Pareri mixer cu bol Family Magic Mix Delimano

Un nou produs apărut în oferta celor de la Delimano mi-a atras atenția acum câteva zile, când am văzut la tv reclama cu acest mixer cu bol Family Magic Mix Delimano; este defapt o versiune a unui mixer obișnuit cu un bol special, diferite de celelalte modele. Azi am trecut prim magazinul Delimano din cartierul meu și am văzut pe viu acest aparat Magic Mix, pe care l-am mânuit puțin să văd cât de bun este și dacă și-ar merita banii pe viitor, fiindcă am găsit ceva foarte util la el; am să scriu în acest articol, mai jos.

Cât despre produsele Delimano, pot spune că sunt foarte bune; calitatea o vei simți atunci când îți cumperi produsul și pui mâna pe el și îl folosești. Eu mi-am comandat de la ei o tigaie și un Mixer. Sunt foarte mulțumit de ambele modele și le recomand cu încredere.

Acum pot sî îmi spun părerea despre Family Magic Mix Delimano; din ceea ce am observat pe partea de calitate, pot spune că mixerul este excelent, solid și nu dă senația de electrocasnic făcut în china. Butoanele sunt precise, are o greutate bună și sistem fix pentru tijele din dotare. Pe partea de bol, pot spune același lucru; este de o calitate foarte bună și piesele oferite la fel.

Bolul este din inox, cu un capac din plastic tare, pe care poți rade absolut orice, datorită celor 2 tipuri de cuție pentru radere din dotare. Nu trebuie să ai grija ca acesta să nu se rupă, fiindcă este ok și solid; poți rade morcovi sau orice altă legumă tare. La mijloc, este prevăzut cu un capca detașabil, pe care îl înlături atunci când dorești să folosești mixerul Delimano.

Mixerul are o putere reală de 150W, ceea ce înseamnă că este suficient de rapid și puternic pentru a prepara diverse prăituri sau orice alt tip de ingredient care necesită acest mecanism. Are tijele din inox, care se pot spăla foarte ușor, chiar și în mașina de spălat vase. Mai mult, butonul principal de actionare a vitezei acestuia, are 5 trepte; adică dacă vrei să faci ceva la o viteză mai mică, o poți face selectând treapta cea mai mică.

Cât despre accesoriile de fleiere și radere, pot spune că sunt și ele foarte ok. Poți conta pe ele cu orice tip de legumă. Pe lângă acestea, cei de la Delimano oferă câteva pise pentru diverse forme, pe care le poți utiliza la diverse tipuri de prăjituri.

Ceea ce îmi place foarte mult la acest mixer Family Magic Mix Delimano este faptul că nu vei mai avea posibilitatea de a stropi tot în jurul tău, atunci când folosești mixerul. Acel capac special pentru mixer, cu ramă pe margine, asigură acest lucru și nu mai permite stropilor să iasă din vas. Tot cu acest capac, poți transforma bolul într-o zonă perfectă de radere sau feliere, direct în bol.

Este un produs foarte bine gândit, pe care îl apreciez și îl recomand. Dacă vrei să îl comanzi, poți accesa linkurile din acest articol, care te vor duce direct la produs. Cel mai mic preț la Family Magic Mix Delimano este acesta.

Pentru ceea ce oferă și pentru prețul lui Magic Mix, pot spune că este o alegere foarte bună, rentabilă și de care te vei folosi foarte mult și foarte bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *