanda răspunde rapid și este de calitate, precum și foarte ușor de folosit; are doar câteva butoane dedicate.

Aparatul are afișaj digital pentru a te informa asupra nivelului de vibrație sau a timpului folosit pentru aceasta, precum și durata de antrenament.

Aparatul are incluse două benzi elastice cu mânere pentru a-mi pute antrena corpul atât la nivel superior cât și la nivel inferior. Exită o mulțme de poziții și exerciții pentru fiecare parte a corpului, încât trebuie să le împarți pe zile, pentru a fi eficient 100%. Calitatea benzilor este bună, au o rezistentă potrivită pentru mine și le folosesc aproape zilnic, la final de antrenament, unde antrenez tot corpul.

Care sunt avantajele aparatului Vibrating Plate ?

Din punctul meu de vedere avantajele sunt multiple. Pe lângă faptul că vibrațiile sunt puternice, aparatul are suport din material cauciucat care nu permite să luneci de pe el chiar dacă ai mâinile transpirate, calitatea în sine este foarte bună. Aparatul este foarte stabil datorită picioarelor de fixare cauciucate și special gândite pentru a se lipi pe podea, precum și a greutății acestuia; aparatul este destul de greu, solid și bine închegat; nu scărție după ce l-am folosit aproape 2 luni, în fiecare zi + că au venit prieteni, rude și l-au testat fiecare în parte.

Din punctul de vedere al calității, eu spun că este un aparat foarte bine gândit, bine construit și de o calitate la care mă așteptam, raportată la prețul pe care l-am plătit. Dacă plăteam atâția bani și nu era la nivelul așteptărilor mele, îl returnam în cel mai scurt timp posibil.

Dacă nu te-ai pregătit la partea de antrenamente și dacă nu știi să folosești o placă multifuncțională cu vibrații, producătorul oferă un ghid cu exerciții foarte utile pe care le găsești în cutia aparatului.

Merită să cumperi un aparat fitness cu vibrații gen Vibrating Plate ?

După 2 luni de folosire, pot spune că sunt mulțumit de el. Chiar și soțul meu îl folsește pentru a-și relaxa musculatura și pentru a rămâne ferm și relaxat, după un antrenament greu de sală. Eu sunt foarte mulțumită de alegerea făcut și recomand celor care își doresc un aparat cu adevărat funcțional, care să le mențină corpul într-o stare pozitivă și care să îți ofere încredere ori de cât ori îl folosești.

În general eu îmi petrec 1-2 ore pe acest aparat Vibrating Plate și cred că l-aș lua și cu mine la birou, pentru a-mi menține picioarele într-o formă maximă. Este foarte bun și simți că își face treaba. Nu regret nimic că am făcut această alegere, deși la inceput eram puțin sceptică cu privire la un astfel de aparat; dar totul s-a schimbat de când am început să îl folosesc. Eu îl recomand cu încredere și pot spune că este cea mai bună investiție în mine și în săntatea mea pe anul acesta. Recomand să îl cumperi de pe siteul oficial, menționat mai jos sau la începtul articolului.

Placă multifuncțională de fitness, Vibrating Plate

 • cea mai bună placă de fitness cu vibrație – recomandarea mea
 • sistem de fixare foarte puternic pe podea
 • sistem de control prin telecomandă
 • vibrații puternice pe 2 zone – afișaj calorii consumate
 • antrenează tot corpul – funcție de exercițiul efectuat
 • tonifiera corpului este garantată cu acest aparat – testat de mine
 • îți oferă un nivel ridicat de energie după utilizare
 • calitate foarte bună la aparat cât și la benzile elastice
 • 9 programe de antrenamente presetate – foarte utile și versatile
 • afișaj digital, control viteză și timp direct de pe telecomandă
 • află prețul pe siteul oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *