Păreri și review Einhell TH-CD 14 2B Li mașină de găurit cu autonomie mare

Einhell este un nou producător de scule și echipamente pentru construcții, care se remarcă prin produse de bună calitare și la prețuri competitive. Pentru azi, am decis să scriu un review despre acest model Einhell TH-CD 14 2B, deoarece l-am văzut la niște meseriași care au venit să îmi monteze un corp de mobilă în dormitor. Am discutat puțin cu ei despre această mașină de găruit și mi-au spus de ce au ales acest model și anume, că are o autonomie foarte bună. Pe lângă acest lucru, mi-au mai spus și altele, pe care am să te invit să le descoperi în acest articol.

Review Einhell TH-CD 14 2B Li

Mașina de găruit nu este din domeniul profesional, după cum o spune și producătorul. Este un model pentru casa, hobby sau pentru orice munca care necesită realizarea unui găuri în lemn sau pentru a înfileta șuruburi. Pentru realizarea găruilor în beton, acest model nu este indicat, fiindcă nu se încadrează în categoria profesionala. Spre exemplu, este bună pentru a monta o mobilă, pentru a monta plăcile de rigips și pentru diferite activitiți ce pot apărea atunci când renovezi.

Pe partea de calitate, am rămas puțin surprins cât de bună este această mașină de găruit. Are plastic și cauciuc de foarte bună calitate și dă impresia de un prods foarte reușit, din toate punctele de vedere. Ca și o mică comparație, pot spune că se aseamănă cu un produs semi-profesional de la Bosch, foarte ușor sub acestea. Einhell a reușit să facă un produs care să mă impresioneze din acest punct de vedere.

Mânerul este foarte potrivit pentru mână, se ține fix și butonul este la fel, foarte bun și precis. Schimbarea acumulatorilor se face foarte simplu, iar despre aceștia pot spune că sunt ok. Nu pot să dau o notă mai mare de 7,5 pentru aceștia. Oricum autonomia pe care o au, este foarte bună. Poți monta două, trei corpuri de mobilă cu cele două acumulatoare, care implică realizarea găurilor și filetarea șuruburilor. Din acest punct de vedere,  Einhell TH-CD 14 2B Li este o mașină foarte reușită.

Pe partea de viteză, acesta este variabilă. Nu este produs cu viteză fixă, ieftin și de proastă calitate. Viteza se poate da odată cu apăsarea mai puternică a butonului de pe mâner. Din acest punct de vedere, este excelentă pentru a da găuri fixe și mai ales pentru înfiletarea șuruburilor.

Are sistem de mandrină rapidă, ceea ce înseamnă că poți schimba foarte rapid burghiul sau capul de filetare. Trebuie doar să ții de capul ei și să apeși butonul de forward/reverse pentru a fileta pisea aleasă. O altă chestie utilă și foarte folositoare, este că ai posibilitatea de a selecta treapta de viteză, printr-un inel ce se regăsește lângă mandrina. Funcția de forwared/reverse se poate schimba foarte rapid, folosind butonul poziționat pe mânerul acesteia; foarte bine poziționat și acesta + o calitate bună și un sistem care îți dă încredere.

Având toate acesta, muncitorii care au venit la mine au declarat cu încredere că este o mașină foarte bună, utilă și cu care își căștigă pâinea în fiecare zi. Prețul nu este mare, iar ceea ce poate face ea, este să îți asigur un salar suficient. De aceea, eu îți recomand și ție această mașină de filetat cu autonomie mare, de la Einhell.

Îți mai amintesc că acest model Einhell TH-CD 14 2B Li, are 2 acumulatoare și o cutie spcială pentru depozitare. Acumulatorul este de tip Li-Ion, care este cel mai bun la ora actuală. TImpul de încărcare este destul de ok, ajungând la 100% în mai puțin de 4-5 ore. În cazul în care lucrezi intes cu ele, cu mici pauze de 15 minute, poți să te bazezi pe ambii acumulatori că se încarcă suficient pentru a puea fi folosită.

Preț și disponibilitate  Einhell TH-CD 14

Mașina fiind model 2017, nou, disponibilitatea ei este destul de limitată. Muncitorii mi-au spus că au cumpărat mașina de la acest magazin, cu un preț foarte bun. Totuși am căutat și eu această mașină, pentru a vedea care este cel mai mic preț posibil și am găsit următoarele magazine care o au în stoc:

Dacă vrei să prinzi mașina de găruit la un preț foarte bun, îți recomand să verifici prețurile de mai sus, în vederea aflării dacă o prinzi sau nu, la ofertă.

Cu toate la un loc, pot spune că este unal din cele mai bune mașini de găurit cu autonomie mare, cu o calitate exterioară foarte bună și câteva funcții esențiale. Cred că Einhell va continua cu produse de bună calitate și vânzările se vor vedea în acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *