Pareri la perna și pilota AdaptiveGO Dormeo

După ce am testat tot felul de perne și polite pentru iarnă, vara și primăvară, am găsit una potrivită pentru mine și soția. Am căutat părei și am citit pe zeci și sute de site-uri cu articole speciale pentru perne și pilote, iar produsul care mi-a atras atenția cel mai mult este perna și pilota Dormeo AdaptiveGO.

În trecut am cumpărat pernă separată, pilotă separat și nu eram mulțumit deloc de alegerile făcute; am cheltuit bani serioși pe acestea, fiindcă am ale sîntotdeauna o pernă și o pilă de calitate. Dar se părea că nu erau bune deloc și am aruncat banii în vânt.

După ce am găsit cele mai bune păreri și review-uri la perna și pilota Dormeo AdaptiveGO am decis să merg și în magazin să o testez. La nici 1 km de mine era un magazin oficial cu produse Dormeo, unde am găsit aceste piese. Am discutat și cu doamna de acolo mi le-a recomandat, am pus mâna pe ele, le-am testat și ulterior le-am comandat online.

Acum a venit rândul meu să îmi spun părerea despre perna și pilota Dormeo AdaptiveGO, cât de mulțumit sunt de ea și dacă este cea mai bună pernă și pilotă pe care am achiziționat-o până acum.

Părerea mea despre perna și pilota Dormeo AdaptiveGO – după 4 luni de utilizare

Perioada de când am folosit perna și pilota Dormeo este pe perioada de toamnă, iarnă. În tot acest timp am constat că nu mai transpir sub plapumă, iar calitatea somnului s-a îmbunătățit considerabil. Perna este pufoasă, susține foarte bine capul și nu dă semne de uzură sau să se lase. Pilota are o grosime perfectă, cu materiale premium la exterior ce permit aerului să circule în așa fel încăt aerul să nu se umezească datorită temperaturii ridicate.

Păreri despre pilota Dormeo AdaptiveGo

În ultima perioadă nu mai simt nevoia să ma dezvelesc noapte, fiindcă vechea pilotă nu respira deloc și trebuia să mă tot dezvelesc, fiincă îmi era prea cald și transpiram. Cred că am avut suficiente răceli provocate de dormitul dezvelit și transpirații noaptea. Cu această pilotă am scăpat de ce era mai rău și cred că am făcut o alegere foarte bună atât pentru sănătate cât și pentru calitatea somnului.

Pilota are o textură exterioară fină, nu se agață de nimic și cusăturile sunt bine realizate și finisate. Îmi place foarte mult faptul că este compartimentată bine, nu se strange materialul într-un sigur loc, nici după spălare, ci rămâne pufos ca și atunci când a fost nouă.

Materiale premium în pilota Dormeo AdaptiveGo

La acest capitol pot spune că pilota este fabricată din cel mai bun material testat de mine până acum. Pilota are o grosime medie, potrivită pentru temperaturi scăzute sau ridicate. Dacă iarna era puțin mai răcoare în cameră, sub pilotă imediat mă încălzeam. Toamna, dacă era mai calduț, sub pilotă era puțină răcoare, numai potrivit pentru un somn odihnitor. Soția este mai friguroasă, iar de când avem această pilotă, nu mai simte lipsa căldurii nici pe perioada iernii; i-am tratat frica de ”rece” cu pilota Dormeo. Pilota are tehnologie de reglare a temperaturi numită HeiQ Smart Temp.

Interiorul pilotei Dormeo AdaptiveGo este compus din materiale naturale, bumbac, fibre, vâscoză și TenceTM(material patentat Dormeo). Mai mult, avem tratamente speciale în ea din Aloe Vera sau Ceai Verde, care asigură un mediu fără alergeni și am constatat că nu mai strănut atât de mult, mai ales dimineața. Chiar îmi doream o pilotă cu materiale organice, naturale și mai ales cu particule de Aloe Vera și Ceai Verde.

Păreri despre perna Dormeo AdaptiveGo

Dacă alegi să cumperi perna și pilota pentru o persoană, aceasta vine în variantă de 50 x70 cm. Eu am ales varianta de 2 persoane și am primit 2 perne Dormeo AdaptiveGo. Este puțin mai scumpă această variantă, dar este cea mai potrivită pentru mine și soția. Dimensiunile pernelor sunt la fel, iar pilota ajunge la 200 x 200 cm, perfectă pentru patul de dormitor.

La fel ca și pilota, materialele folosite sunt premium, naturale și care au un efect vizibil și simțit la doar 2-3 utilizări. Perna este fermă, asigură o poziție orizontală a capului și se poate folosi la perfect pe toate pozițiile de dormit. Eu și soția sunt foarte mulțumit de ea, iar seara simt căteodată un aer de Aloe Vera din ea, ceea ce înseamnă că este într-adevăr presărată cu particule naturale de Aleo.

Cât despre dimensiunile pernei, pot spune că sunt perfecte pentru orice persoană, chiar dăcă este adultă sau mai mică. Eu am cumpărat încă o pernă Dormeo pentru copilul nostru, pentru a-i asigura o poziție bună pe toată durata somnului.

Perna și pilota Dormeo AdaptiveGo

Ambele piese sunt disponibile pe dimensiunile următoare: pernele au dimesniunea de 50 x 70 cm, iar pilota vine pe două variante 140 x 200 cm și 200 x 200 cm. Cât despre dimensiuni, acestea se potrivesc perfect pentru un pat de dormit de 1 sau 2 persoane. Patul meu are 180 x 200 cm, iar pilota se întinde perfect pe ea. La fel și pernele, se împart perfect pe lățimea patului.

În concluzie, pot spune că am ales cea mai bună pernă și pilotă Dormeo AdaptiveGo. Am testat piesele timp de 4 luni și ceva, timp în care m-am convins de calitatea produselor Dormeo. Acum pot să le recomand mai departe, fiindcă sunt de calitate premium, cu materiale naturale, pufoase și termo-rezistente.

Îmi place foarte mult că mi-am schimba pilot și perna, nu mai transpir noaptea iar calitatea somnului a crescut simțitor. Am să  recomand și părinților mei un astfel de set pernă și pilotă Dormeo.

  •  calitate premium, materiale naturale interior/exterior
  • termo-rezistență foarte bună, confort sporit
  • sac pentru depozitare – model compact
  • disponibile pe 3 culorigri, cream, mentă
  • țesătură din fibre durabilă și rezistentă
  • cea mai bună pernă și pilotă testată de mine – 5 stele
  • află prețul oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *